- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
Itt valamiért sokkal jobban szerepel... Furcsa.
Szerk.: persze csak 4k-n...
-
Asbee
veterán
És más teszten is panaszkodnak, a pumpa whine-ra. "Király". Miért CM.
(#6994) proci985: Nem realitás, de hozzászokik az ember és utána a fix 60 legalább nagyon kell.
-
proci985
MODERÁTOR
az a crysis3 eredmeny egyertelmu meresi hiba.
Asbee: 4K 144Hz egyelore nem realitas
. en az itthoni eyefinity setupbol indulok ki, hogy mennyi kompromisszum kellett anno a 6950 2GBvel, a 7850 OC CFfel, a 970 OCvel es most a 290X OCvel.
ez alapjan a Fury 4Kban teljesen vallalhato.
Szaby59: a Hawaii is jobban skalazodott a felbontas novelesevel a Maxwellnel. valszeg emiatt toljak a magasabb felbontasokat, mert ott jobban allnak a 980tihez kepest.
(engem viszont eleve csak 5760/4K erdekel, szoval amiatt nezem azokat)
-
smkb
őstag
Hard OCP-n nem estek hasra a Fury X-től. 4K alatt jól elmarad a stock 980 Ti-től, minden egyes tesztelt játékban lassabb, a régebbiekben kifejezetten gyenge. 4K-n egyetlen játékban volt jobb. És itt is megjegyzik, hogy oké hogy 4K-ban már majdnem beéri a Ti-t. csak épp 4K-ra a Ti is kevés, úgyhogy elég vicces 4K über gaming kártyaként reklámozni.
http://hardocp.com/article/2015/06/24/amd_radeon_r9_fury_x_video_card_review/11#.VYqg67dMugc
-
TTomax
félisten
-
Asbee
veterán
válasz
Whysperer #6980 üzenetére
Annyival nem olcsóbb és én forintért vásárolok itthon. Meglátjuk 1-2 hónap múlva hogyan alakulnak az árak.
(#6979) proci985: Nekem ott sem annyira meggyőző de nem rossz. Ár kérdése lesz. Mondjuk ezek az FPS-ek nekem eleve nem olyan húde... Főleg amióta 144Hz Gsync van. Bár Gsync sokat javít.
(#6978) HSM: Akár meg, de egy ideig azért még DX11-ben él és élni is fog a verseny.
-
Whysperer
addikt
-
wjbhbdux
veterán
hát gyerekek átnyálaztam a teszteket, és arra jutottam, hogy ennyi volt a VGA verseny, a topic zárható
-
Asbee
veterán
A tesztek alapján, teljesítményben azért többet vártam volna a Fury X-től. Hűtés király, halk, hűvös, fogyasztás is jó. Reméljük a pumpa cooler master szokáshoz híven nem fog vinnyogni, TPU-nál már panaszkodnak rá...
Majd valami csoda driverrel még javul kicsit a teljesítmény. -
-
Anubris
őstag
válasz
schwartz #6966 üzenetére
Én ebben az esetben úgy gondolom egyszerűen a készítők tettek magasról a Pc-re.
Nv részéről nem látom mi lett volna az értelme, bár tudom Abu azt mondja, azért mert ezzel akarják rávenni a vásárlókat hogy drágább kártyákat megvegyék, de jelen esetben ez nem állja meg a helyét, mert vehetek én 3 db Titan-X-et, egyrészt az SLI sem működik rendesen másrészt, a játék rondább, mint konzolon (amiben meg AMD van ugye), mindegy milyen beállításokat használsz. -
schwartz
addikt
Ezuttal az sem izgat ha lassabb es/vagy dragabb lesz valamivel mint a 980Ti. Szal ez mar sokaknal eldolt elore...
Nem vagyok hajlando a penzemmel tovabbra is tamogatni egy olyan ceget ami szembekopi a HC gaming-et. Herotom van a GameWorkstol, a mestersegesen magasan tartott gepigenytol es egyaltalan nem erdekel a GRID (ingyen sem). Hajra AMD!
(apropos, a Batman-el kapcsolatban most kire kell mutogatni? A Rocksteady-re vagy az nvidiara?) -
h1mpi
félisten
válasz
gainwardgs #6951 üzenetére
Ez lett a fjúri iksz? Itt TitanX verésről beszéltek nem 980-an verésről
Az AMD marketing részleg megint túlzott "kicsit"...
(#6954) gainwardgs:Ha a 980Ti-től szeretnének elvenni vásárlókat, akkor itt komolyan alacsony árra van szükségük. (200K alatti nyitó árra)
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
gainwardgs #6951 üzenetére
Köszi, igen, erre írtam, hogy van kint review.
-
gainwardgs
veterán
válasz
#Morcosmedve #6948 üzenetére
-
mlinus
őstag
válasz
#Morcosmedve #6948 üzenetére
-
#Morcosmedve
veterán
Most mi van? Nincs furi iksz bench? Amiket neten láttam kis review-kat, ott a ref 980 Ti alatt van...
-
m0h0senator
őstag
Ha nem másra kéne a pénz cserélnék, de csak EK blokkal, ha már úgyis kész a rendszerem.
De majd ami késik nem múlik
-
-Solt-
veterán
válasz
FLATRONW #6844 üzenetére
Csak az az előny túl kevés, ahhoz közeli értékeket a DX11-es mód csiszolásával is ellehet érni.
Túl kevés az, hogy egy 290 a 980 előtt van minimum FPS-ben?
Jó hogy jön az átdolgozott driver, de már későn.
Egy olyan driver ami plusz teljesítményt hoz, bármikor jól jön szerintem.
Az a szomorú, hogy ezt a kis előnyt is csak az alacsonyabb hardverelérésnek köszönhetik.
Ez miért szomorú? No meg mi a kis előny? Mert amit a Sniper Elite 3 alatt látni, az szerintem nem kis előny.
Az is igaz, hogy elég kevés AMD-s játék készült (pedig milyen sok fejlesztő áll mögöttük)
Ez egy "friss" történet, ennek a gyümölcse mostanában mutatkozhat meg. Az egészből mi játékosok meg akkor profitálhatunk, ha elterjednek azok a játékmotorok, amelyek az alapoktól a Low-Level API-k valamelyikére épülnek. Évek óta szívunk az ArmA széria alacsony látótávjával... hol lehetnénk már, ha nem lett volna évekig behúzva a kézifék.
de amelyekbe be is építették a Mantlet ott sem minden esetben működött jól.
Ez szerintem bőven benne van a pakliban... annyira más irány az előzőekhez képest, hogy semmi meglepő nincs abban, hogy nem tökéletes az első pillanattól. Szerintem.
-
lowzor
veterán
válasz
m0h0senator #6935 üzenetére
Jó kis kártya lesz
-
schwartz
addikt
válasz
3870X2 volt az utolso ATI kartyam. Community patch-el ujra akartam jatszani a Gothic3-at de nem volt hozza CF profil. (ha jol tudom a mai napig sincs) A VGA a kukaban vegezte. (szo szerint)
DE ezt a Fury-t ki kell probalnom!(foleg, hogy most tele van a hocipom az nv-vel)
-
törölt tag
válasz
Brutál jól néz ki!
"Are you ready for some Fury tomorrow ?"
[link]
-
Egon
nagyúr
-
m0h0senator
őstag
-
Speed®
titán
Szomorúsággal vegyes örömmel jelentem..lépjünk tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest