- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
petymeg #94960 üzenetére
Ez általában annyiban problémás, hogyha bekapcsolod a tabot, akkor elsőként a fő fiókba kell belépni, majd abból át lehet lépni a gyerek fiókjába.
Ha ebből a helyzetből megy alvóba, akkor oda is lép vissza.
Hátrány, hogy amikor a tab teljesen kikapcsolva van, akkor kellesz te is, hogy eljusson a saját fiókjához. Mondjuk nem oké, ha kikapcsolásig merül az eszköz. De előnye is van, ha te direkt kikapcsolod a gépet, akkor a gyerek suttyomban nem tudja használni.@Debilon
Usb Type-C OTG kábel kell neked (pl ilyen, a linket csak random dobtam be, biztos máshol is lehet kapni, talán még olcsóbban is). 2.5" külső drive-ot általában meg tud hajtani egy tablet így, ha a drive fogyasztása nem túl nagy. 1 TB külső drivehoz biztosan elég, a nagyobb winyók fogyasztása nagyobb is lehet, így ott azért utána kell járni, ki kell próbálni. -
Gabesz87
veterán
válasz
petymeg #94884 üzenetére
Merthogy azt szeretnéd, hogy a tableten több fiók legyen, neked és a gyereknek, és váltani lehessen köztük? Én eleve úgy csináltam meg, hogy első beállításnál (factory reset után) a gyerek fiókjával léptem be. Szóval csak az van rajta. Engedélyeket meg külön az én telómon az app-al állítottam be.
-
bostone
addikt
válasz
petymeg #88746 üzenetére
Azt a játékot nem próbáltam.
Viszont a Fortnite az borzalmasan nézett ki. Mintha visszaugrottam volna az időben 1-2 évtizedet, de még így is laggolt, mint állat. Az érintő felület sem elég reszponzív fps játékhoz, kezdő szinten sem.
Az órajelet is szándékosan lefogja a Samsung a legújabb készülékeiben is.
Szóval még mobilban sem ajánlott ez a márka.
Ezt több ismerősöm megerősíti, akikkel napi kapcsolatban állok játékos fronton. -
AtHoS
nagyúr
válasz
petymeg #88692 üzenetére
[Recovery Mode SAMSUNG Galaxy Tab S6]
Jó gombot nyomogatsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged