Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Kabala #2227 üzenetére

    A Ryzen csak annyiban más, hogy két blokkra lett osztva. Az Intel meg egybe rakja, más dizájn. Ahhoz nem kell optimalizálni, mert az van a piacon régóta, arra már megvan.

    A durvább hibák: X58 platform, első generáció csipszetben és a prociban hibás C6 mód, új revízió jött mindkettőből. 70 rugó volt egy közepes a lap, és még 70 a proci. Köszi. A BIOS-ok is fél év után lettek nagyjából bugmentesek. Személyes tapasztalat.

    Másik durva hiba, P67 B2 revízió, SATA vezérlő bug. No, meg amiket (#2230) Malibutomi linkelt. Emlékszem, a Haswell-ben is volt egy durva bug, a nagy extrájuk, a tranzakcionális memória kiegészítés is utólag le lett tiltva, mert hibásnak bizonyult! [link] Ez is személyesen érintett a 4690K-mmal. De megjegyzem, hogy a Z87 lapoknál is sok disznóság volt a rajtnál.

    Nagyon emlékezetes, szintén durva árazású platformon, olyan alap szolgáltatás, mint a virtualizálás, hopp, nem ment: [link].

    (#2232) jani04: Nem mosdatok én semmit. De ugyanez a cirkusz van nagyon sokszor az Intelnél is. Nem véletlen nem szoktam beleugrani early adopterként új renszerekbe.

    (#2237) MiklosSaS: "soha semmi gondom nem volt velük, egy két idióta alaplapot leszámitva."
    Látod, pedig pont ez a lényeg. Ilyennek nem lenne szabad lennie.... :U

    Phenom2-vel semmi baj nem volt, se az 5800-as Radeonokkal, se a 7970-ekkel, 290X-ekkel. Szval, ez így nem jött be. Ráadásul az FX-ek is sokmindenre igen jók voltak, ezt Te is tudod.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák