Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz cidalain #94934 üzenetére
Persze én azt a részét megértem hogy sok van nekik karácsonyi időszakban. De akkor kommunikálják le a dolgot, és jelezzék. Ne csak az én kapcsolatfelvételem után. És azt sem hiszem, hogy nincs nekik egy realtime rendszer ami figyeli a készletet, és annyit enged rendelni amennyi készlet van. Mert még mikor kétnappal az én rendelésem után néztem akkor is azt írta hogy december 19. - 24. szallítással.
-
Garsza
veterán
válasz cidalain #94921 üzenetére
Szerintem Alza megoldja. Boxba még Vasárnap is.
Nem tudom mit csináljak.
Igazából januárban lesz szúlinapja akkorra is jó volna a Tablet. Most meg kap mást.
Csak bosszant ez az alis eldó hogy semmi visszajelzés nemkaptam tőlük, hogy bocs nincs raktáron nem tudjuk majd időben szállítani. -
Garsza
veterán
Rendeltem Aliról egy Blackview Tab 16 Pro tabletet.
Tokkal, billentyűzettel, tollal 163 euroért.
Eredetileg azt írták ide ér karácsonyig. Na ez nem fog megtörténni mert még fel sem adták.
Az volna a kérdésem hogy tudnék e hasonló tudású tabletet venni Magyarországo ami hasonló árban van?
Mert akkor törölném a rendelést. -
-
Garsza
veterán
Helló! Végül ez mellett döntöttem.
[link]
Blackview Tab16 Pro
Válalható? Vagy inkáb kerezsgéljek még?
Annyi változás van ha nem jön meg karácsonyig, akkor szülinapjára kapja meg a lányom januárban.
Esetleg tudnátok valami kupont ajánlani még ami leviheti az árá. -
Garsza
veterán
Helló! A Teclast tabletekről van valahol lista melyek rendelkeznek Netflix licencel.
-
Garsza
veterán
Ez milyennek számít. Nem ismerem mik a jó soc -ok.
-
Garsza
veterán
válasz csernak75 #94849 üzenetére
Alapvetően Samsung kedvelő vagyok. Csak Samsung telóim vannak mindég. Csak úgy voltam vele hogy kínai olcsóbban tud többet nyújtani.
Nem kicsi ez a felbontás?
Meg elfelejtettem megemlíteni, hogy jó volna 10" -os.
Mondjuk bele férne ez a 75000 HuF.
Vannak egyébként európai raktárral dolgozó kínai webshopok onnan sem jön meg?
Azért ilyen későn rendelem mert a kislány nagyanja most találta ki hogy azt venné neki karácsonyra. -
Garsza
veterán
Helló! Tunátok olyan kínai tabletet ajánlani 50-60 000 HuF értékben ami karácsonyik megjönne. Kislányomak msenézésre és nekünk szülőknek itt ott böngészésre.
Tárhely mennyiség nem fontos. Viszont ramból jóvolna ha volna 8gb szerintem annyi kell az Androidnak. -
Garsza
veterán
[link] N-One NPad Plus MTK8183 Nyolcmagos 8GB+8GB RAM 128GB ROM 10.4 Inch 2K Kijelző Android 13 Tablet Tokkal és Üvegképernyő-védővel - szürke
Ez válalható tablet? youtub és általános felhasználás.
-
Garsza
veterán
válasz cidalain #72996 üzenetére
Köszönöm a "segítséget" de ez nekem nem jó. Mert a tablet nem indul el. Ezért nem is tudok semmit rámásolni. Nekem valami olyan megoldás kell mint a samsungnál az odin. De olyasmit nem találtam a topikban.
És hogy nem szóltak hozzá lassan 3 hónapja valószinű nem is látogatja senki a topikot, vagy inkáb kicsi rá az esély.
Ez meg tudtommal androidos tablet topik, és a tablet amihez segítség kéne azon Android van, és annak a javításához kéne nekem segítség. Úgyhogy szerintem nem off a feltett kérdésem. -
Garsza
veterán
Helló! Van nálam egy Asus 7" tablet amin nem indul el a rendszer. Recoweribe már beléptem nyomtam Wipe datat és wipe cash partitiont de nem segített. Hogy lehet ezeken újrarakni a rendszert? Olyasmire gondolok mint például a sumsungnél az Odin vagy a kies.
-
Garsza
veterán
Helló! Van egy Samsung SM-T555 tabletem. Tettem belle egy T-Mobilos domino kártyát. És olyan gondom van hogy nem tudok se hívást kezdeményezni és fogadni sem. És Sms t sem tudok fogadni és küldeni sem. Szeretnék a kártyára net csomagot venni den így nem tudok. Tudtok erre valami megoldást.
-
Garsza
veterán
válasz dragon1993 #69146 üzenetére
Már próbáltam. Nem jön be a recovery.
-
Garsza
veterán
Helló! Segítséget szeretnék kérni. Van nálam egy Prestigio multipad HD 8.0 tablet ami nem indul el. Bekapcsolásra csak a prestigio logó és THE ART HI-TECH felirat jelenik meg. Ha recoveribe szeretnék belépni a PowerOn volumeUp combóval akkor is ugyan ez a jelenség. Mit lehet ilyen esetben tenni.
-
Garsza
veterán
Helló tudnátok nekem ajánlani olyan Androidos tabletet 7" körül amiben legalább 2 magos proci van és 2GB RAM. Ée lehetőség szerint ne valami noname legyen. A keret max 45000HuF
-
Garsza
veterán
Helló szeretnék valami tabletet venni 150000HuF a keret rá.
Tesómnak lessz és Win8 -val szeretné.
Tudnátok valamit ajánlani. Egyáltalán nem vagyok othon a tabletekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Battlefield V
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest