- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS notebook topic
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
Hinnye de jo kis topicot talaltam! Bekoltozom.
Udv mindenkinek.[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz cyberkind #6542 üzenetére
Ha volna is miert szegyenkeznie a gyartonak az sokkal inkabb a rebrand de semmi esetre sem a Fury. (a HBM-el szerelt GPU laikus szemmel is egy kisebb mernoki csoda) Annyival nem lehet hatranyban a teljesitmeny, hogy egy megfelelo arcedulaval ne lehessen lemosni azt az egyesek altal velt "szegyenfoltot".
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz ricshard444 #6580 üzenetére
Ekkora ongolt csak az AMD kepes rugni. Nem jon elhinnem...
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
Mennyi feszt kapott az a GPU? (nem neztem a tesztet mert a 390X nem erdekel) Lehet az AMD kiszor minden legyartott chipet akciosan. Az ilyen szivargo GPU-kat nem kellene foldelni vagy valami? Mikor terhelest kap agyonut az aram... (vicc voooot)
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz #85552128 #6702 üzenetére
Vonzo kell legyen a partnerek szamara is, hogy kello mennyisegu megrendelest kapjanak. Meg mindig jobb eladni kettobol egy bizonyos termeket mint arukapcsolassal esetleg egyet sem.
(#6701) gbors
Mi van ha fricska volt az NVidia szamara? Tudod, az ellensegem ellensege a baratom.
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz m0h0senator #6935 üzenetére
3870X2 volt az utolso ATI kartyam. Community patch-el ujra akartam jatszani a Gothic3-at de nem volt hozza CF profil. (ha jol tudom a mai napig sincs) A VGA a kukaban vegezte. (szo szerint)
DE ezt a Fury-t ki kell probalnom! (foleg, hogy most tele van a hocipom az nv-vel)[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
Ezuttal az sem izgat ha lassabb es/vagy dragabb lesz valamivel mint a 980Ti. Szal ez mar sokaknal eldolt elore... Nem vagyok hajlando a penzemmel tovabbra is tamogatni egy olyan ceget ami szembekopi a HC gaming-et. Herotom van a GameWorkstol, a mestersegesen magasan tartott gepigenytol es egyaltalan nem erdekel a GRID (ingyen sem). Hajra AMD!
(apropos, a Batman-el kapcsolatban most kire kell mutogatni? A Rocksteady-re vagy az nvidiara?)[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
-
schwartz
addikt
válasz #85552128 #7045 üzenetére
Megis mi a fenet vartal? Az most, hogy 2-3 FPS-el KULLOG a Titan X mogott 350 dolcsival olcsobban es halkabban az nem eleg jo eredmeny? Vagy mi lenne az alazas? 20-30%? Az mennyi is a jattszhatosag hataran szamszerusitve?
Kulonben az Anand miert nem kapott tesztkartyat?
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
de nyugaton egy sima munkás 1-2 heti nettó bére[
Mindegy mennyit keresel, ezt nem lehet igy elbagatellizalni. Mar csak elvbol sem. OK, hogy nem vagja oda az egy ket heti netto bere de ha mar tobb helyre kell adni hasonlo osszeget havonta, akkor meg kell huzni valahol egy vonalat, nem? (vagy nem, de az mar mas tal teszta )
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
Tudod, olyan ez mintha en egy Apple Watch usernek szeretnem elmagyarazni, hogy miert van Omegam. Az o szemeben en senki vagyok. Annyi kulonbseggel, hogy engem ezzel az oraval fognak eltemetni o pedig cserelgeti evente a tucat kacatokat csakhogy "meno" legyen.
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz #85552128 #7169 üzenetére
Ez 5 hónap után egy 500$-os "akció" úgy, hogy nem egy új (gyengébb) kártya jött ki hanem ugyanaz a termék kapott ekkora mértékű árvágást.
Szal a voros oldal 20%-os piaci reszesedes mellett csokkenti a csucsmodell arat (ami jelenleg is a leggyorsabb VGA), hogy a legyartott peldanyok ne rohadjanak a nyakukon. OK, ez szemetszeg...Arculkopte a vasarloit. A zold oldal ugyanezt, hogy oldja meg? Felaron kinalja az OEM-ek szamara a 3000 dolcsis Titan Z-t viszont a retail kartondoboz ara maradjon csak tovabbra is 1500.
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz #Morcosmedve #7184 üzenetére
Nem szerintem hanem a tesztek szerint. Teccikerteni?
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz #85552128 #7199 üzenetére
Az NVidia az egeszet tudatosan eltervezte. Elobb a Titan X majd johet a 980Ti. Mar eleve azt sem ertem miert jott a semmibol egy uj brand ha kozben a legfontosabb dolgot (amire a brand epult) kukaztak belole. (DP). A Titan X es a 980Ti GPU-ja az NV-nek ugyanannyiba kerul (wafer-ert fizetnek) Az a 6Gb GDDR5 is kb filleres tetel akkora megrendeloi mennyiseg mellett amit az nv igenyel. Akkor ezt az egeszet hasonlitsd ahhoz amit az AMD eszkozolt egy beragadt keszlet raktarsopresenek erdekeben.
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz #85552128 #7212 üzenetére
Mikor kiadtak,nagyon nagy volt a kesztetes mivel tukon ulve vartam a Witcher3-at, abban a tudatban, hogy nem ugrom meg 680-al az ajanlott gepigenyt a monitorom miatt. Elvbol nem adok 500-nal tobbet VGA-ra. (tobbnyire) A Titan X speckoit latva szinte 100% biztos voltam benne, hogy jon egy 6Gb-as itt-ott letiltott vagy csokkentett orajeles valtozat is roved idon belul, de ennek ellenere majdnem haloba kerultem. Vegul sem ez sem az hanem 970 lett mert le tudtam gyozni onmagam. (sajnos regen ez nehezebben ment )
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
Olvasom ezt a sok felvasarlasos hiszteriat es kb ugy fest az osszes mint ahogy azt Moricka elkepzelne...
Kb. 800millio az operating cash flow, igy a csod messze van. Baromsag lenne eladni a jelenlegi reszvenyarfolyamon. Hamarabb segit az Intel (megorizven azzal a kvazi monopolhelyzetet) mint barki rategye a kezet a cegre.[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
Nem tudom hogyan oszlanak meg az eroviszonyok de mar az is jobb megoldas lenne ha kiszerveznek a tozsderol a ceget. (bizonyos szazalek felett elhetnenek a kiszoritas jogaval, majd a sok spekulans rinyalo kisbefekteto elhuzhat a csaba, temetni mas vallalatot... )
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
Az az egy is sok. Nem lenne ertekpapir csalas miatti perrel fenyegetes meg hasonla izgagasag. Nem kell fujni a tozsde-lufit. Egyszeru kisbefekteto nullahoz konvergalo reszvennyel ki nem tolja le hova rongyol, en azt nem vettem be a kepletbe. (igazgatotanacsba azok nem kerulnek)
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- ASUS RTX 3060 TI
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Hibátlan - ASUS Radeon RX 560 Arez Evo 2GB GDDR5 128bit VGA videókártya
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest