- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- 3DMark Vantage eredmények
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #397 üzenetére
Kivancsi vagyok a jatek elmenyre. Pozitiv es negativ dolgokat is olvastam rola.
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #397 üzenetére
Kipróbáltam én is, 1920x1080, high beállítás, szűrők nélkül 60fps mindig megvolt, amikor odanéztem, szóval pozitívan csalódtam
-
rambustibi
őstag
Elkezdtem feltölteni a BF Hardline videót, ami 1.4GB.
Feltöltési idő 274perc
Beállítások:
1920x1080p 60Hz , Ultra beállítás
Cpu: 4.8Ghz
VGA: alapon -
V!ck
senior tag
válasz
MiklosSaS #395 üzenetére
1,32V-on is ment a 4,6GHz, csak az Ice storm teszt dobált el azzal, hogy meghalt az nv driver és visszaállt. Prime stabil volt, ibt viszont lehalt 2 kör után. Ha jól rémlik 1 lépcsőt még vissza tudok venni offsettel, csak inkább biztosra megyek és így sem találom soknak, a hőmérséklet meg egész tűrhető így is...
-
mackosajt
addikt
válasz
mackosajt #332 üzenetére
Legtöbb, amit ki tudtam csikarni, 460-as physics pont, 22*205=4510 MHz-en, de olyan borzalmas feszültséget kért, hogy ne fagyjon ki teszt közben, amit én már nem szeretnék neki huzamosabb ideig adni.
1,452 V volt a legnagyobb, cserébe 65-ös mag és 77-es kupakkal... na ezt nem játszom vele.
Szegény Bulldozerem még a végén elfüstöl. -
MiklosSaS
nagyúr
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #386 üzenetére
Nekem még mindig töltődik, de kiváncsi leszek mit dob egy 4,6GHz + 750Ti kombó
-
rambustibi
őstag
Nyomatom a BF Hardline-t. Full HD utra beállítás és biza kihajcsa
vga alapon, proci 4.8Ghz-n (szokásos)
-
Dendytv
senior tag
Melyik Cpu jobb szerintetek ?
AMD Bulldozer FX-8150 vagy az Intel Core I7 -477K -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #380 üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #378 üzenetére
Durva az a processzor, munkara kivalo. Jatekra majd kivancsi vagyok milyen lesz az FX utan....ha nem valik be akkor johet egy jo kis 6700K
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #374 üzenetére
Lehet ott jatszani is, de a 8 mag + HT miatt (meg a 20 mega cache) alacsony az orajele hogy ferjen be a 130 W TDP keretbe. Tehat egy sima 4770 tuning nelkul jobb jatekra.
Ha feltolod 4.5+ GHz fole, akkor tud az hasitani rendesen.Maskulonben azok a processzorok a Xeon testverei, ergo munkara valoak.
-
rambustibi
őstag
Most telepítem a BF hardline-t, meg van még valakinek? Összehasonlító teszt?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
rambustibi #372 üzenetére
ott néztem. kereken semmi változás.
az 5930 nem játékra való
-
rambustibi
őstag
válasz
norbert1998 #369 üzenetére
Hogy érted, hogy nem játékra való, hiszen nem Xeon..
-
rambustibi
őstag
válasz
norbert1998 #370 üzenetére
DX alatt nézd meg a multithread-et, ne opengl alatt
-
norbert1998
nagyúr
válasz
rambustibi #364 üzenetére
Szerintem ott valami más lehet a gond oka, de például az se kutya, hogy az a proci nem is játékra való.
-
Sziasztok.Van valakinek xeon E5 1620 vagy E5 1620v2-es procikrol tapasztalata?Lehet e húzni ha igen(tudom hogy processzoronként vàltozik.)mennyire.Ja meg hogy ezek szorzózàr mentesek-e.A vàlaszokat előte is köszönöm.Ja és még az I7 3820 és 4820k is érdekelne.Melyiketérdemes venni?
-
rambustibi
őstag
Az a gond, hogy amit linkeltél az béta verzió és 2gpu-s.
Most "töltöm" le a játékot, megnézem mit mutat a rendszeren.
Mivel letöltős a játék, így valószínűleg nem tudok multizni, úgyhogy csak a sztori mód marad.Tegnap kipróbáltam a Crysis 3 multit, azt sem tudtam hol vagyok
kb. 18-szor öltek meg, míg én addig véletlenül egyet.
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #364 üzenetére
-
rambustibi
őstag
Egyem a kicsi szívét, úgy látom nem hajcsa ki: [link]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #362 üzenetére
Bakker, johet a vilagvege...van egy dolog amiben egyetertunk..
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #360 üzenetére
Lehet az egesz program egy BUG-halmaz.
-
norbert1998
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #358 üzenetére
drop vagy bug
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #356 üzenetére
Nem rossz!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #354 üzenetére
Este, most melo
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #351 üzenetére
Es ez meg csak egy eleg primitiv IGP. Kepzeld el mi lehet akkor a broadwell-ben levo IGP-vel?
-
bozont
veterán
válasz
pzolika9512 #345 üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #346 üzenetére
Oksa!
-
MK VII
veterán
válasz
norbert1998 #340 üzenetére
Hát a fostalicska eredményemre..
Nekem is megvan még a két előző gépem.. Egyik E7600-as procival faternál másikba meg most szereztem bátyámnak E8300-at, hogy a gyerekek tudjanak netes játékokkal játszani. Meg van még 3db egymagos pentium csodám, de már csak port fognak.
Ha valaki akkor én pont, hogy értékelem a régi gépeket..(#341) miklosss2012
Bizony jó proci.. Az én nem nagyra törő igényeimet tökéletesen kielégíti..
4,7-et is viszi szépen, de azt csak télen..
Jobb hűtőt meg azért a 100-200mhz-ért tök feleslegesnek tartok rá venni.. Akkora mhz-en már annyi feszt kér, hogy úgysem használnám napi szinten olyan beállításokon szóval tök felesleges is..(#343) norbert1998
Ne alázz meg kérlek..
-
MK VII
veterán
válasz
norbert1998 #338 üzenetére
Célzás akart lenni?
Látod látod.. Vas és vas közt is van különbség.. A nagy öreg rézbőrűek is megmondták anno..
-
V!ck
senior tag
válasz
mackosajt #332 üzenetére
Azt írtam is Norbinak, hogy nem gömbölyű, én 401-et kaptam a 8320-szal 4,6-on... mondjuk az durva, hogy a fele sincs a 2500K-hoz viszonyítva...
Nem töltöm fel, mert minek, de leírom: majdnem csonttáhúzott 750Ti-vel 9800 pöttyöt csináltam. csak hogy legyen mihez viszonyítani -
mackosajt
addikt
Kíváncsiságból leszedtem már én is ezt a catzilla-t
8120 --> 4.4 GHz, +0,100 Vcore, ami 1,360-ban megállt HWinfo64 szerint
Asus ref. 290X 1050/1350-re rántva,
de még 576p-benEzután regisztráltam a 720p miatt, meg dobtam még +0,025-öt a Vcore-re, így 1,392-n állt meg.
Kupak/mag hőfokok így 66/54.
Az a 8320 Norbinál a physics 152-vel valahol nagyon hibás volt.
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #330 üzenetére
Egyszerűen brutális az, amit ez a kártya tud, úgy mindenben
-
rambustibi
őstag
Most ért fel a Catzilla tesztvideó: [link]
Picit várjatok a jobb minőség érdekében, mert még feldolgozás alatt...
Multithread nem ér itt semmit, hiába van bekapcsolva, csak ha előfizetsz a programra, akkor aktív. -
norbert1998
nagyúr
válasz
rambustibi #327 üzenetére
nem tudok. analóg monitoron nem engedi az amd féle nagyobb virtuuális felbontást. (d-sub-os monitor)
1080p-ig terjedhetsz, de nekem 280x-em van, 2500k-val, így nem annyira releváns semmilyen téren sem a játékösszehasonlítás. valószínúleg egy alapon futó 6300-val, de talán még egy 4300-val is megvernél a titan x-el. -
rambustibi
őstag
Az is jó, ha kitalálunk egy adott felbontást és adott grafikai beállítást, és aki szeretné az feltölti a videót, hogy is teker a konfig.
-
rambustibi
őstag
válasz
norbert1998 #326 üzenetére
Full HD-n csinálsz erről a részről videót azonos grafikai beállítás mellett? [link]
-
norbert1998
nagyúr
válasz
rambustibi #324 üzenetére
tessék, c3 a 2500k-val. maxon (kivéve az AA, mert az txaax2) és 1650 vagy valamis felbontás. habugi féle beállításokon, az összehasonlítás kedvéért.
-
rambustibi
őstag
-
Habugi
addikt
válasz
rambustibi #322 üzenetére
Nemhajcsaki!!!
Sávszél limitet is felveheted a limitTibi listára..
-
Habugi
addikt
válasz
rambustibi #320 üzenetére
Visszalőttem, nálam a világon semmilyen hatással nincs az eredményre az, hogy be van-e pipálva a multithread vagy nincs (most bepipáltam), HWInfo szerint is totál azonos a szálkezelés..
Mondom, el sem menti a beállításokat ergo lehet megkéne venni hogy ki/be lehessen kapcsolgatni ezeket.
Egy biztos, a Physics scorera nem magyarázat. -
Habugi
addikt
válasz
rambustibi #318 üzenetére
Csak hogy értsd mi a gondom, megnéztem 4.7-en is tescós fesszel, CPU-NB és RAM tuning nélkül, szorzózással.
Ezt most egyszer futtattam csak le de nálad vagy a BIOS beállításokkal/fesszel nem stimmel valami vagy Win10-et nem komálja a progi.., nagyon kevés Physicset kapsz, 5.1-en lazán 1.1k körül/fölött kéne legyél.
Btw.., eddig okosan nem értettem miért nem rangsorol a baloldalon, láss csodát kiengedtem a netre és mindjárt sikerült neki..
-
Habugi
addikt
válasz
rambustibi #316 üzenetére
Passz, a Physics még mindig a fele az enyémnek
Nem lehet hogy a macskazilla simán csak a Win10-et nem kedveli még?
-
Habugi
addikt
válasz
rambustibi #313 üzenetére
Jejzus.., te vadállat, nekieresztetted 5.2-5.4 között?Most nézem hogy nem a Te eredményeid hanem húzott Haswell Gyííí 7
Én 3x toltam le, nem éreztem hogy bugos lenne, 50pontnyi Physics szórás volt az eredmények között, ez lett a legjobb:
(#315) rambustibi:
Nem engedett állítani semmit, a 720p-hez is regelni kellett, bármit akartam változtatni, pl demo hangot kiszedni nem mentette el, később írta is hogy ha variálni akarok akkor vegyem megy.
Azt mondod ki/be lépkedős turbulenciával lehet feljebb haxolni?
Bár ahogy az ő eredményeit nézem legkevésbé a Physics eredményre volt hatással, a hax leginkább a GPU eredményeket érintette.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #310 üzenetére
@Hablatyi titokban i7-el tolja...azert vana csillio pontszam
-
rambustibi
őstag
válasz
rambustibi #308 üzenetére
-
Habugi
addikt
válasz
rambustibi #308 üzenetére
Ezeket a csuda Physics scoreokat mégis hogyan csináljátok?
Adjatok még feszt a prociknak vagy nem tudom, nálam 1k fölött van..
-
rambustibi
őstag
válasz
norbert1998 #303 üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Este majd kiprobalom.
@Lovas:
, szerintem is eleg szepen ment.
-
lovas001
aktív tag
válasz
Amint otthon leszek már pörgetem is de valaki ma is melózik .... Viszont a 8320 as eredménynél a phisic score nál mi az a 152??? 2500 nál elhiszem 1065 pontot.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Dark KillerX #300 üzenetére
Nem.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest