- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Még sohasem fordult elő veled a több, mint 20 éves tagság alatt hogy az Új hozzászólás mellett fél centire lévő Válasz linkre kattintottál?
Nekem most sikerült például. De cserébe egyértelmű a kommentem első sorából hogy kiknek írtam, rádásul nem is múltheti ügyben hanem a viszonylag kettő friss beírásra. Csak 5-öt kellett volna visszaoovasni és ez mind nyilvánvalóvá válik, és amúgy is az egyiket te is lereagáltad.
Egyszerűbb lett volna összetenni a képet, mint leoltani engem. De nem baj, nincs harag -
cidalain
veterán
@glocker, @oszy
Kintről az iPlay 50 mini pro NFE.
Itthonról Samu A9 és Redmi Pad Se is vehető.
Ebből a hàromból döntenék. Hardveresen az Iplay 50 mini pro a legjobb, de gari szempontból problémás, terméktámogatás, frissítés felejtős.
Samunál lesz terméktámogatás, hazai gari.
Redmi árban jobb lehet, mint a Samsung -
-
törölt tag
Persze lehet cserélni, csak az ő felhasználásához, szerintem felesleges. Kicsit olyannak érzem, mint amikor valaki betéved egy topikba valami egyszerű dolog kell neki, de ajánlanak egy full extrás, mert az a trendi.
Ismerősnek pl szintén valami alap tablet van gyerekeknek, mert úgyis tönkre vágják. Felhasználáshoz, igényekhez kell mérni, nem pedig kiadási dátumhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kenyérsütés otthon kenyérsütőgéppel
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest