- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
sanca72 #93097 üzenetére
Igazából arra amire vettük - gyereknek mesenéző tablet - tökéletes. Sok mindent egyelőre nem tudok elmondani róla, rosszat meg pláne nem. A mono hangszórótól féltem kicsit, de abszolút nem gáz. Hangereje is van, minőségre is teljesen rendben van. Nem dobozhang, nem recseg, ilyesmi
Külsőre a tablet rettentően bejön, abszolút olyan, mint egy szögletes forma iPhone. (Ja, és én egyáltalán nem vagyok Apple fan, szóval ezt csak a külsőre, minőségre vonatkozóan írom). Képe nagyon szép szerintem. Gyereknek a méret is tökéletes. Majd nyilatkozom az akku időről is.
-
Gabesz87
veterán
Na megkaptam ma végre az iPlay50 mini Pro NFE-t. Első benyomás nagyon pozitív. Mind kinézetben, méretben, működésben. A tokhoz, ami már korábban megjött hozzá (bár sajna nem mágneses, de mindegy), kaptam stylust is, marha jó, kényelmes vele a használat!
Ami kérdés volt korábban, hogy vajon valóban HD-e a Netflix. EZt hogyan lehet ellenőrizni? Tartalmaknál HD-t ír ki, elindítottam egy videót (pl. Our Planet 2), látványta is elég HD
De van valami trükk, app, amivel a felbontást meg lehet jeleníttetni?
-
-
updog
őstag
Hmm. Update hogy bekapcsolva ugye kb. 20-ból kb. 2x hajlandó egyáltalán jelezni hogy tölt, kikapcsolva nem írja hogy töltene de most délután 4 és este 10 közt felment kb. 20%-ot így kikapcsolva töltve. Biztosan nem normális amit csinál.
#93084Öcsielvtárs kb. látszólag érintetlen újként jött, a töltőcsati látszólag hibátlan és tiszta, bármilyen kábel áll benne mint a cövek.
szerk: aha, közben megnyitottam a Lenovo appot ami defaultból rajta van, egyrészt persze bőven garis még azt írja, de helyszín Németország (nyilván, onnan van, nem tudom itthon foglalkoznának-e egyáltalán vele), másrészt serial alapján javítási előzmény: Warranty / Battery. Hát ebből amazon visszaküldés lesz... kár érte, elfogadható cucc volt (főleg 125 euróért
többet mondjuk lehet nem is adtam volna érte, tényleg max. elfogadható kategória, és max. ennyiért).
-
eshe
tag
válasz
cidalain #93083 üzenetére
Ja csak az a gond hogy ha szétszeded ugrik a gari.Ezek az újfajta cuccok általában ragasztva vannak és melegítőpad nélkül hajszárítóval nyom nélkül lehetetlen szétszedni. Ha nagyon olcsón hozzájutsz egy hibáshoz akkor esetleg el lehet gondolkodni rajta.100 eur azért nem az.Akkor inkább egy Alldocube újonnan.
-
cidalain
veterán
-
updog
őstag
Sziasztok!
Német amazonról olcsón (~125EUR) volt egy elvileg alig használt Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) tablet (SDM680-nal), meg is jött, tetszik, használható, viszont: 25-ből kb. egyszer sikerül rávenni hogy elkezdjen tölteni, és akkor is 1-2%-ot tölt óránként.
Próbáltam minden itthon fellelhető töltő/kábel kombóval (saját töltője nem volt a dobozban, csak kábel). Az amazon support annyit tudott mondani, hogy 25 eurót refundolnak és mondták hogy küldjem vissza ha továbbra sem lesz jó... szóval most itt vagyok egy lassan csurig merült tablettel
Pedig amúgy tetszik, kicsit (khm.. NAGYON) röcög, de pont megfelel a célnak.
Googleben csak ilyen generic Lenovo fórumbejegyzések jöttek be hogy persze, "M10 3rd gen not charging", illetve 1-2 indiai emberke cserélgetett USB portokat youtube-on hasonló címen, de az a helyzet hogy tök tisztának és sértetlennek tűnik az USB port is. Szoftveresen már mindenféle akksikímélő módokat kapcsolgattam ki és be, semmi változás.
Valakinek van erre ötlete?
Tényleg simán hibás lehet?
-
sanca72
tag
Sziasztok Jelenleg egy xiaomi 4plus tabletet használok, jó kis gép, de most váltani szeretnék, már az akku sem bírja olyan jól, mint az elején, de a gyorsasággal nincs gond. Főleg hírtartalmak és filmekre használom, játékra nem. Kérdésem a 3,5 jack fontos lenne, de sajnos sem xiaomi 5 sem a 6 nem támogatja és átalakítót nem igazán akarok használni, milyen tabletet ajánlanátok helyette ? Tippeket előre is köszönöm
-
Bferibörs
addikt
válasz
jilian #93050 üzenetére
Most járt így a lányom a Huawei tabbal amit neki adtam.
Én mintát használtam feloldáshoz,tőlem soha nem kért kódot.
Ö ujjlenyomatot vagy arcfelismerést használ, pár indítás után kódot kért,amit persze ő anno nem adott meg,azt állítja.🤔
Az 123456 feloldotta a tabletet végül,valszeg gyári beállítás, 3 maradék kísérlet előtt.😂Csak tanulságnak írtam le.
-
-
jilian
addikt
válasz
jilian #93071 üzenetére
Újra kellett indítani. Ez csak valami recovery módból való indítási kisérleti szerűség.
Most már megy a beállítás.snooze
Szerintem ez náluk valamiféle ficsőr, hogy még "biztonságosabbá" tegyék.
De mint látod elvileg csak ezzel a megoldással sikerült lenulláznom, pedig tényleg mindent vagy 100x próbáltam.
Hát okozott némi gondolkodást az biztos. -
snooze
veterán
Sziasztok!
Alldocube iplay 50 mini pro-n pontosan melyik stream-ek nem mennek hd-ben a netflixen kivül az L1. hiányában? Köszönöm! -
Bornie127
aktív tag
válasz
Rigormortiis #93064 üzenetére
Jogos, elírtam.
-
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
Egy ősrégi chuwi hi10 tablet kell lecserélnem.
Sok funkciót már nem látott el, a legfontosabb feladata az volt, hogy ha a műhelyben vagyok, amíg alszik a gyerek, akkor tudjam nézni appon keresztül mikor kel fel. (bébiőr hatótáv nem ér el)
Az új tabletnek is lesz a fő feladata.
Szóval 10-11" kellene, új, lehetőleg hazai beszerzésből, de ha az ár tükrözi, jöhet kintről is.100 ezernél többet nem szánnék rá, az olcsóbb jobb jelen esetben.
Ha már új, akkor a kameraappon kívül kellene még a Videwine L1, szállodába sorozatozni jó lenne.
Az árhoz képest a legjobb tudást szeretném kihozni.
Amit néztem és teszt alapján szimpi (főleg az árával)
Honor pad x9 4/128 most 65780 Ft hátrány nincs gps.
Redmi pad se 4/128 67490 Ft
Lenovo tab m10 plus 4/128 lte verzió most 77 ezer forint, igaz kocsikázni kell érte kicsit. sajnos tok+stylus nem jár hozzá.esetleg még samsung tab s9+ kuponozva 4/64 89700, 4/128 107 ezer.
Melyiknek a leghosszabb az sw támogatása?Ezeken kívül van még valami vállalható az olcsóbbakból? a fentiekből melyik a jobb vétel? (összefoglalót olvastam)
-
Nikaré
őstag
Hi!
Tudom van topikja...
APK mirrort néztem, de nem találtam - Akciók - applikációt Android 5 -re. Esetleg tudtok ebben segíteni? -
jilian
addikt
válasz
snooze #93052 üzenetére
Hiába tartom 2 percig a kikapcsolás gombot, nem történik semmi.
Ha meg kikapcs + hangerő le, újra indul.Tehát még csak kikapcsolni se tudom, hogy recoverybe kerüljek.
Újra indításnál próbálok gyorsan a hangerő minuszról átlépni a pluszra de semmi ugyan úgy bebootol.
Egyéb? Amit nem próbáltam, rosszul csináltam?
-
válasz
aprokaroka87 #93048 üzenetére
Persze, hogy akkor már kötelező. Hiszen ha nem ismeri fel az arcod vagy az ujjlenyomatod bármi miatt, a pin, jelszó vagy minta megadásával be tudj lépni.
-
válasz
aprokaroka87 #93045 üzenetére
Nem alap. Ki is lehet kapcsolni. Én csak itthon használom a tabletet, ezért nincs rá semmilyen kód, minta, jelszó bekapcsolva. Nfc sincs benne, de ha lenne sem használnám egy tabletben. Ugye nfc-s fizetésnél kell valamilyen képernyőzárat beállítani.
-
jilian
addikt
Hello,
adott egy s8 tab ultra,
tegnap este rányomtam a frissítésre...erre ma reggel kéri a feloldó mintát....persze mindig az ujjammal oldottam fel az elmúlt fél évben....
Ilyenkor mi a teendő?
A telefonommal sikerült megkerestetni de nincs olyan opció hogy feloldás. [kép] -
snooze
veterán
Sziasztok!
Alldocube iplay 50 mini pro-n pontosan melyik streamek nem mennek a netflixen kivül az L1. hiányában? Köszönöm! -
Hency77
tag
Szia! Sziasztok! Nekem is szintúgy ez a modell van ami Neked! Januárban vásároltam,az eddigi tapasztalataim jók,egy ami nem tetszik az: Amikor hosszabb ideig nem nyúlok hozzá,leteszi magát alvó módba,és akkor képernyőkoppintásra nem ébred a kijelző csak bekapcsológombra! Ilyenkor az értesítések is késnek pár percet. Gondolom ez valami akku kímélés,mert ha töltőn van akkor nincs ez. A kérdésem az lenne,hogy ki lehet ezt valahogy kapcsolni? Néztem az akku beállításokat,de ott nem találtam konkrét beállítást erre. Köszönöm a válaszod,de ha esetleg más valaki tudna segíteni kérem írjon! Szép napot!
-
aprokaroka87
nagyúr
1 negatívum van eddig nekem a lenovo tab p11 gen2 esetén,mégpedig az alsó navigációs sáv...
De ahogy olvasom,nem csak nekem okoz gondot,van amikor kitakar egy " gombot "
Nova launchert használok, de azzal sem tűnik el.
Ha esetleg valaki rud megoldást akkor várom az ötleteket.Aki ezt ki találta az se volt teljesen normális....
Én a 3 gombos navigációs megoldást használom,de van hogy el sem tűnik.... -
aprokaroka87
nagyúr
Azért az se semmi hogy vannak appok amik máig sem kezelik jól a tabletes nézetet.
-
Bferibörs
addikt
Szinte semmit nem találtam a neten róla,csak ilyeneket,kérdeztem is itt anno,hogy,hogy lehet vezérelni,mert a beállításokban semmit nem találtam.
A lényeg,hogy nem éri meg az árát, simán pótolja egy gumis hegyű ceruza ha valaki pld. pontosabban szeretne rajzolni mint az ujjával.
-
Beni2360
félisten
válasz
kunberci #93024 üzenetére
Nekem a flipp tok rajta van fedő nélkül. Levágtam mert nem volt annó sima szilikon tok. Ha elviszem magammal teszem a zippes tokba. Kívülre ha kell elfér a madzagos agyba dugós füles. Egy állandó tok kell mert nekem anélkül vékony és törékenynek, kicsúszik a kézből érzésem volt.
-
Bferibörs
addikt
Hát én a Blackview tab 18- hoz vettem egy tollat. Mit ne mondjak számomra egy lapát sz@r, semmivel nem tud többet mint egy gumis végű toll. De legalább kopog a kijelzőn,meg szép nagy.😂
Tény,hogy kb.annyit várnék el tőle mint a Samsung s23 u telóm toll kezelése. Elmondhatom,hogy12.800- ért van egy f@ sza fehér tollam.
Szóval gondold át,hogy többet tud e mint az enyém.🤔 ( ja és ugye tölteni is kell.) 😂
[kép] -
RedCactus
senior tag
P11 2nd Gen-hez Precision Pen 2 (2023)
-
kunberci
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Alldocube iPlay 50 Mini Pro-hoz milyen tokot szoktatok használni, ha hátizsákba is lenne hordva, ami a kijelzőt is védi?
Köszönettel. -
tlala
addikt
P11-hez melyik generációs pen használható?
-
válasz
aprokaroka87 #93016 üzenetére
External Keyboard Helper Pro-val bármilyen billentyűt vagy billentyűkombinációt lehet remapolni. Akár alkalmazásindítást is lehet billentyűhöz rendelni.
Egér mehet BT-ról is.
Arra figyelj, hogy amit vennél, az nem eredeti Lenovo, az eredeti ez lenne:
https://www.lenovo.com/us/en/p/accessories-and-software/tablet-accessories/tablet-accessories_android-tablets/zg38c04516 -
aprokaroka87
nagyúr
Tegnap megérkezett a Lenovo tab p11 gen2, elkezdtem " belakni ", mondjuk azt szokni kell hogy ez egy tablet, volt már kezemben tablet, de csak rövid ideig.
Gondolkodom hozzá való billentyűzet vásárlásán.
Ha jól néztem akkor Ez az lenne, viszont felmerül a kérdés hogy az ékezetes karakterek bevitele megoldható a billentyűzet-ről, vagy azt a virtuális billentyűzet oldja meg?
Illetve egér Bluetooth-on keresztül is támogatott?
Vagy csak USB-n?Egyébként eddigi tapasztalataim jók, végülis a 4K videók lejátszása sem gond neki, annyi hogy olyankor Szoftveres dekodólást használ, észre vehető mert hirtelen mind az összes CPU mag a maxon jár.
-
tlala
addikt
Nem voltam rest, elvittem a Lenovot, hogy a Samsung mellé tegyem. A Samsungban a legjobb TFT kijelző van, amit valaha láttam, és egyetértek azzal, amit a pasas a videós tesztben mond: mindössze kicsi a különbség, a Lenovo kijelzője kicsit fényesebb, kicsit jobb a betekintési szöge - ennyi.
De én le is zártam a magam részéről ezt a szálat, mindössze empátiával viszonyulok mindazok felé, akik szintén budget tabletet keresnek, és szembesülnek azzal, hogy a végére ez a két használható készülék marad. Szerintem is kár hergelni bármelyik irányába a topicot, mert bármelyiket veszi is meg valaki, egy jó budget készüléket kap.
Ezért készítettem a tényszerű táblázatot, illetve írtam le, hogy melyiknél mi a pro/kontra, hogy megkönnyítsem a döntést másoknak.A táblázatban annyi az elírás, hogy mindkét lenovos ár alzás.
-
-
cidalain
veterán
válasz
shut-u #93002 üzenetére
itt van egy hasonló hiba megoldása, igaz ez MemoPad 7, de a lényeg átültethető a tiédre is, mert megvan az ahhoz való romod, úgy vettem le.
aztán persze lehetséges hardverhiba is, ha a memóriachip meghal/ vagy a rendszerpartíció összekuszálódik vagy olvashatatlan lesz valami hardverhiba miatt, akkor olyannak tűnik mintha törölte volna a user a rendszert, persze nyilván nem (nem is tud ilyet véletlenül). ebben az esetben ha a fejünk tetejére is állunk, ebből már nem lesz jó tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest