Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
válasz MrVinyl #82878 üzenetére
Augusztus 12-14 között küldik, elvileg.
És a 125 dollárra számold rá a plusz 10-15-öt, nem tudom GB-en melyik most a sarcmentes posta.Innen elvileg ingyen postával jön, eu raktárból, ajándék tokkal.
Érdeklődj utána, van e valakinek tapasztalata a store-ról. [link][ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
35k, Cseh raktár, ingyen posta.
Teclast P10HD 3GB RAM 32GB ROM 1920*1200 FHD GPS Android 9.0 10.1 Inch
[link] -
zebede
őstag
válasz Zsiráfnyál #82350 üzenetére
Ha nem fontos a B20, Banggood, Spanyol raktár, Teclast P10S, postával 36,5k.
[link][ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Igaz. De a lényeg hogy konkrétan a Tab S6-al lehet telefonálni, sms-t, mms-t küldeni, fülessel lehet telefonként használni.
B.i.L: Komolyra fordítva a szót, vegyen a haverod egy Samsung Galaxy tab A6 10.1" LTE tabletet, már a 2 gigás verzióval is simán ellehet lenni, akksija kibír egy napot a tóparton és lehet telefonként használni.
Nem rég adtam el egyet, 40k körül kifogástalan állapotúak vannak aprón, faszbukon.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
-
zebede
őstag
válasz sharkypeti #81535 üzenetére
Akkor már inkább az ugyanott hirdetett Huawei MediaPad M3 Lite, vagy a Samu S2.
Szerintem. -
zebede
őstag
válasz balazsovics #81527 üzenetére
M30 48,5k most mindenestül, Spanyolországból.
-
zebede
őstag
válasz balazsovics #81521 üzenetére
Az M89 már csak Kínából rendelhető az M30 meg tíz colos.
-
zebede
őstag
Teclast M30, 10,1", 4/128GB, Helio X27, LTE B20, 7.500mAh akksi, GPS.
Spanyol raktárból, postával biztosítással: 50.500Ft.
Kínából, BGM30cd kuponnal, postával, biztosítással 45.500Ft.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz balazsovics #81496 üzenetére
Snapdragon 660-al összehasonlítva, ami a MiPad 4-ben van: [link]
Teclast T8 vs Xiaomi Mi Pad 4: [link]
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz balazsovics #81492 üzenetére
Ez angliai raktárból jön, tehát trükközés nélkül is sarc mentes és itt kell lennie egy héten belül.
Mondjuk nemtudom a kínai újév bezavar most EU-ból küldött csomagoknál is, vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz balazsovics #81488 üzenetére
Nyolcasban én ezzel szemezek, mert engem nem izgat hogy hetes vagy tizes droid figyel rajta, csak meg kellene győznöm magam hogy egyáltalán szükségem van rá.... [link]
-
zebede
őstag
Teclast T8, 8,4" 4/64GB Angol raktár, android 7, 39k. [link]
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Akinek kell a SIM kártya foglalat, de nem fontos a B20, szintén Spanyol raktár.
10", Android 9, 3/32GB, 34k plusz posta.
Teclast P10HD [link][ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
8"-os, Wifis tablet, akinek nem gond a hetes android, 32k-ért, Spanyol raktárból.
Teclast M89 Pro Helio X27, 3/32GB [link][ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz FireFox1996 #81026 üzenetére
Ez nagyon jó vétel volt, tekintve hogy a 4/64- es P10 100k körül mozog.
-
zebede
őstag
válasz Tomirallye #80997 üzenetére
Esetleg Lenovo Tab M10 3/32GB.
Pl. Alzánál kuponnal 58k.5YQ38D1D
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz Laca1212 #79312 üzenetére
Voyo i8 nem kínából, lengyelből.
-
zebede
őstag
válasz zsoltzsolt #79088 üzenetére
Mivel kamu
Vagy te csakugyan azt gondolod hogy hasonlo képességű tabletet hozzád vág valaki 10k-ért?
Csak pl. a 256 gigas ssd kerül kétszer-háromszor annyiba.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Olasz raktárból Chuwi Hi8 SE 2/32GB, 96$.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz Mr.Mercury #78990 üzenetére
Csak rajta, ne kéresd magad.
-
zebede
őstag
válasz beholder00 #78851 üzenetére
EU Priority Line-al rendelve, nem.
-
zebede
őstag
válasz vadkörte #78847 üzenetére
De miért a Chuwi 3/32-vel, mikor a Teclast T8 4/64GB még most is vehető 37k-ért?
-
zebede
őstag
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz cooi11 #78811 üzenetére
Lényeg, hogy ez jó neked, van benne Magyar nyelv, jó a telekomos SIM kártyád is bele, megbízható a webshop is amit linkeltem.
És mégiscsak egy telefon a füledhez tartva beszélgethetsz, nem úgy mint a legtöbb tabletnél, amiben hiába van tárcsázó, ha nincs beszédmikrofon és a hangszóró sem a megfelelő helyen van kialakítva telefonáláshoz, tehát csak headset-tel tudod arra használni.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz cooi11 #78808 üzenetére
Ha tényleg elég a 7", vennék a helyedben inkább egy Xiaomi MI Max 3 telot.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz cooi11 #78803 üzenetére
Majd ha már mégis tudod hogy keresel telefonálásra alkalmas tabletet...
Én a helyedben úgy csinálnám, hogy szűkíteném a kört.
Mondjuk eldönteném, hogy itthonról vagy kínából venném?
Aztán megszámolnám mennyi gempám van rá és máris jelentősen csökkenne a szóba jöhető tabletek száma.Ezekből kiválasztanám hogy melyikbe van LTE a biztonság kedvéért B20-as.
Ezután amelyik tabletnek van topikja, ott rákérdeznék lehet e vele telefonálni.
Vagy keresnék youtube-on teszt videókat és amelyikben látod, hogy van tárcsázó alkalmazás, azzal lehet telefonálni, ha másképp nem is, headset-el biztosan.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz Aksomatic #78749 üzenetére
Én nem emlékszem ilyen hozzászólásra Voyo-val kapcsolatban. Linkelnéd?
Feltelepítettem most az Antutu Benchmark-ot, életemben talán harmadszor, mert egyáltalán nem érdekelnek az ilyen tesztek.
Számomra egyedül az fontos egy ilyen eszköznél , hogy maradéktalanul kiszolgáljon (sebességben, megjelenítésben, megbízhatóságban, üzemidőben) és ha lehet inkább legyen picit erősebb a kelleténél.
Ja! Meg még az hogy én tabletre nem adok ki 50-60k-nál többet, de ez csak az én dilim...Nos az Antutu 87.617 pontot hozott a Voyo i8 Maxomra, ebben ugye még X20-as proci van.
A Voyo i8-ra az x27 procival Kimovil 105.419 pontot ír.Huawei Mediapad T5, ez lehetne esetleg ellenfele a Voyo i8-nak ha majd esetleg hozzá lehet még jutni 60-65k-ért, ennyi különbözetet talán megér a hazai gari, ha valakinek elég a 3/32 giga.
Antutu: 75.400 pont.
A 100k- körüli Huawei Mediapad M5 Lite, nem meglepően ugyanennyit hoz.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz Aksomatic #78740 üzenetére
Most komolyan egy 100k-ba kerülő M5 Lite-ot akarsz összehasonlítani egy árban kevesebb mint feléért megkapható tablettel?
És az a vicc hogyha ár-érték arányt nézünk, csúnyán alul marad a Huawei.Nekem már volt rendes M5-öm nem a Lite, most pedig épp egy Voyot nyúzok, amiben gyengébb proci van mint amiről érdeklődsz, így nyilatkozom.
Persze sok mindenben (összeszereltség, kijelző, hangzás...) valamivel jobb az M5 Lite mint a Voyo, no de egyikben sem kétszer olyan jó.
M5 Lite-ra van két év garancia, már akinek ez számít, viszont még ez mindennel együtt is kevés ahhoz (szerintem) hogy kifizessem érte a dupla pénzt.
Tekintetbe véve pl. azt a nem elhanyagolható tényt hogy a Voyo 4/64 a Huawei 3/32-es.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Ha valaki most szeretne egy nyolc colost, Teclast T8, Banggood app-ból vásárolva 37k.
-
zebede
őstag
válasz Linda1 #78705 üzenetére
Csak emiatt ne cseréld le szerintem.
De ha más miatt is tervbe van, akkor pl. egy asus jó lehet.
Van itt routeres topik pontos tipusra kérdezz rá ott.De ha csak távolabb van gond vele, akkor egy ilyen jeletősítő segíthet.
Ugyanitt szokott lenni Xiaomi MI Router is, ugy emlékszem tudja az 5.0GHz-et is.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz Linda1 #78698 üzenetére
Csak néhány napig volt nálam egy ilyen Chuwi, de úgy emlékszem van MiraVision a beállításokban.
Ott nem tudod beállítani neked megfelelőre a képmódot és a színhangolást?Mondjuk én pl. az éles kékes fényt nem bírom, mostani kínai tabletem is félig felhúzott kékfényszűrővel használom, jobb szeretem ha sárgás.
Térerő gondot lehet egy sim kártya csere is megoldaná, ha esetleg régi már.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Sajnos lerabolták ünnepekre az eu raktárakat, várnod kell ha gyorsan akarod, vagy veszed kínából, ki tudja hogy jutsz hozzá gyorsabban.
10 coll már nagy lenne?
Láttam coolicool-on, eu raktáras Chuwi Hipad-et, jobb X27 proci, viszont nincs SIM foglalat és 170$.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz Mr.Mercury #78669 üzenetére
Változó, előfordulhat hogy nincsenek rajta, vagy nem megfelelően működnek a google alkalmazások pl. play store, nincs magyar nyelv, lehetnek viszont kéretlen alkalmazások.
De ha megigényled és főleg kivárod a bootloader nyitást, akkor tudsz rá tenni xiaomi.eus kipucolt, rendberakott, magyar nyelvet is tartalmazo romot.
-
zebede
őstag
válasz Mr.Mercury #78666 üzenetére
A kínai ROM nekem gáz lenne, sok idő a bootloader unlock, meg én már nem is szívesen foglalkoznék romolgatással.
De ez csak az én véleményem. -
zebede
őstag
válasz Mr.Mercury #78663 üzenetére
3/32 vagy 4/64 gigás, wifi vagy LTE, CN vagy globál ROM van rajta?
-
zebede
őstag
válasz pataig #78659 üzenetére
Teclast T20 Banggood app-ból vásárolva 55k.
-
zebede
őstag
válasz jimmy74 #78655 üzenetére
Nyolcasból Chuwi Hi8 SE 2/32GB postával, vámbiztosítással 27k.
Tízesből Teclast A10S 2/32GB áfa mentes postával 30k.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz Somatom #78650 üzenetére
"Az pl. hova sorolandó, hogy az egyiket rendelgetni kell, a másikat meg le lehet emelni a polcról?"
Nálam a tökmindegy halmazba sorolható.
De például éppen nem rég volt felhördülés, amikor egy csak üzletben átvehető T5-öt linkeltem, hogy milyen már az hogy be kell menni érte a boltba x km-re...
Szóval parttalan ez a vita, szerintem[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz Trk.Adam87 #78643 üzenetére
Egyszerűen csak nem jó példát hozott az M20-al.
Viszont osztom azt a véleményét, hogy amíg itthon térdre borulunk mert 60k-ért adnak egy 3/32-es tabletet, akkor ugyanannyiért,vagy akár 10k-val olcsóbban 4/64 est kapni kínából.
Részemről is inkább az utóbbit választom. -
-
zebede
őstag
Rajta, rajta újra 60k a T5
-
zebede
őstag
válasz Trk.Adam87 #78456 üzenetére
CN ROM-al 50k.
Banggood-on néztem most hirtelen, egy global verzios 3/32 MI PAd 4 55k-nál kezdődik.Ugyanitt, Chuwi Hi9 Pro 40k, Alldocube Freer X9 50k a 4/64GB, Teclast T8 50k szintén 4/64.
Ha 8" körüli kellene, bármelyiket venném inkább mint a MI PAD 4-et.55-ért 10"-os 4/64-es tabletet veszek onnan.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz Trk.Adam87 #78452 üzenetére
Véletlenül sem telefonokhoz viszonyítottam a tablet árát, csak azért említettem meg, hogy nincs bajom a márkával.
Telefonok között bestbuy a xiaomiA kínából rendelhető tabletekhez képest drágák a MI PAD-ek.
Erre akartam kilyukadni.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz kristof123 #78449 üzenetére
Én szeretem a Xiaomit, mióta béhuszasak a telefonjaik csak ezt a márkát veszem.
De szerintem a tabletjeik drágák, amit te linkeltél 205$-ért az egyébként kínai szoftveres. -
zebede
őstag
válasz TwoLoki517 #78430 üzenetére
Chuwi
-
zebede
őstag
-
zebede
őstag
Nem igazán értek ehhez a részéhez, mert nem érdekel, meg játszani se szoktam.
Nagyjából annyit tudok, hogy az X23 lényegében ugyan az mint az X20 picit felhúzva, emelt órajellel.
Mindennapos használatnál észre sem veszed, szerintem még játékoknál is elenyésző lehet a különbség.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz Linda1 #78410 üzenetére
Chuwi Hi9 Pro, Lengyel raktár 150$.
-
zebede
őstag
válasz Linda1 #78407 üzenetére
A Fast-23 az Cseh raktár, természetesen nem kell áfát fizetni, EU-n belülről jön.
A Fast-08 pedig Lengyel, elvileg mindkét helyről pár nap alatt meg kell kapnod.Te egyébként romániába rendelnéd, mert ugye a képen az van kiválasztva?
Magyarországra a Fast-08 Lengyel raktárból olcsóbb a szállítás 3.23$.Egyébként jó kis tablet a P8, volt nekem is, csak a 16GB ROM volt a gyenge pontja.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Egyharmadával olcsóbban vennéd a Samsungot, azért így már meggondolandó, ha fontos az ár.
Nekem volt T585, semmi gondom nem volt vele, az akksija pl. brutál volt, mondjuk játszani nem szoktam, nemtudom a lányod mennyire hardver igényes játékokat nyom.Ha viszont nem gond a plusz 20k, akkor a T5 mellett szól az hogy új, plusz a garancia megér mondjuk 10k-t, valamivel jobb proci, meg hogy mégis pár évvel újabb konstrukció meg a másik tízest.
-
zebede
őstag
válasz Somatom #78355 üzenetére
Az érdekes, mert pl. ezen a videón pontosan 9:30-nál mikor lehúzza a fószer a rolót, ott virít a location gomb.
Nem csak rá kell nyomni a rolón, jobbra lent a szerkesztés gombra és hozzáadni?
Mondjuk végül is mindegy, ha a beállításokban van ilyen kapcsoló. -
zebede
őstag
válasz Somatom #78348 üzenetére
Vagy akkor azért tudja ilyen olcsón adni.
11 eladása van az eladónak itt aprón, minden vevő pozitívan értékelte, többen kiemelték hogy korrekt eladó.
Nem feltételezném hogy fake tabletet árul, sőt azt se hogy Teclast T10-ből gyártanának klónt.
Inkább user errora gyanakszom.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Nincs ilyen tabletem, de gondolom csak az értesítési felületet kell itt is lehúzni és ott rányomni a location, vagy helymeghatározás, vagy gps ikonra.
Nem értem ezt a gyanusan olcsó dolgot sem, most is lehet 177$-ért kapni kínai raktárból az cirka 50k, ha valakinek sürgősen kell a pénz, bevállal ennyi bukót.
E helyett a test your android app helyett, jobban jártatok volna egy gps test appal.
[ Szerkesztve ]
-
-
zebede
őstag
válasz Zsocy155 #78331 üzenetére
Kérdés mikor megy nyugdíjba, mert most éppen ilyen holt időszak van kedvezmények szempontjából, így a sok BF és karácsony között félúton.
Tehát vagy várnak egy kicsit a vásárlással a karácsonyi akciókig, mert per pillanat nincs olyan tablet itthon amit szeretnének, vagy ha most kell akkor összedobnak még egy tizest egy Mediapad T5-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest