Új hozzászólás Aktív témák

• Mike Farrel

tag

Sziasztok!

Anyukámnak szeretnék tabletet vásárolni (sajnos a Galaxy Tab S3 elhalálozott amit eddig használt), de kicsit elvesztem itt a dolgokban. Ebben szeretnék segítséget kérni.

Amire használni fogja elsősorban Youtube, mert onnan nézi a horgoláshoz a videókat, illetve Netflix menne rajta sokat, meg egy kis játék, de ott is a Mahjong, szókereső a tuti nála.

Keret nagyjából 130K, illetve ami még fontos lenne, hogy minél nagyobb legyen a tablet (horgolásos téma miatt).

Amiket én néztem az összefoglaló alapján:
    1. [Honor Pad 9]
    2. [Xiaomi 1.]
    3. [Xiaomi 2.]
    Illetve ezt nem tudtam még hova tenni, bár a RAM szegényes benne:
    [Honor Pad X9]

Kérdésem lenne, hogy az összefoglalóban meg van jelölve a Xiaomi Redmi Pad Pro is. Az általam megjelölt 2. és 3. pontban ezek a tabletek vannak de mégis van köztük különbség. A Media Marktos az Snapdragonos procis, viszont a Best Byteos az Cortex-es. Illetve a kijelző egyiknél IPS, a másiknál LCD. Kérdés ezek mennyire számottevő különbségek a két tablet között?

Szívem nekem a Honor Pad 9 felé húzna, kérdés jó választás lehet-e több évre vagy esetleg tudtok ajánlani ennél jobbat is ebben az árkategóriában? Én használt cucc elől sem zárkózom el, ha abból van valami ajánlott Galaxy vagy bármi ami jobb ezeknél hosszútávon.

Új hozzászólás Aktív témák