Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz racskobalazs #92296 üzenetére
természetesen a Samsung toll olyanokat tud, pl nyomásérzékenység, amit egy sima kapacitív toll nem. Nem ismerem a Samsung S-Pen utángyártott témát, de elvileg jó lehet (hacsak nem egy sima aktív kapacitív tollra hazudják rá, hogy S-Pen clone)
Lehet S-Pen hegyet cserélni, legalábbis egy régebbi Samu Tab Active-hoz kaptam gyárilag 3 hegyet. Na ebben viszont nincs semmi truváj, szerintem lehet venni utángyártott hegyet. (S-Pen stylus nib a kulcsszó Aliexpressen)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz vscotina #92295 üzenetére
Androidos.
Egyrészt van választék és nem 300 ezer Ft a legolcsóbb modell.
Windowsos akkor javasolt, ha specifikusan arra van szükséged valami miatt.
A kérdésből ítélve neked nincs.
Az összefoglalóban találsz ajánlott modelleket méret és ár szerint csoportosítva is.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz Genesistibi #92294 üzenetére
Ha nem kell FHD Netflix, akkor az iPlay 50 Pro a legjobb bang for the buck.
Itthonról most talán a Lenovo M10 3rd gen., ha van még akciós. Honor Pad X8, Realme Pad, Redmi Pad.Elfogadom a sütiket.
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
Samsung Galaxy Tab S6 lite-os S-penhez hegyet lehet külön kapni vagy csak tollal együtt? Valamint milyen tollakkal működik? Csak eredeti 20ks Samsung tollal vagy van esetleg olyan utángyártott amivel szintén jó?
Előre is köszönöm!
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
vscotina
aktív tag
sziasztok
Nekem inkább alap kérdésem lenne.... Androidos vagy Windows-os tablet a jobb... Mi az egyiknek előnye, illetve hátránya? Egyelőre nehezen igazodom el a sok tulajdonság között. 60+-os nő vagyok. Film-internet-böngészés-levelezgetés lenne a cél, sok évig használhatót szeretnék. Nem a csúcsot szeretném, de nem is a legalja kellene. Csak Magyarországi beszerzés.[ Szerkesztve ]
Üdv. vscotina >>szép és okos szőke cicababa >>>Panasonic G
-
Genesistibi
tag
Sziasztok!
Ezekkel a paraméterekkel létezik jó, ajánlott tablet?
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
9-10" környéke
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Csak új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Itthonról, de ha az Alldocube a legjobb ár/érték akkor mehet a Banggood is
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
Böngészés, kis hardverigényű játékok (szülőknek lesz)
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
60 000 - 70 000,-
Köszönöm! -
Reynaldo
junior tag
válasz smallmer #92282 üzenetére
Vannak még esetleg 11-12" Lenovo-k Oled kijelzővel, pl. Lenovo Tab P11 Pro, Aliexpress-en is lehet keresni, például itt , vagy másik boltban.
STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
AtHoS
nagyúr
válasz smallmer #92282 üzenetére
BF időszakban jutottam hozzá 79k magasságában egy Honor Pad 8-hoz.
Múlt heti érkezését követően előzetes tesztelés után végül tegnap került átadásra az ajándék Tab és kezdődött a beüzemelés egy GG fiók eltávolítás + FR művelettel 79% akku állásról.
Nap végére 38% maradt az akkuban és 5 óra 38 perc napi képernyő használati időt jelzett, tehát elég jól bírja akkuval (volt kamerahasználat és messenger videotelefonálás is).Képminőséggel és fényerővel nem volt probléma, bár képernyőmódot nem állítgattuk, alapértelmezett pont megfelelő volt a világos módú használathoz.
Hangja is elég brutál, de a nagyméretű beépített hangszórók miatt ezen nem is csodálkoztam, tehát filmezéshez is jól használható. Persze egy nagyobbacska BT hangszóró azért jobb mélyeket tud produkálni.YT APP, Chrome + YT oldal is akadásmentesen működött, nem találkoztunk anomáliával, akadásokkal. A SOC és 6+2GB RAM jól viselte az egyszerre több nyitott alkalmazás kezelését is, eléggé pörgős volt az alkalmazások közötti váltás, új APP-ok telepítése, megnyitása. Szóval gyorsaságra nem volt panasz.
Kamerája tűrhető, lámpafénynél picit zizis képpel, de udvaron a mostani felhős időben szép éles képeket lehet vele lőni....már ugye a kamerák adta kategóriában.WiFi jelet is jól veszi, S23 telóhoz képest (legalábbis a térerő ikon kijelzése alapján) jobb térerőt mutat ugyanazon a helyen és időben.
Kijelző alvásidőt lehet SOHA beállítással is használni, gondolom ez a kijelző IPS mivolta miatt engedélyezett, OLED-nél 10 perc maxokkal találkoztam csak eddig.
Plusz pont, hogy gyorstöltő + kábel is van hozzá a dobozban.
read-only mode on the forum
-
Janoo_07
aktív tag
Köszi a javaslatot. Ha mégis pontosabb végűt szretnék (toll szerű) akkor bármeilyik kapacitív tölthető jó ugye?
Volt egy ilyen komment korabban:
4. Aztán van az aktív kapacitív toll, ami ugyanúgy csak bökni jó, de mivel van benne akku/elem sokkal vékonyabb heggyel is létre tudja hozni azt az elektromos mezőt, mint a bumszli, vagy az ujjad hegye.
-
Dr.NX
Topikgazda
Attól hogy más launchert teszel rá, még stock android marad.
Egyébként meg próbálj ki egy párat és amelyik legjobban tetszik, azt használd.
Kezdd pl. a Nova Launcherrel.
Az androidos alkalmazások topikból néhány említett: Lawnchair, Niagara, Smart launcher, MicrosoftElfogadom a sütiket.
-
apszi
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, ha netán többet szeretnék mint a stock android egy iplay 50 mini pro esetében (még nincs meg a gép), akkor tapasztalatok alapján, melyik neki a "legjobb", legkevésbé erőforrás igényes launcher?
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok, Redmi Padhoz (nem xiaomi) szeretnék vásárolni tollat. Láttam aktív meg sima passzív tollak, magához a készülékhez a Redmi nem gyárt semmilyet. Milyet lenne érdemes venni csak arra hogy kitámaszta ne az ujját használja a user?
Köszi előre is!
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Ezekkel a paraméterekkel létezik jó, ajánlott tablet?
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?12-nél nagyobb
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?Csak új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?Külföld is opció
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)Csak filmet nézek rajta plex-el, illetve böngészés
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
Egyelőre fel szeretném mérni a piacot, hogy milyen lehetőségeim vannak, ezért nem írok árat.Ami a legfontosabb szerintem, az a gyönyörű kép. Mivel leginkább filmezni fogok rajta, ezért OLED vagy ahhoz közelítő képminőséget szeretnék.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Nem azonnali beszerzés lenne, de elkezdek érdeklődni nálatok.
Legkésőbb márciusban lenne aktuális. Tehát fogok még jelentkezni.Az igény:
10" vagy felette
RAM 4GB vagy felette
Hosszú sw támogatás
(a lmar egfrissebb az előny )Amire főképp kellene:
Böngészés, YouTube, Spotify, szövegszerkesztés/levelezés, könyv olvasás.Nem hátrány:
Jó akkukapacitás
SIM foglalat
GPSAz összeg (bár nem tudom a besorolás szerinti értékeket)
130-150 ezer közöttre gondoltam.A processzorokhoz nem értek, úgy le vagyok maradva, hogy ... csak na!!!
Szeretnék egy időtállóbb tabot.
Ha kihagytam valamilyen szempontot szoljatok!Köszönöm.
-
apszi
őstag
Még egy vélhetően buta kérdés, és kérlek ne röhögjetek fel hangosan. Ezeken a tabletteken (iplay mini pro) mennyire bátor dolog banki alkalmazást futtatni?
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Nemrég írtam, hogy akkut akartam cseréltetni az Iplay 40h-ban. Megtörtént, de így is lekapcsol a tablet 47-50% töltöttségnél... mi lehet még az oka?"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
Reynaldo
junior tag
A tablethez képest nagyon jó hangja van az SR500-nak, de Aliról komolyabbakat is lehet rendelni, mint pl. Anker, Tronsmart,stb. én a laptophoz is ezt használom, bár én még ~20$-ért rendeltem anno Banggood-ról. Tévéhez is jó, ha tudod csatlakoztatni, Ha van külön vezetékes hangkimenet, akkor azzal kell, viszont ha csak egy jack van rajta, mint nálam, azt a tv menüben át kellett állítani "Külső hangszóró(Audio kimenet)"-re, mert alapból a fejhallgató kimeneten volt.
Újabb tévéken pedig már BT-vel is mehet, már ha van rajt, és nincs pl. csak a saját márkára korlátozva.STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
apszi
őstag
-
apszi
őstag
Mindenkinek nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat és tippeket, akár a mini, akár a pro verzióról legyen is.
#92267Reynaldo
Hangra csak annyi az elvárás, hogy hallhatóan, tabblethez mérten normálisan megszólaljon (nem szükséges sztereó), ha beszélnek az tisztán érthető legyen. Semmi extra. Egyébként az ELEGIANT SR500 bluetooth 5.0 Soundbar Speaker 20W az egész érdekes. Régebbi LCD tv hangszóróinak kiváltására vajon mennyire alkalmas?
-
Beni2360
félisten
Ha szabad folytatom csakis a hang tekintetében?
Van egy Bluedio AS-BT aktív hangfal és rádugtam a mini re és utána az m9-re. Ugyan az a klippet inditottam a YT-ról a mini alig hajtotta meg, alig lehetett hallani, míg az m9-sen szépen szólt a dal. Nem tudom mi vezérli a "hang kártyát" ha van benne?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Reynaldo
junior tag
Általában a tabletek hangszóróinak a méretéből adódóan inkább csak tűrhetőnek mondható a hangjuk, ezért filmnézéshez érdemes venni pl. egy ilyen soundbart(vagy akármilyen másikat), ez most BG-n a legolcsóbb: Lenovo Lecoo DS111
Aliexpressen még nagyobb a választék. Nekem egy ELEGIANT SR500 bluetooth 5.0 Soundbar Speaker 20W van, de mellette még egy hasonló méretű Blitzwolf is van, továbbá BT-s órás rádió....., Most megint vettem egy ilyen minit Aliexpress a Choise akcióban.[ Szerkesztve ]
STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
Beni2360
félisten
válasz Graphics #92265 üzenetére
Bocs de írtam, hogy én itt be is fejeztem.
Jó éjszakát és ne mergelödj. Az egész nem ér annyit.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Graphics #92263 üzenetére
Kimaradt a pro de a hsz-ben is reagáltam a hangra.
Nekem van 50 mini is de a közelébe sem jön az m9-nek hd ide vagy oda. Na és a hang is szuperBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Beni2360 #92262 üzenetére
Azt kérdezte, milyen a mini Pro hangja...
Tök jó lenne ferdítés nélkül lehozni ezt.Nem, nem kérdezte milyen a Mini hangja. Ezért lenne jó arra reagálni, amit kérdeznek.
És nem bantasbol írom, de felesleges köröket futunk ...
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Graphics #92261 üzenetére
Rendben de apszi arról érdeklődött, hogy milyen a mini hangja? Innen indult ki az egész. Én 40 e Ft-t vehettem volna proot a fekete pénteken de kihagytam. És akkor itt be is fejezetem részemről.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz rothfb #92258 üzenetére
Hát a Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke + tok és fólia | alza.hu 57400 Ft és simmel rendelkezik és nem a mini duplája. Szvsz.
Ui: itthoni 2 év garival kaptam.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz Graphics #92256 üzenetére
A számból vetted ki a szót. Beszél valaki valamiről, erre tök másról ír, ráadásul a Lenovo sokkal drágább.
Itt inkább az a kérdés, itthon akar venni vagy bevállalja a Bangoodot például. A mini Pro más kategória, ne hasonlítsuk már a 8 Gb ramot, 256 Gb tárhelyet, fullhd-t, sim helyet, G99-es procit egy kétszer annyiba kerülő 4/64-es, sim nélküli Unisoc procis tablethez. -
Graphics
Jómunkásember
válasz Beni2360 #92255 üzenetére
Megintcsak iPlay Mini Pro volt a kérdés. A tiéd sima, jóval gyengebb hardverrel.
Ez már annyiszor ki volt vesézve, hogy a tiéd persze hogy fluidabb lesz azzal a hardverrel HD felbontással szemben az UniSoc + Full HD kombónál.
De ha valaki az iPlay mini Pro-t kérdezi a te két tableted nem releváns a témában, mert total más.!
Nem értem miért kevered+kavarod bele?
Egyik UniSoC T606 másik MediaTek G99, két eltérő hardver, különböző típusú hardverek.
Ezen két proci között van egy durván 70%-os eltérés... HD felbontással a te tableted meg persze, hogy gyorsabb lesz az iPlay minihez képest. Mivel a GPU is sokkal combosabb a G80-ban... Nem kezeled helyén a két terméket, nem veszed figyelembe a hardveres eltéréseket, és a kérdező kérdését sem...
A menny meg odafent van
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Menny el ahol ki van állítva egy Lenovo m9 és nyugodtan teszteld le. Nekem van 50 mini is de a közelébe sem jön az m9-nek hd ide vagy oda. Na és a hang is szuper. Ha el tudsz hozzám jönni nyúzhatod itt nálam. Az oplay 50 minit fapadosnak érzem, magasabb hangerő már recseg, torzit. Olyan érzés amikor váltok mint mikor a Ladából át ültem a Toyotába.
Alza a most akciós az LTE verzió és vissza küldhető 14 napon belül.
Ui: BG garit felejtsd el max 6 hónap.[ Szerkesztve ]
-
apszi
őstag
válasz Graphics #92247 üzenetére
Köszönöm a válaszod. A hangja mennyire nagyon gyenge? Úgy értem, nyilván nem zenehalgatásra kell, de ha netán megnézne az ember egy youtube videót, akkor azért hallani amit kell (tudom hülye kérdés😁)?
Nézegettem itthoni eszközöket, de ekkora méretben egyszerűen nem igazán van értelmes alternatíva. Általában a kijelző felbontásán véreznek el.
Dupla koppos ébresztést ez tud?[ Szerkesztve ]
-
apszi
őstag
Sziasztok!
Az Alldocube IPlay mini Pro-ban van magyar nyelv? Mennyire megbízható a márka egyébként. -
Beni2360
félisten
válasz Jamboo529 #92244 üzenetére
Én nekem ilyen van a felső de most az LTE olcsóbb, már többször írtam róla keress rám.
[link][ Szerkesztve ]
-
Jamboo529
senior tag
Sziasztok!
7 éves gyereknek lenne karácsonyi ajándék egy tablet. Jelenleg nem is tudom mi van neki. Talán 7" és 1 vagy max 2gb RAM, 8 vagy 16gb hely mellett, szóval semminek nincs hely és minden akad. Újabbra cserélnénk. Mi most a best buy?
Olyan 10" +-1" körüli kijelzőre gondoltam,
Mindenképp új legyen.
Beszerzést tekintve maradjon most a magyar, nem tudom a külföldi beérkezik e tutira karácsony előtt vagy sem. Meg azt sem tudom hogy van most a vám/áfa hasonló fizetni valók. Régen rendeltem már kintről.
Használatra 7 évestől mit vársz? Mese, youtube, kisebb játékok ilyesmi.
Árban 60-80k között gondoltam elsőre, de mindenképp 5 számjegyű végösszeg legyen.Mennyire reálisak az elvárások a kerethez képest?
-
Reynaldo
junior tag
válasz rothfb #92238 üzenetére
Igazad van, de legalább már van ilyen is. Nekem is Iplay Mini Pro van, de aki csak itthonról akar venni ~8" méretben, annak mégis csak jobb ez az A9-es, mint egy elavult A7 Lite, vagy egy nagyobb, súlyosabb, és egy gyereknek azért jóval nehezebben kezelhető M10 például. A proci meg kb 2x jobb az Unisoc Tiger T610-nél, azért az se mindegy.
-
cidalain
veterán
válasz blueye #92239 üzenetére
belépő Samu tableten nem feltétlen van olyan támogatás mint a csúcs S szérián. Abban sem lennék biztos, hogy az A14-et megkapja majd. évi 1-2 security pacth, meg nem támogatás.
amúgy Samu A9 kijelzője csak 800*1340px, ami elég gyengus. Ugyanakkor létezik belőle 8/256GB-os változat is. stereo speaker, és jack aljzat van!Októberi release, vélhetően nemsokára értelmesebb boltokban is lehet majd kapni gyári garival, mondjuk a Samu árazását ismerve kb 80-ért. Ha lesz a 8GB-os, akkor azt meg inkább 100 körül. Ez így nem éri meg.
-
veterán
válasz Reynaldo #92237 üzenetére
Vicc, hogy az Alldocube IPlay mini Pro-t, 8 Gb rammal, 256 Gb ufs 2.2-es tárhellyel, 4g LTE Volte, Vowifi sim hellyel, telefonálási, mobilnet lehetőséggel, AC-s wifivel, gps-el, ugyanezzel a G99-es procival, korrekt 8,4 colos kijelzővel vettem 47 000 forintért. Igaz, android 13-ról nem fog frissülni, de biztonsági frissítéseket kapni fog.
Ez a Samsung meg 64000 és 4/64-es sim kártya hely nélkül. Vicc. -
Reynaldo
junior tag
válasz knoxhu #92225 üzenetére
Ez biztosan mindkettőnél jobb lenne, (a gyenge és elavult A7 Lite-nál, és a nehéz M10-nél is): 2023-as Samsung Galaxy Tab A9 X110 8.7″ WIFI 4/64GB, az A7 Lite utódja, időtállóbb és gyorsabb MediaTek Helio G99 CPU-val.
Ez már majdnem olyan jó vétel, mint az Alldocube Iplay 50 Mini Pro, ugyanaz a proci, csak kevesebb tárhely.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Nincs evvel a felbontással semmi gond, max a nagyon apró betűk amik gyenge felbontással vannak nehezen olvasható. Ilyennel elvétve találkozok. Gyönyörű képe van film nézés közben.
-
Beni2360
félisten
válasz cidalain #92234 üzenetére
+1 pont. Én is ezért adtam el a 10" tabot 2 nap után. Az 50 mini tok nélkül 277 gr. Tokkal már 410 gr lett és levagtam az elejét. Maradt egy szilikon tokom.
-
cidalain
veterán
válasz knoxhu #92228 üzenetére
tablet súlya?
nekem is gondot okoz hosszabb ideig kézben tartani még a 8-ast is.
sok gyereknél látom, sajátomnál is, nyilván, hogy az ölében a tablet/telefon (hogy ne kelljen tartani), és teljesen lenyaklott fejjel nézi. ez nem tesz jót se a nyaknak, se a gerincnek. saját gyereknek mondom is, hogy ne így csinálja, emelje a telefont a szeme elé, és a nyakát rendesen tartsa. na ilyenkor nem mindegy, hogy 250g-ot tartasz, vagy fél kilót.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
gyulaszu
senior tag
Ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy a mi készülékünk (iPlay 50 mini Pro) tudja ezt esetleg?
A specifikációja nem írja, hogy USB 3.0-egyulaszu
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Unokahúgomnak kellene egy tablet. Jelenleg az apja Samsung s5e-jét nyomkodja leginkább játékra. Egy ilyen tudású szerintem elég lenne.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
- 10 col elég.Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
- Újban gondolkozunkItthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
- Garancia fontos lenne, amazon belefér.Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
- Játék, esetleg youtube.Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
- Maxiumum 150-ezer.Köszönöm, üdv: pityaa
[ Szerkesztve ]
-
-
knoxhu
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek a választ. Csak magyar boltból szeretném venni. 8 éves a gyerek, így szerintem a tablet súlya már remélhetőleg nem okoz gondot.
M10-ből van több széria? Vagy az jó amit alzán linkeltem? Szembe jött velem több is, aminek magasabb volt az ára?
Megéri a 10 ezer forint felár az M9-el szemben? -
cidalain
veterán
válasz rothfb #92224 üzenetére
ez így van, ne várj android verzióupgrade-et.
valamit valamiért. olcsó-jó hw-hosszú támogatás egyszerre nem megy.
Mivel egy ilyen készüléket kb 3-4 évre tervezel be, bőven jó az A12 akkor is@knoxhu
Alldocube iPlay 50 mini Pro EU raktárból.
esetleg ha csökkentenél még egy kicsit a költségeken, akkor erre a feladatra a kevésbé bika iPlay 50 mini is elegendő, és ez 100 USD körül már megvan. (viszont a Lite verzió nem javallott)
M10 jó lehet amúgy itthonról, de nem tudom mekkora a gyerek, de ez 10"-os, ami nagy és nehéz.[ Szerkesztve ]
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Tablet vásárláshoz szeretnék segítséget kérni:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb? Nem a méret a legfontosabb szempont 8-9" is elég, de bármit megnézek. Kisgyerek fogja használni mese nézésre, maximum 1-2 nagyon alap játékra.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Csak új.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció? Itthon szeretném megvásárolni.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.) Elsősorban film / mese (nagyrészt youtuberól) és egy két alap játék aminek nincs nagy hardver igénye.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj) 50 ezer forintig lenne ideális, de nagyon maximum 60-ig tudok elmenni.Amik szembe jöttek vele, de nem értek hozzá:
1. Lenovo Tab M10 (3rd)
2. Samsung Galaxy Tab A7 Lite T220 -
apszi
őstag
Sziasztok!
Gyors kérdés.
Honor pad x9 és Redmi pad SE a gondolkodásom tárgya. Honor 120Hz-es panellel, Redmi 90Hz-es panellel. Nos a Redminél ez a 90Hz csak a saját menüjében görgetve tettenérhető. Ugyanez a helyzet a Honor pad esetében is? Előre is köszi! -
gyulaszu
senior tag
válasz newline610 #92221 üzenetére
Értesítés LED szerintem nincs a készülékben.
A WiFi-t miért kell kapcsolgatni?
Főleg ha értesítést vár?
Éjszakára pedig be lehet kapcsolni az ütemezett kikapcsolást.gyulaszu
-
csendes tag
Sziasztok!
Az ajánlásaitok alapján vásároltam egy Iplay 50 mini prot nagyszülő számára. (remek eszköz) Egy 2013-as Nexus 7-et váltott le. Két dolgot hiányol a nagymama amit a Nexus tudott és fontos neki: értesítési led és "kapcsolatok" (wifi, bluetoot; egy érintéssel tudta ki-be kapcsolni a wifit, a főképernyőn) widget. A segítségeteket szeretném kérni, mert nem találom a készüléken a "villogó értesítések" beállítását, valamint nem találok ilyen widgetet sem. Tudnátok ajánlani? (Kérdezzem meg inkább az android szakmai topicban?) -
gyulaszu
senior tag
iPlay 50 mini Pro
Többször előfordult már, hogy a kétújjas nagyítás illetve kicsinyítés során készített egy screenshotot.
A szokásos háromújjas lehúzás is működik.
Nálatok is jött már hasonló elő?
Hol van ennek a beállítása?
Nem találom a menüben...gyulaszu
-
athka
csendes tag
Sziasztok!
Ez a Lenovo Yoga Tab 11 256GB LTE ZA8X0049CZ tablet magyar nyelven szerintetek használható?. -
sb
veterán
Köszi, kb. ezeket találtam én is, de ezek nem tűnnek erősebbnek/jobb választásnak egy Fire HD 11-nél, a ram sem több jellemzően. Jól gondolom?
@vacs, rothfb
Köszi nektek is. Nem írtam de kínai is játszik. Viszont ha ott is 90-100k egy jobb, esetleg még nem is új tablet akkor ehhez képest szintén nem tűnik rossz ajánlatnak az amazonos.
Ezek meg gondolom már erősebbek annál, plusz 4G-sek és a 4GB RAM vs 6-8GB a legfájóbb, de még így is arányosnak tűnik a dolog.Akkor számomra leegyszerűsödött a képlet arra, hogy ha nem kell 4G és kicsit gyengébb is belefér akkor jöhet az új Fire HD. Ha pedig nem elég akkor nem úszom meg 50-60k-ból, kb. 90-100-ig kell választanom valamit. Alatta, vagy a kettő között ezek szerint nem nagyon van értelme nézelődni.
(Egyébként eddig gyengébb tabokkal is elvoltunk, Fire HD 10-el semmi gond nem volt, kisebb méretben Lenovo M8 is volt régebben de az már kb. a használhatatlan kategória. Van még valahol a fiókban egy régi, kisebb Teclast M89 Pro is de az sincs már használatban.)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A buktatója? Ez egy kínai eladó, akitől jönne a tablet. Ez azt jelenti, hogy nem tudni mikor érkezne. Most BF miatt főleg. Én csak EU raktárból vennék. Aztán gyanúsan olcsó, bár azt írja global, nem kínai belpiacos. Gyanús. Kamuszagú.
A tablettel nincs szerintem gond, létező termék. Jó hardverrel. Az, hogy euban nem ismert, nekünk van alldocube tabletünk 2 is, tökéletesen működnek, pedig nem Samsungok.
Ezt, amit írtál, én konkrétan nem venném (Aliról amúgy sem, sok a kamuzós eladó), mert gyanúsan olcsó és mert egyenesen Kínából jönne, ami miatt sokáig húzódhat a kiszállítás. -
veterán
72 000 forint és még tokot és képernyővédő fóliát is kapsz.
-
athka
csendes tag
Sziasztok!
Lenovo Yoga Tab 11 256GB LTE ZA8X0049CZ tablet vásárlásán gondolkodom asszonynak.
Van valami jelentősége felhasználás szempontjából a végén a "CZ" megjelölésnek? -
veterán
Pl Teclast T50 a bangoodon. G99-es proci 8Gb ram, 256 Gb tárhely, 11 colos, 4g modemmel, ac-s wifivel, gps, android 13-al 95000-ért. Sajnos jelenleg csak ennyiért és Kínában van.
Volt nem rég akciósan kuponnal 80 körül eu raktárból. Black Friday-es akcióban. Nem rég rendeltem egy tabletet eu raktárról (nem ezt), egy hét alatt megjött perfekt.
Nyílván a gari nem játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest