- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
kelzsoca #58096 üzenetére
Igen úgy is. Van neki egy céges G PAD 480, na ég és föld a kettő között a különbség, mondjuk árban is. Nem sz@rozni akarom, mert árban verhetetlen és eddigi Wayteq cuccaim hibátlanul működtek, de ez nekem most nagyon nem jött be ahhoz képest hogy IPS. Ha nem az lenne, azt mondom hogy oké, ez ilyen.
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
kelzsoca #57823 üzenetére
Sajnos ez már túllő a kereten, pedig nagyon tetszetős. Szeretnék minél közelebb maradni a 20e Ft-hoz. A fenti 2 is már túlmegy egy picit ezen, így is először a ConCorde tab RAY-t néztem ki.
Egyik barátom az MM-be dolgozik és dolgozói kedvezménnyel vehetek a nevére, azért döntöttem a másik kettő mellett. Kénytelen vagyok azok közül dönteni.
Te melyiket ajánlanád inkább?
-
kelemen1
csendes tag
válasz
kelzsoca #57762 üzenetére
Szia!
Hosszabb távra szeretnék tabletet vásárolni, nem 1-2 napra, így arra lennék kíváncsi, hogy mennyire megbízható a gép, lesz- e rá frissítés majd? Az üzemideje gondolom ekkora akkuval jó lehet. Általános felhasználásra kellene, netezésre, dokumentumok megnyitására, filmnézésre, néha játékra. -
-
válasz
kelzsoca #56648 üzenetére
itt a topikban is ajánlják őket. feltéve, hogy nem a másik utat választja az ember és vesz egy csúcs szuper samsung-ot 2-3szor ennyiért. és még ott is érhetik meglepetések. (pl. nexus 7-eken a google egy update-nél letiltotta az sms fogadás-küldést, ami egy elég nagy szívás tud lenni)
-
shinobi183
csendes tag
válasz
kelzsoca #56396 üzenetére
igen azt tudom. és a 8 se 8 csak 5-6...
na akkor átolvasom mégegyszer azt a leirást,
köszi
de enm akartam volna belenyulni
igaz mégmeg se vettemui.. de mint olvasom, gyárilag nem is 6 gigás a belső hanem csak 1 giga a data ami pl a játokoknál kell? na kkor pláne nem elég semmire
-
sunnysys
tag
válasz
kelzsoca #56314 üzenetére
és (#56315) cidalain
Nagyon köszi mindkettőtöknek!
Akkor még olvasgatok a kettőről és kitalálom. Szerintem amúgy marad a quad, max telerakom matricákkal, hogy ne legyen annyira elegáns és trendi.
És jogos, fejlesztéshez, tanuláshoz veszem, fontosabb a belbecs, mint a külcsín. -
ujtelefon
csendes tag
válasz
kelzsoca #56145 üzenetére
ClioRS
Tisztában vagyok vele, de gyereknek kell, és pár év múlva úgy is kell majd komolyabb, addig meg zenélni, gagyi játékokra ezek is jók lehetnek. De mivel nem nekem kell csak kérdezek, lehet ki is szállok, mert így is ciki volt megkérdezni ezeket, az általam is igen gyengének tartott valamiket.
Köszönöm!
-
BRIKLY
veterán
-
WinZol
aktív tag
válasz
kelzsoca #55900 üzenetére
Szia!
Médi fogyasztásra és játékra minimum 8"-ban keresek Tabot.
A kettő közül melyik ajánlottabb:
Sony Xperia Z3 Compact Wifi vagySamsung Galaxy Tab S 8.4 Wifi ?
Árban mindkettő bruttó 100 000 HUF
A kettő közül melyik ajánlottabb?
A Sony mennyi garit ad?
Melyik készülék root-olható?
Mi a helyzet custom rom-mal?
Van-e jobb ajánlat hasonló árban?
Nexus 9 mennyiben jobb (ha elérhetővé válik?)Köszi
WinZol
-
maxika2004
őstag
-
mcs
veterán
válasz
kelzsoca #54925 üzenetére
Hát igen, valamit valamiért. Nem hiába 30 ezer.
Igazából csak felülről nézve invertálódik erősen, de szemből és picit oldalról nézve nincs különösebb gáz vele.
A tapifelület ellen van csak némi kifogásom, mert az átlaghoz képest jobban szedi magára az ujjlenyomatokat. -
RomiJosy
aktív tag
válasz
kelzsoca #54720 üzenetére
Nem nem.. én a 100qcr-t néztem.
10 colost szeretnék,max 9
itt írnak róla a wayteq oldalán -
zolikaDB
veterán
válasz
kelzsoca #54529 üzenetére
Maradjunk annyiban, h 85k, és ez tiszta. Annyiért hasonló tabletet nehéz lesz "akasztani".
-
-
patwasinginm
csendes tag
válasz
kelzsoca #54489 üzenetére
9 " alatt nem szeretnék venni, fogtam egy-két tabot a kezembe és a 8-as nekem még kicsi, a 9 már egész jó de még mindig nem az igazi, de azzal már megelégednék
Másrészt hívogató a xtab-9-nél a kijelző felbontása
Ennyiért ez nagyon jó ajánlat csak kérdés hogy a hardver bírná e,lennének döcögések vagy tökéletesen működne? Hát nyilván ez csak akkor derülne ki ha az ember használatba venné
Olvasgattam utána egy kicsit és eddig nem nagyon panaszkodtak rá hogy lassú lenne. A Concorde-ot meg azért néztem mert az ugye már 10", igaz a hardver gyengébb valamivel, de ugye ott a plusz billentyűzet ami valamennyire vigasztal.
-
-
Tussky
tag
válasz
kelzsoca #54397 üzenetére
Csendes: a nexus lenne a nyerő, de úgy vagyok vele, hogy inkább inkább 8-as méretet szeretnék.
Kelzsoca: az LG g pad 8.0 jobb lenne mint az asus memo pad hd 8? Mivel több modell van belőle, így pontosítanék én az ME181CX-re gondolom. Illetve nem tudom megéri-e azt a +20-30-at az LG vagy az asus a WayteQ-hoz képest.
-
Bembee12
aktív tag
válasz
kelzsoca #54051 üzenetére
Röviden megnyomva a power gombot semmi sem történik, hosszan megnyomva újraindul.
Hangerőgomb nincs rajta. Sikerült letöltenem eredeti firmware-t (Eredeti fórumból) (egy img file (imgRePackerRK-el szétbontva több img file pl. system, kernel, recovery). Lenne is hozzá program amivel újra lehetne húzni az img-vel(RKAndroidTool), de a gépem nem ismeri fel a tabot. Driver-eket felraktam. (Eredeti fórumból) Eddig két géppel próbáltam (win7 és 8.1)
Azért köszi a választ. -
törölt tag
válasz
kelzsoca #53688 üzenetére
igazából elsőre csupán az érdekelne, hogy meg tudják-e állapítani, hogy ez egy szerencsétlenül sikerült frissítés.
szerintem egyébként, ha a gyártó által leírt módon végzi, a mellékelt programokkal, akkor garisnak kellene lennie, de persze ott van, hogy felelősséget nem vállalnak. a hülye kölyökje megcsinálta, és most épp krokodilkönnyeket hullat.
amúgy egy koobe quadrum xlim. vagy valami ilyesmi. ipad utánzat. -
balpeter04
tag
válasz
kelzsoca #53586 üzenetére
Hali!
Most sajnos nem tudok fotót küldeni a hátuljáról, de már sikerült szétszednem és a frissítés is sikerült. Azért írtam MTK6582-t mert a Flash Tool-ban a scatter fájl neve amit a frissítéshez be kell tölteni MT6582.
Ez a sima kínai Cube U27GT 3G verziója, lehet más SoC van benne, ennyire nem mélyültem el benne. A frissítés sikeresen lefutott, újra él a tablet, köszönöm szépen a segítséget!
-
balpeter04
tag
válasz
kelzsoca #53584 üzenetére
Hali!
Rendben, köszi, hogy megerősítetted amit eddig is sejtettem. Jelenleg a készülékház megbontásával próbálkozom, mégpedig a tetejéről igyekszem körbehaladva szépen lassan kettészedni a tabletet. Esetleg ehhez valamilyen tippet tudsz adni, hogy mire érdemes figyelni a készülékház megbontásakor ennél a típusnál?
-
gradient99
tag
válasz
kelzsoca #53226 üzenetére
Az MMben már kerestem, de se a weboldalon, sem a boltban nincs
A Gubacsi út nekem kicsit messze van, esetleg az Extreme Digitalban mennyi esély van hogy van bemutató darab? Az egyikben ahol jártam már párszor, ott nem nagyon vannak bemutató darab kint, és sajnos amíg nem volt alkalmam megnézni Wayteq 8Q-t addig nem tudok dönteni közte és az Gpad 7 között -
szimla65
aktív tag
válasz
kelzsoca #53187 üzenetére
Köszi a választ akkor elsőnek a wayteq a tipped de ha lehetne a 2.és 3. helyezettet is megneveznéd.
Azért még decemberig szerintem sokat olvashatok itt a fórumon.csendes
Neked is Köszönöm a választ.Az a baj a sok olvasás után úgy vagyok ha lehetőség van rá akkor nem nagyon szeretnék szervíz problémákkal küszködni.Persze előfordulhat minden.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest