Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
-
Tézé81
tag
Sziasztok! Hátha tud nekem valaki segíteni: olyan androidos tabletet keresek, ami elindul akkumulátor nélkül 7"-10" méretig. Nem kell nagy teljesítmény, egy IP kamera képét mutatná a falon. Van otthon egy öreg Huawei s7-301u, az ilyen (külön töltője van, nem az USB-ről tölt), az tök jól megy kivett akksival, csak nyilván már sehol nem kapni használtan sem. Köszi szépen!
-
MadKet
tag
válasz Rhino666 #94186 üzenetére
Most hogy ajánlottad, utánanéztem és elég jónak tűnik, főleg úgy hogy szülőknek lenne, tehát a teljesítmény biztos elég és a sim kártya slot külön jól jön.
Saját webshopjukon írta valaki véleményben hogy a "touch sensitivity" nem olyan jó, meg hogy nincs "back" gomb ami nem annyira kényelmes.
Neked feltűnt valami probléma az érintés érzékenységével kapcsolatban. Esetleg lag vagy ilyesmi?
Köszi!
-
Louro
őstag
Úgy általánosságban, mert sokat guglizva és az eszköz topikját átolvasva se találtam megoldást.
Ha van egy tablet, amin van Windows és van Android, akkor meg lehet azt oldani, hogy a Windows partíciót töröljem és hozzácsapjam az Androidéhoz? (Utóbbinak van vagy 9-10 partíciója és a bootloader alapján se tudom, hogy melyik-melyik. Lehet ott van a Windows-é, de nem merem törölni random a partíciókat. )Mess with the best / Die like the rest
-
cidalain
veterán
ha a játék nem komoly 3D autós, lövöldözős, hanem csak ilyen logikai biszbaszok akkor ne gondold túl. eddig 1-2 olyan játékkal találkoztam (=találkozott valamelyik gyerekem), ami nem futott el neki a 4-5 éves, korábban általunk használt totál átlagtelefonján.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Lavar
aktív tag
Hali,
szeretnénk barátnőmnek tabletet, eddig a legolcsóbb, de már használható elven a Redmi Pad SE 8+256 GB-ot néztem, de olvastam közben, hogy játékra nem igazán alkalmas, így inkább kitolva a keretet, milyen tabletet ajánlanátok ami:Legalább 11"-es kijelző és legalább 6 + 128 GB-os verzió.
Új, itthoni beszerzés és garancia.
Filmnézés, böngészés, játék.
Eddig a 70-80k-s környéket böngésztem, jó lenne max 100k alatt maradni.Amiket eddig találtam, 100 felett ott van a Xiaomi Pad 6 de ez már kicsit sok, 90-ért látom még elérhető Pad 5, esetleg 85 körül Galaxy Tab A9+ X210 128GB, esetleg más?
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Ez eleg furcsa. Elkepzelheto hogy piacfuggo, ezert nincs a listan, de szerencsere hozzam ujjlenyomat olvasos peldany kerult. Az Alza egyebkent ugy arulja, hogy van benne. Vissza is kuldtem volna maskulonben. A bekapcsolo gombba van integralva, ami nem a legszerencsesebb, de meg mindig jobb, mint egy 256 karakteres random generalt jelszot megjegyezni vagy akar begepelni...
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Rhino666
addikt
válasz Rhino666 #94182 üzenetére
BTW ha barkinek nem tunt volna meg fel, Android 11 ota csak es kizarolag az enshittification-on dolgozott a kedves kugli, netto 0 hozzaadott ertek, parasztvakitasok, plusz felesleges korok/problemak/korlatozasok, eltortek a nyomtatast, kivettek funkciokat, es ami (nekik) a legfontosabb, gozerovel megy a data harvesting, hogy legyen mit felmutatni a stakeholdereknek. Ebbol en inkabb kimaradok, koszonom.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Rhino666
addikt
válasz blueye #94181 üzenetére
Dehogy fog, sőt! Vért izzadtam mire le tudtam tiltani a telefonomon a rendszerfrissítést. Minden áron frissíteni akart Android 14-re (ami hatalmas visszalépés), nem értett a szép szóból, teljesen az agyamra ment vele és vagy fél napot elvett az életemből ezzel. Nehogy már a fika egye az óvodást, majd én eldöntöm hogy akarok-e frissíteni vagy sem! Egy áldás lesz, ha nem kell még ezzel is szenvednem teljesen feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Pedig van benne ujjlenyomat olvaso, ez volt a fo szempont, ez alapjan valasztottam elso sorban (nem tudom hogy mi alapjan gondolod hogy nincs). A proci meg tapasztalat alapjan epp eleg combos, szerintem kibir 3 evet.
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
válasz Rhino666 #94089 üzenetére
Vegul Blackview Mega 1 lett belole, hihetetlen hogy mit ki tudtak hozni kb. 100k-bol, leesett az allam. Minden elvarasnak megfelel plusz hybrid dual sim es meg femhazas is!! Az egyetlen dolog ami hianyzik eddig az a dupla koppintas a lezarashoz/felebreszteshez, pedig elegge haklis vagyok. Batran ajanlom masnak is, most a 8 gigas verzio 88k az Alzanal, lenyugozo ar/ertek arany, ennyiert meg talan normalis telefont se lehet kapni...
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Igen, ha szép állapotban van, akkor jó vétel!
A Pad5-höz volt gyári ceruzám, az viszont nem ért annyit főleg a Samsung megoldása mellett, amit ráadásul a tab mellé is adnak. Nem tudom, hogy a 2nd gen orvosolta-e a hibákat.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Dr.NX
Topikgazda
https://www.reddit.com/r/SamsungDex/comments/jbh2si/samsung_dex_resolution/#lightbox
Eszerint max. 3440x1440, de függ attól, hogy mit enged választani.Elfogadom a sütiket.
-
Éne
tag
Sziasztok! Xiaomi Pad 6 ~100e forintért billentyűzetes tokkal jegyzetelős, tartalom fogyasztós tabletnek jó vételnek számít? Miért nem kapható hozzá sehol smart pen 2nd gen???
-
Brxx
kezdő
Sziasztok!
A Tab S9 széria Dex módban USB-C portról mekkora felbontást, képfrissítést támogat?
-
-
Laca1212
őstag
Köszi!
Ez a háromból a használt kategória, de majd meglátom mennyire lelakottat küldenek....
[ Szerkesztve ]
-
-
Laca1212
őstag
Üdv
Ezt meg szabad venni? Telcast-al nem volt dolgom még.Nyilván az, hogy használtként milyet küldenek lutri, de a típus alpvetően használható kategória már?
Semmi extrára nem kell. Tartalomfogyasztás a cél leginkább.[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Fiók mélyén találtam egy őskövület tabletet. Egy Chuwi Vi8-at. Van rajta Android és Windows is. Van arra lehetőség, hogy mondjuk a Win-t letakarítsam róla? Ha igen, hogyan?
Az oka: feltettem rá egy FHD filmet és az Android alatt a VLC zökkenésmentesen vitte, a Windows alatt néha-néha megállt a kép, de a hang ment tovább. Pedig alap beállításon volt a VLC.
Mess with the best / Die like the rest
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
A Samsung Galaxy Tab S9 FE+ vagy sima FE mennyire számít jó vételének? Listaárból 15% kedvezménnyel.
Egy tartós, sokáig támogatott tabletet keresek. Itthon venném, újonnan, számlára, a keret 190 ezer Ft. Játék nem lesz rajta. Böngészés, YouTube, Netflix, Facebook... GPS is kell, esetleg az plusz pont ha jól szólnak a hangszórói. Mérete 10 coltól 12-ig legyen.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Véletlen akadtam rá a beállítások- alkalmazások menüben az adreno graphics driver programra ami semmilyen adatot nem tartalmaz. Utána olvasva találtam egy két írást ahol azt taglalták, hogy javult az fps telepítés után. Lehet ez már pár évvel ezelőtti dolog mert a galaxy s8+ hoz nem találtam semmit.
Illetve régebben volt mobilokhoz olyan program ami letiltotta a "kutaszdroidokat" és felesleges programokat a telón. Van ilyesmi manapság?
-
cidalain
veterán
válasz Studiossrác #94156 üzenetére
az nem csak úgy megy, hogy veszek hozzá "egy tollat". az átlag tablethez való toll, az pontosan annyit tud, mint az ujjad, ráadásul írni is max csak úgy, hogy a kezed közben nem ér a kijelzőhöz.
ha normális megoldást akarsz, akkor eleve olyan tabot veszel amihez van spéci toll-támogatás. Samu Tab S6 Lite pl ilyen. Ennek elvileg már van 2024-es verziója is, de az még nem nagyon kapható itthon értelmes boltban.
Olcsóbban a Lenovo M10 Plus 3rd gen, ami meg a Lenovo Precision Pen technológiát használja. Meg vannak még egyéb lehetőségek is.
Minden esetben igaz, hogy meg kell nézni, hogy a toll a tablethez jár-e alapáron, vagy külön kell megvenni.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
Egyáltalán nem vagyok otthon a tabletekben, ezért előre is sorry ha furcsán teszem fel a kérdést.
Jegyzeteléshez milyen tablet ajánlott? Előadások alatt pdf-ekhez írnék megjegyzéseket vele. Az a gond, hogy csak erre használnám, emiatt szeretném relatíve olcsón megúszni. Samsung esetében tudom, hogy van erre note app. Többi tabletre elérhető hasonló? Tollat nyilván vennék hozzá. Vagy vegyek samsung tabletet? Heti 2-3X használnám 1-2 órát, és csak a következő félévben, ezért is szeretném olcsón megúszni, csak nem tudom, hogy milyen tabletek alkalmasak erre, mire van ilyen app. Bár gyanítom ha más nem mindegyikhez vásárolható erre a célra app, de nem szeretnék lyukra futni, ezért is kérdezlek titeket.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz Stauffenberg #94154 üzenetére
Facebookozni bőven elég lesz a 4 GB is, de a 8/128-as is csak 102 ezer Ft per pill hivatalos boltokból.
Elfogadom a sütiket.
-
Stauffenberg
nagyúr
Ha jól látom abból csak a 4GB RAM-os változat csúszik be 100 ezer alá. Én az utóbbi években flagship Androidos telefonokhoz voltam szokva (amíg iPhone-ra nem váltottam tavaly). Mennyire elég ez a 4GB RAM hosszabb távon ezen a platformon? Nekem az utolsó ilyen telefonom már eléggé dadogott ettől és az sem ma volt. Apám például egy OnePlus 6-ost használ a mindennapokban, arra már nem emlékszem, hogy a 6 vagy 8GB RAM konfigot (jellemzően korábbi levetett telefonok oda szoktak vándorolni).
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz Stauffenberg #94152 üzenetére
Joggal félsz az eMMC-től, nem is szoktunk ilyen tabletet ajánlani.
100 ezer FT alatt a Samsung Galaxy Tab A9+ ami szóba jöhet, az is kap sokáig frissítést, és 90 Hz kijelzős.
Filmnézésre a szélesebb képarány miatt jobb lehet.
De ha eleve Apple ökoszisztémában vagytok, akkor az az iPad mellett szól.Elfogadom a sütiket.
-
Stauffenberg
nagyúr
Sziasztok!
Szüleimnek bedöglött a régi Lenovo tablete és vennék nekik egy másikat, iPad 9 (2021) is a kalapban van, mert azt még sokáig támogatni fogják és 130k.
De nem feltétlenül költenék ennyit, ha ilyen kis netezős, Netflixezős, Facebookozós meg videochetelős feladatokra egy jóval olcsóbb Androidos gép is megteszi.
Viszont azt nézem, hogy a legtöbb 100 ezer alatti Androidos tabletben eMMC tároló van, nekem ezekkel kifejezetten keserű tapasztalataim vannak (nem mostanából), lelassul, dadog és nekem kb 2-3 év alatt annyit degradálódott, hogy már minden fájlművelet kínszenvedés volt vele. Ezek a "modern" eMMC 5.1 tárolók mennyire életképesek?
Idős emberek, nem akarom kitenni őket annak, hogy a tablet valami háttérfolyamat miatt szarakodik, lelassul és nem értik mi történik.
Az UFS tárolós Androidos tabletek meg már közel iPad árban kezdődnek, ami jóval gondozásmentesebb rendszer. A család többi része mind almán van, szóval iMessage/Facetime miatt hajlunk az iPad felé, de eddig is megoldottuk más csevegőappokal, nem ez a fő szempont.
Csak kérdés kell-e félni az eMMC-től? Mert ha overkill a fenti feladatokra egy iPad, akkor nem okvetlenül költünk ennyit rá.
(Ja és fontos, hogy külföldről rendelés meg egzotikus webshopok nem játszanak, ma megrendelem, holnap tegye elém a GLS).
-
NB2
aktív tag
Tényleg utsó kérdés és aztán nem zavarom a topicot
érdemesebb az 5G-s Samut venni az A9+-ból? annyi előnye, hogy gyorsabb vele a net?
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Szia nekem a Lenovo van, de az LTE verzió. Kijelzője és a 4 hangszóró kiváló páros. Lassan másfél éve hibàtlanul teszi a dolgàt. Android 13-at még megkapta, elvileg jövő nyáron lejár a támogatása... Tartalomfogyasztásra jó ( L1 van, Max és PV hibátlan) játékra max kisgyereknek. Hogy mi lesz 4 év múlva? Passz.
ThinkPad
-
Dr.NX
Topikgazda
Hát ezt neked kell eldöntened, te tudod hogy milyen szempontok fontosak.
Ezekben az összehasonlító oldalakban annyira nem lehet megbízni 100%-ig, pl. a Samsungban is van jack csati.
A Samsung továbbá 90 Hz-es kijelzőjű, szerintem ez elég jó dolog.
A Lenovonál előny lehet, hogy könnyebb és kisebb, mint a többi.
Hotspotról meg lehet osztani tabletnek is netet, igen.Elfogadom a sütiket.
-
NB2
aktív tag
Üdv!
Elolvastam az öfo-t és visszaolvastam egy pár oldalt. Egy jó ősrégi tabletet cserélnék és ezek lennének a lehetősége: [link]
Pro és kontra is szólnak érvek egyik és másik mellett. A Samsung az Samsung, A13-mal, legmagasabb Antutu pontszámmal. cserébe a leghúzósabb árral. Igazándiból alapvető netre néha streamre, yt-ra lenne használva, szóval nyilván ezeket mindhárom tudja.
Mivel a kínai a telóm is, szóval hajlanék a Teclastra, de tényleg félek, hogy vajon mi lesz vele 3-4 év múlva. Teclast T50 pro 70 alzánál, Lenovo meg 68. Igazándiból mindegyikkel lehet wifizni gondolom, ha a telefont hotspotként megosztom, akkor mindkettővel tudok akkor is netezni ugye? Lenovo mellett szól, hogy van jack csatlakozója.
Tényleg nehéz, mert nem 1-2 évre szeretnék és nem szeretném, ha mondjuk 4 év múlva már használhatatlan lenne.
Köszi a segítséget. -
mrThomi
addikt
válasz Öcsielvtárs #94138 üzenetére
Nem csak a böngésgőből akartam kiszedni a reklámokat, hanem az appokból is. Köszi ránézek erre
-
fausto
addikt
Sziasztok,
A melóhelyen adnak céges tabletet, lehet választani, hogy Lenovo M11 vagy Honor Pad X9
A kettő közül melyik a jobb? A toll annyira nem szempont. Teszteket olvasva gyorsaságban, üzemidőben a Honor jobbnak tűnik, de erősítsetek meg kérlek -
PHenis
senior tag
válasz cidalain #94120 üzenetére
Tegnap este még annyi erőm volt, hogy odinnal újraraktam a gyári romot de nem sok minden változott. Próbáltam az újrapartícionálást is + erase nand. Egyszer eljutott a kezdeti beállításokig, már kezdtem örülni de kb. a 3 next gomb után amikor a frissítéseket keresi, újraindult. Tartok tőle hogy valami hardware-es baja lett pedig mozdolatlanul volt a falon már egy éve...
Teszek még pár próbát a romokkal amit írtál, hátha valamelyikkel magához tér.
Ha esetleg bad blockos lett a nand (elég hasonló tüneteket produkál) azt valahogy szétszedés nélkül meg lehet csinálni? Nincs erre valami öndiag vagy valami?
Köszi neked is Dr.NX
-
Promi
aktív tag
válasz Öcsielvtárs #94138 üzenetére
Most tesztelgettem ezt a böngészöt (abszolút nem ismerem) chrome kedvencek mentését fogadja, és elég jól blokkolja a reklámokat. Elég ígéretes böngészőnek tűnik, köszi a megosztást.
-
boborján2
aktív tag
válasz mrThomi #94136 üzenetére
ip cím maradhat az amit beírt magától. Eddig is azt kapta a router dhcp-től. Átjárónak a routered belső ip címét kell beírni.
Ez a cím a router kezelésénél látszik vagy látszott.Általában 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 szokott lenni.
Egyébként a belső 192.168.x.x címeket nem szükséges cenzúrázni , azokkal senki nem tud kezdeni semmit sem.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
-
mrThomi
addikt
Köszi nektek a válaszokat, ezeket találtam a wifi-nél. Pár dolgot kisatíroztam, nem tudom mennyire publikusak.
Ez alapján, hogy kell akkor kitöktenem, tudjátok mit kell akkor pontosan beirogatni ?Jobban szeretem a dns megoldást, így tuti az appokból is kiszedi az idegesítő sávos vagy ki-be lépésnél felugrós reklámokat.
-
boborján2
aktív tag
válasz mrThomi #94125 üzenetére
A saját dns megadása a wifi részletes beállításainál szokott lenni. Annyi hogy ehhez nem dhcp ,hanem statikus ip-t kell megadni. De hogy 8asnál ez higy volt passz. Egy próbát megérhet.
Vagy fel kell telepíteni egy relkámblokkolós böngészöt vagy firefoxot amihez van ilyen bővítmény. Bár utóbbinál azt vettem észre azért jobban eszi az akkut és lassabb a böngészés.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
cidalain
veterán
válasz mrThomi #94129 üzenetére
Válaszd az aktív vifi kapcsolatot, majd annak van szerkesztése.
Ott válaszd a statikus módot a DHCP helyett, IP legyen ugyanaz, mint amit DHCP-vel kaptál, alháló maszk szintén, majd a DNS-nél a szűrőset.
DHCP-vel csak akkor fog menni, ha a routeredben állítod be a DNS-t>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Beni2360
félisten
válasz BluEyes #94127 üzenetére
Én 16.-n rendeltem aksit a telefonomba és okt 31 volt a szállítási dátum. NL végü tr és ma már meg is kaptam.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
BluEyes
őstag
Teclast M40pro
Aki cserélte már az aksit, milyenre cserélte? A gyári ugye 7000 mAh, de ilyen a földön (Ali-n) nincs. Nagyobb viszont van: [link] [link]
Ezek vannak csomó verzióban. Fura, hogy novemberre adnak időpontot, és abba se vagyok biztos, hogy a nagyobb kapacitású befér a régi helyére.
Tapasztalat, ötlet, vélemény??Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
mrThomi
addikt
Abban tudtok esetleg segíteni, hogy lehet android 8-ra reklám blokkolót tenni ? Ugye itt még nincs dns opció a kapcsolati beállítások ál, ahova ugye belehetne írni az adguard kiszolgáló nevét. XDA-n írtak valamit a wifinél, de nem értem sajnos mire gondolnak. Köszi
-
cidalain
veterán
válasz mrThomi #94121 üzenetére
amire kevés lesz az A8, addigra a tabod 10+ éves lesz, az alternatívád egy új tablet lesz
minden alternatív rom más és más, és erősen függ az alaphardvertől a sebessége. így ezt nem lehet általánosságban megválaszolni, utána kell olvasgatni külföldi fórumokon mik a tapasztalatok az adott tableten, ezt nem lehet megúszni.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz PHenis #94119 üzenetére
https://xdaforums.com/t/guide-sm-t510-t515-unlock-twrp-odin-howto-root-tab-a-10-1-2019.3989361/
Itt olvasgass.Elfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
válasz PHenis #94119 üzenetére
ha már dolgozni akarsz vele, hagynám a gyári romot valami alternatívval próbálkoznék, pl lineage, pixel experience, carbon, vagy hasonló. azoknak van leírásuk is arról mit hogyan, és a gyárinál valószínűleg magasabb verziójú android is elérhető így rá.
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
van egy Samsung SM-T515 (A10 asszem, használtan vettem már régen) ami tegnap bootloop-ba került. Alapvetően a falon van és kiosk browser fut rajta (1 éve van így), tegnap elindítottam egy másik alkalmazást ami kamera jogot kért, rányomtam az "csak alkalmazás használata közben" gombra és újraindult, azóta bootloop. Néha eljut addig, hogy Android optimalizálása vagy mi (factory reset után első induláskor van ez) de ott is újraindul egy idő után. Factory reset / cache törlés megvolt de nem változott semmi.
Arra gondoltam, hogy újraflash-elném, de utoljára a Windows mobile meg Motorola Defy időszakban csináltam ilyet XDA-ról... Akkor még SD-re kellett a zipet felmásolni és recoveryből feltenni Androidon de már nem tudom mi a módi manapság Abban szeretnék segítséget kérni, hogy honnan melyik fw-t töltsem le és hogyan flasheljem fel vagy ha van egy jó leírás valahol, egy linknek is örülnék. Google-ben/Youtube-on van vagy 100 találat meg videó de nemtom melyiket kövessem. Nekem jó a sima stock FW is, úgyis a falon lesz csak...
-
törölt tag
Persze lehet cserélni, csak az ő felhasználásához, szerintem felesleges. Kicsit olyannak érzem, mint amikor valaki betéved egy topikba valami egyszerű dolog kell neki, de ajánlanak egy full extrás, mert az a trendi.
Ismerősnek pl szintén valami alap tablet van gyerekeknek, mert úgyis tönkre vágják. Felhasználáshoz, igényekhez kell mérni, nem pedig kiadási dátumhoz.
-
cidalain
veterán
válasz volandy #94105 üzenetére
Tökmindegy annál a tabletnél, a frissítés úgyse 2024-es biztonsági szint, azzal sem leszel naprakész ebből a szempontból. Ez már egy régi tablet, max 1-2 évig van általában frissítés.
Használd úgy, ahogy van, amikor már az Android 7 kevés lesz néhány appnak, akkor majd el kell gondolkozni rajta. Mondjuk gyárilag ez asszem nem is tud újabb Androidot, szóval valami alternatív rom-ban kell majd gondolkodni.
Vagy egy új tabletben, ez már 8 éve jelent meg, nem mai csirke amúgy sem.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
törölt tag
válasz volandy #94105 üzenetére
Nekem is kiír frissítést 8vagy vmi szerződés véglegesítést), nem frissítettem. Magától annyit csinált, hogy felkerült a HMS rendszer és appok. Van olyan app amit a galleryból tudok csak letölteni. De megy a rendes droid. Nem tudom mi lenne, ha rendesen frissíteném.
[ Szerkesztve ]
-
volandy
senior tag
Sziasztok! Huawei MediaPad M3 8,4" 4gb/64gb tabletet használok. Android 7.0 van rajta. Sokszor megjelenik HMS Core frissítési értesítés. De még nem frissítette soha. Féltem, hogy valamit átvariál nekem és nem fogom tudni használni. Olvasom itt a fórumon, hogy kell a frissités a biztonság miatt. Csak otthon használom és szinte csak tartalomfogyasztásra. Videókat nézek kb. Szóval engedjem a HMS Core frissítést vagy ne?
-
stefi68
addikt
Köszönöm a gyors válaszokat!
Elég peches voltam egy időben műszaki cikkek vásárlásakor, így maradnék a belföldi forrásoknál...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz stefi68 #94100 üzenetére
Nincs jelentősége az N-nek.
Az Alldocube-ot Banggoodról szoktuk rendelni, cseh raktárból.
Elfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
válasz stefi68 #94100 üzenetére
szerintem semmi különbség az X110 és az X110N között, legalábbis hardveresen.
a különböző memóriaváltozatok nem jelennek meg így a típusnévben, így ha ez a lényeg, akkor mindenképp nézd meg az adott boltban a specifikációkat, hogy tényleg akkora RAM legyen, amit szeretnél.Alldocube hazai forgalmazó nincs, Banggood, vagy Aliexpress Alldocube store spanyol raktárból lehet beszerezni.
Esetleg még a Redmi Pad SE 8.7 jöhetne szóba, de ebben régebbi a soc, G85 csak, ugyanakkor friss gép (A14, HyperOS). a kijelző ugyanúgy kisebb felbontású, mint a Samujé, cserébe viszont Gorilla Glass 3, és az IP53-mas védelmet is tudja a tab. Viszont ebből csak 4 és 6 GB-os verzió van csak. És eléggé nagy az akkuja 6650 mAh.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest