- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MiklosSaS #1429 üzenetére
Hát nézd ahoz képest ,hogy menyire be van harangozva ez az amd power meg zen 2 nem hozz annyival többet egy magon mint azt sokan itt regélik.
498 a pontszámod
~490 egy átlag alap 8700k (és ez nem is a legújabb proci mert azóta jött már ki vagy 2-3 db újabb amiknek nagy eséllyel jobb adatokat tudnak produkálni.)
De linkeltem a saját mérésem,
Mint írtam gondolkoztam és gondolkozok a cserén ,de nem nagyon éri meg,persze több mag több száll összességében erősebb ,de én jelenleg azt nem használom ki. És nagyon gyanítom,hogy az intel 7nm cpui amikor elkészülnek elég rendesen otthagyja majd teljesítmény téren az amd-ket. Utobbi gyártó szerintem elégé kapkod hogy kaszáljon a piacon és fitogtassa új technologiáját nekem ez a meglátásom.(ehez képest meg még lassabb pocikat árul)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest