-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MiklosSaS #1429 üzenetére
Hát nézd ahoz képest ,hogy menyire be van harangozva ez az amd power meg zen 2 nem hozz annyival többet egy magon mint azt sokan itt regélik.
498 a pontszámod
~490 egy átlag alap 8700k (és ez nem is a legújabb proci mert azóta jött már ki vagy 2-3 db újabb amiknek nagy eséllyel jobb adatokat tudnak produkálni.)
De linkeltem a saját mérésem,
Mint írtam gondolkoztam és gondolkozok a cserén ,de nem nagyon éri meg,persze több mag több száll összességében erősebb ,de én jelenleg azt nem használom ki. És nagyon gyanítom,hogy az intel 7nm cpui amikor elkészülnek elég rendesen otthagyja majd teljesítmény téren az amd-ket. Utobbi gyártó szerintem elégé kapkod hogy kaszáljon a piacon és fitogtassa új technologiáját nekem ez a meglátásom.(ehez képest meg még lassabb pocikat árul)
Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest