Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
steele80
senior tag
Az AMD Ryzen Kiegyensúlyozott energiasémát, amit a chipset driver telepít fel érdemes használni? Van valakinek erről tapasztalata?
-
Melorin
addikt
válasz
SECTORnooB #3594 üzenetére
Nem azt vitatom, hogy nem mérhető a különbség, de túlzásba sem kell esni. Isten őrizz a 2400 ramtól, meg hogy úgy érzi valaki, hogy nem megy a gép, valami nagyon visszahúzza... Ez túlzásnak tűnik.
Beretvás: azért nem kell félteni a RAM piacot a megélésük miatt
-
Beretvás
veterán
válasz
SECTORnooB #3594 üzenetére
Ha nem lenne akkor nem lenne a rampiacnak miből megélni..
Jó ez így szerintem..
-
Lukitomi
aktív tag
válasz
TylerDurden #3591 üzenetére
20 kör ibt 75-76 fokon megáll.
-
Lukitomi
aktív tag
válasz
TylerDurden #3589 üzenetére
Noctua NH-D15 AM4 + NOISEBLOCKER NB-eLoop B12-PS + NOISEBLOCKER NB-eLoop B14-PS venti
-
Doink
aktív tag
válasz
Rókabajusz #3569 üzenetére
DIMM_A2 & DIMM_B2-be tedd a ramokat
-
TylerDurden
tag
válasz
wwenigma #3585 üzenetére
Szerintem a program hülyült be kicsit, mert nem volt túl reális ez az érték...
Lefrissítettem, most 47 a CPU 63 a CPU dióda. Azért volt fura, mert szerintem már lelőtte volna a gépet ilyen hőmérsékletnél, de minimum befagytam volna.Úgy néz ki ram miatt nem kell f*snod, jó lesz az, csak kicsit be van tépve a bios
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
TylerDurden #3584 üzenetére
HWinfo? Volt szo rola hogy valamelyik verzio hibas.
-
TylerDurden
tag
Egy olyan kérdésem lenne még, hogy csalhat a cpu hőszenzora?
Cpu hőmérséklet 47 fok
Cpu dióda: 117 fok -
TylerDurden
tag
válasz
Rókabajusz #3581 üzenetére
XMP-t tedd át biosban disable-ra, utána restartolj, és állítsd vissza porfil1-re.
Kicsit mintha be lenne hülyülve, és hiába van profile1-en, úgy érzékeli, hogy nincs profil beállítva.
Lehet nem is kell restartolnod, csak rakd be, hogy disable, aztán tedd vissza porfile1-re. -
TylerDurden
tag
Frissítettem bios-t, most megint nem jó
Jó, most profil 1-gyel megjavult
-
Rókabajusz
csendes tag
Nekem sajna nem hozza. Elmeletilek b450 lapoknak nem kell frissiteni a biost...
-
TylerDurden
tag
Hát nem csináltam semmit, de most hozza a 3000Mhz-et...Még nem is frissítettem a biost. Fogalmam sincs mitől lett jó.
-
TylerDurden
tag
válasz
micafighter #3578 üzenetére
Nem volt különösebb oka.
Mindenképp X470-et szerettem volna, és egy ismerősnek volt épp kihasználatlanul egy ilyen lap, és megvettem tőle.
Érdekel róla valamilyen vélemény esetleg, vagy miért kérdezted? -
micafighter
nagyúr
válasz
TylerDurden #3559 üzenetére
Miért a gaming 5 lap mellett döntöttél?
-
TylerDurden
tag
Látszik péntek van, ha ez nem jut eszembe.
Köszöntem a segítséget, teszek vele egy próbát. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
TylerDurden #3574 üzenetére
Van hozza F3 bios, még esetleg azt felrakhatod és ugy megnezni.
-
steele80
senior tag
válasz
TylerDurden #3574 üzenetére
Alap Bios ez és frissíteni kellene F3-ra és akkor rendben lesz.
-
steele80
senior tag
válasz
TylerDurden #3571 üzenetére
Mi a lap bios verziója?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
TylerDurden #3571 üzenetére
Hát akkor most jön az hogy f0sok a hétfőtől amikor ilyen rammal rakom össze a gépet... sajna nincs több ötletem, esetleg 1 modullal megnézhetnéd még vagy masik ket slotban. Utana meg manualisan beallitott lazabb idozitesekkel lehet probalkozni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
TylerDurden #3568 üzenetére
1-2 modult használsz? Innentől részemről VUDU lesz, de rakd át az A-es channel valamelyik slotjába. (proci felőli 1-2 slot) Vagy a masik kettobe.
-
Rókabajusz
csendes tag
Sziasztok. Ugyanaz a gebasz nalam is mint Tyler kollégánál, csak kicsit mas alkatreszekkel. A minap vasaroltam es rog strix b450f alaplapot es bele két 8gb g.skill f4 3200c nevű ramot. Az a problémám, hogy nem tudom biosba beállítani, hogu 3200-on ketyegjen, jol jonne egy kis segítség, mert az alaplap is tudja ezt a memória sebesseget. Egy profil van csak amit be tudok allitani ez a D. O. C. P standard. Mas nimcs. Atallitom arra, akkor mielott indulna a windows, azt irja ki hogy defaultra allitotta a ramot, mert problema lepett fel bottolas közben. A segitseget koszi Elore is
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
TylerDurden #3564 üzenetére
Nekem meg MÉG nincs.
Szoval vak vezet vilagtalant, manual alapjan...
M.I.T. - Advanced memory settings - XMP - mit ir frekinel?
M.I.T. - Advanced CPU settings - XMP-nél kell a profilt valasztani. -
Albigator
őstag
válasz
lufiember #3520 üzenetére
Hello!
Nekem is ilyen alaplapom (0403-as BIOS-al) és procim van, a konfigom többi része az adatlapomon.
A keresőbe ha rászűrsz a nevemre a topicon belül, ak találsz pár "tesztet" (IBT, avx-es IBT, CB, CPU Z, gamek). Gyári coolerrel persze gyengébb mint ha kb akármi mással hűteném, de még sajna sokat kell várjak a Mugen 5 Rev B-re.
Én se tuningolok, nem is terveztem de majd később talán... Nekem tökéletesen elég eddig mindenre az új gépem, multi játékokkal még nem játszottam viszont.
Ilyen teszteket én nem is olvastam amit linkeltél, de én is hallottam h nem teljesített olyan jól a Prime B450-Plus. A B350-es elődje különösen ajánlott volt, így gondoltam a 450-el se lőhetek nagyon mellé és mikor MO-on először megjelent az elsők között rendeltem meg összerakatva más komponensekkel. Ráadásul viszonylag tűrhető áron találtam számomra szimpatikus, új, páros időzítésű, 3200-as RAM-ot ami QVL listás volt. Megy is szépen XMP profillal 3200-on CL16-on talán kicsit magas TRFC érték mellett.Amúgy ami talán zavaró lehet ennél a lapnál :
-keskenyebb mint a szabvány, kevesebb rögzítési pont de ez már a B350-esnél is így volt
nagy jelentősége nincs, nyákot tervező vagy szerelő fórumtárs megnyugtatott, h nem tud annyira meghajolni összeszereléskor se (24 pines tápcsati bedugása és RAM behelyezése után) h netalán baja legyen- gép leállítása után is villog a deszkán a sárga ledsor, de ennek nem is néztem utána h kikapcsolható-e, mert engem nem zavar
- "csak" 3db 4pines házventi csatija van, ha több ventis a házad ak be kell szerezz Y kábelt vagy hubot/switchet.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
TylerDurden #3562 üzenetére
Na akkor megegyszer leirom. Kapcsold be az 1es XMP profilt
-
steele80
senior tag
válasz
XMP-t beállítottad a BIOS-ban?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
UEFI-ben XMP, 1es profil bekapcs. Alapbol mind azon indul, ugy olvastam. F3-as BIOS van rajta?
-
TylerDurden
tag
Hali!
Ma raktam össze új gépet, Ryzen 2700x, Aorus X470 gaming 5 lappal.
A gond az, hogy a G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000MHz F4-3000C16-8GISB típusú memória csak 2133 Mhz-en fut.
Van valami megoldás, vagy irány a bolt? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Melorin #3554 üzenetére
Szerintem isten orizz a 2400as ramtól, volt kollega aki lehuzta hogy lassu a rendszer es utana derult ki hogy biza rakott bele 2400ast mert ugyisjoaz...
Korabban irtam milyen konfigot raktam ossze, memoria mar nalam van de alzas cuccok csak ma delutan kerultek futarhoz....ne bizzatok az alza szallitasi infojaban.
Compker-nél 45e a 2*8GB, QVL listaban bennevan.
-
ScomComputer
veterán
Forza Horizon 4 Benchmark....4K.....
2700X@4.3Ghz+GTX1080Ti -
Melorin
addikt
válasz
SECTORnooB #3555 üzenetére
Jókor tudom meg
Mondjam vissza a ramot és rendeljek gyorsabbat de zsákbamacskát szerinted?
[link]
Akár egy ilyet? -
Melorin
addikt
válasz
wwenigma #3553 üzenetére
Az a baj, hogyha azt is figyelembe akarja venni az ember, hogy rajta legyen a kinézett RAM az AMD támogatott ramok listáján, akkor nagyon megvan kötve a keze.
Én ár szerint rendezve egy webshopban az első 2400-as ramot 26k-ért találtam, de ha 3000-est szerettem volna, már 35k-nál jártam árban amikor megtaláltam az első támogatott RAM-ot,de az sem volt raktáron, szóval sajnos maradtam 2400-on -
aginor
veterán
válasz
micafighter #3551 üzenetére
De nem mindegy, hogy melyik lassabb memóriához képest (2400, vagy 2666 vagy 3000-hez viszonyítva)
-
micafighter
nagyúr
válasz
Egonyolc #3548 üzenetére
Ahogy előttem írta forumtarsunk, a ryzen kulonosen érzékeny a memória sebességére. Ki lett már mérve, a 3200mhz kb 5-10% fpst tud hozni egyes játékokban a lassabb memoriakhoz képest ryzennel. Felette már nem hoz annyi pluszt, de további FPS nyerhető. Célozd meg a 3200 cl16ot, az mondjuk most nagyon vegyes leves abban a tekintetben hogy lehet Samsung vagy hynx is, ez igazából tuning szempontjából számít mert a Samsung a legjobban tuningolhato általában, de ha nem Samsung lenne akkor is a 3200/16 már elég jó tempó. Meg nem mindegyik proci meg nem mindegyik lap tud 3400 fölé menni amúgy se
Úgyhogy szerintem a 3200/16 jó választás, én is azt rendeltem.
Ha nagyon biztosra akarsz menni lehet QVLeket nézni, van az amdnek egy listája, van az alaplapoknak is egy listája, meg van a memóriáknak is néha egy listája.
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
micafighter #3541 üzenetére
köszi, közben megtaláltam a memória topikban, milyen meglepő...
a lényeg, hogy amiket néztem az 200-205-206, nincs nagyságrendű különbség, megcélzom a 3200-őt.
Amiket találtam gyorsan teszteket, ott nem volt statisztikai különbség a legtöbb játékban az időzítések között azonos Mhz-en.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
micafighter #3544 üzenetére
LF240 bőven jó. (azt lehet beszerzem EU bolttól 300k...még alszom rá párat és lesz egy egyedi rendszerem, full Bitspower)
4GHz-n használom a 2700X-t és mindenre elég!MD
L -
micafighter
nagyúr
válasz
MaxxDamage #3539 üzenetére
Értem, köszi.
Kérdezni is akartam minek költesz annyit építettre
amikor úgyse fogod tudni tovább húzni a ryzent, aztán rájöttem igazából hülye kérdés lenne tőlem, én se azért cserélem a Brocken 3at AIOra mert tovább fogom tudni húzni a procit, hanem mert egyszerűen régóta ki akarom már próbálni az AIOt és most van rá lehetőségem.
-
jeni
félisten
válasz
MaxxDamage #3535 üzenetére
A Mészáros Mészáros biztosító fog majd fizetni?
Aztán a biztosítós dolgot melyik is ad bármely PC-s bolt esetén? Én nem kaptam ilyen de fel se kínáltak ilyen opciót.
Sok jó dolog van benne a vizes hűtőben de a kifolyás veszélye és a nem tartós cucc az amiatt ami eltántorít.
Az jó dolog,hogy gyorsan és kisebb helyről vezeti el a hőt,gyorsabb a hőcserélés. -
micafighter
nagyúr
válasz
Egonyolc #3529 üzenetére
Mindkettő számít. Van erre egy bonyolult képlet, a Google biztos kiadja ha rekeresel, de megközelítőleg jó, ha a frekit elosztod az időzítéssel. Pl 3200/16 = 200. Amelyikre nagyobb értéket kapsz, az nyilván jobb. Ha minimális az eltérés, akkor érdemesebb a nagyobb frekvenciasat venni.
-
Jacek
veterán
válasz
micafighter #3538 üzenetére
Igen van, de most ezért ne használjak valamit mert elromolhat?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
micafighter #3537 üzenetére
Lakás bizti (minden benne van, ami a háztartásban van, tárgyak, személyek, kutyák, kert, hűtő, mosógép, TV , minden..) by, Generali (meg van VIP része is)
Épített vizem mégsem lesz... (300+k -t nem költök én erre, inkább cserélem majd a VGA-t annyiból már)
CPU tempel nincs gondom most sem.MD
L -
micafighter
nagyúr
válasz
MaxxDamage #3535 üzenetére
Biztos noob kérdés, de ha elazik a géped AIOval pl (tudom neked úton az épített vized
, nekem meg az AIO
) akkor milyen biztosító fizet? Vagy az AIO gyártó vállal erre garanciát esetleg? (Kraken x62 jön nekem btw)
-
Jacek
veterán
válasz
micafighter #3533 üzenetére
Azonnal írok ha beszart
-
MaxxDamage
félisten
Én ezért tartottam meg a Brocken 3 -at (+ a 2.-ik ventit hozzá) ha baj lenne a H2O -val (2 év garis) akkor legyen mit felrakni, ha meg elázna és baja lenne, akkor majd a biztosító fizet... (ha gariba nem cseréltethető... és ha olyan baja lenne) számlák megvannak, no para. H2O -val sokkal jobbak a hőfokok és stabilabb/kiszámíthatóbb OC esetén is (nem ugrál úgy mint léggel) legalábbis 2700X esetén tuti.
(#3533) micafighter: Ha nem menne a pumpa és temp úgy felkúszna annyira, a hővédelem lekapcsolna
Nekem gép indulásnál / Win betöltésnél a HWiNfo is indul (ez alap) és ha bármi gond lenne, azt látnám.MD
L -
micafighter
nagyúr
Abban azért igaza van, hogy légnél ha a venti behal, akkor is ott egy nagy hutoborda a cpu-n ami passzív is elbír sokat. Víz esetén ha behal a pumpa akkor viszont kalap kabát mert ha nem kering a víz, nincs ami elvigye a hőt a cputol a hutobordaig.
A légnél a venti csere pár ezer ftos tétel, az AIOnal viszont a pumpa csere szerintem nem megoldható. És pl egy Brocken 3 szép nagy hutobordara bátran lehet mondani hogy örökös. Legalábbis amíg nem mész neki bézbózütővel.
-
jeni
félisten
Nekem a Asus CrossHair Hero VII laphoz hozzá vágtak egy MasterLiquid ML240L RGB radit az Alzánál grátiszba.
Nem vacakoltam vele mert parázok a vizes hűtőtől,és aztán ha a pumpa betolyik akkor nem is lesz hűtés és akkor gázos dolog. A léghűtés előnye,hogy a venti leállás után is megy egy darabig sőt a venti cserélhető bármikor. A vizes pumpa esetén már nem,vagy csak új áron. Ráadásként nem tartós cucc.
A radi előnye a könnyűsége,és kicsi helyen fér el. -
Egonyolc
aktív tag
Sziasztok,
tervezem egy ryzen 5-2600 + ASROCK Fatal1ty B450 Gaming K4 beszerzését.
Arról van valakinek tapasztalata, hogy memória terén mi hoz nagyobb gyorsulást a késleltetés, vagy a sebesség?
hasonló árban lenne cl13 2666, cl15 3000 és cl16 3200. Csak és kizárólag játékok alatt.Köszi, E
vagy húzzak a milyen memóriát topikba
-
Jacek
veterán
válasz
MaxxDamage #3525 üzenetére
Igen? Overclocked3d-nél reklamálj
-
MuFFo
tag
Üdv mindenkinek! Miskolcon volna-e egy olyan kolléga, akinek 2700 vagy 2700x-e van és hajlandó lenne némi AVCHD lejátszás tesztet lefuttatni egy kedves videós barátomnak. Eddig csak hardveres lejátszókkal sikerült megfelelő minőséget elérni, reméljük ez már bírná de előtte jó lenne nem vakra futni.
-
lufiember
csendes tag
Sziasztok!
Egy konfigot szeretnék összeállítani R5 2600X-szel. A másik topikban ajánlották az ASUS Prime B450 Plus alaplapot. (Tuningolni egyelőre nem szeretnék.)
Olvastam egy tesztet róla és kicsit elbizonytalanított: [link]
A végén írják, hogy bizonyos tesztekben olyan volt mintha egy R3 lett volna az R7 helyett a lapban. (Conclusion rész 2. bekezdés.)
Mi a véleményetek erről? Mi a legjobb választás max. 35 ezer forintig? Minél többet olvasok ezekről, annál tanácstalanabb vagyok.
Köszi előre is!
-
Jacek
veterán
válasz
turistakolbi #3513 üzenetére
Elhiszem én is hiszek a minőségben, de pl az én CM Seidon 240v-is bóvli de tök jól teszi a dolgát, tök csendes, jól hűt, nézd meg tesztben, tavaly vettem 14e forintért BlackFridayen na ha annyit nem ért meg lecumantom magam ha bír két évet és kihajítom akkor is
-
szuk_jozsef
tag
Köszönöm a válaszotokat valószinüleg a ninja 5 léghűtés lesz a befutó mivel árban ennyit szánok hűtésre max 20 ezer, csak arra voltam kiváncsi hogy a 120-as vizhűtéssel érdemes e próbálkozni.A 240-es vizhűtések kilőve mert nem fér be a házba és az áruk is jóval nagyobb.
-
Feriboy2
aktív tag
válasz
szuk_jozsef #3508 üzenetére
biztos, hogy jól mér az afterbuner? én sokkalom a 90 fokot, ha olyan forró lenne a proci akkor az XFR nem nem tolná fel 4,3 GHz-re. Próbáld megnézni hwinfo64-el (a legfrissebbel)
-
turistakolbi
aktív tag
válasz
ScomComputer #3511 üzenetére
tökéletes példája annak ami ellen figyelmeztettem
Minőségről beszéltem.
Minimális zajterhelésről.
Hosszú élettartamról.am ha 4 ventivel szereled, akkor már ez is féltégla. (igaz nem az alaplapot terheli hanem a házat.)
De egy nagyobb 900 grammos léghűtő akár passzívba is képes életben tartani egy procit. ha nem benchmarkolsz -
Beretvás
veterán
válasz
ScomComputer #3511 üzenetére
Vetesd vele a szart aztán ha megáll a pumpa kész is a halászlé...
-
ScomComputer
veterán
válasz
Ha befér a házba ilyet vegyél ez nagyon jó,kell hozzá 2db jó venti és megoldja a hőm.problémát az tuti...
Ne hallgass a "kolbászra" beszél ződeket...nehogy már egy féltéglát tegyél hűtésnek a gépbe... -
turistakolbi
aktív tag
válasz
Ha vízhűtés, akkor egy be quiet 280 ast vegyél. megkérik az árát... de Az egész rézből van, ultra halk ventik. nem kell cserélgetned... és nagyon jó hűtés. hosszú élettartam, stb.az ilyen 25k-s vízhűtéseket kár megvenni.. inkább egy komolyabb léghűtés. (sokkal jobban hűt is.) megéri a + hűtés. főleg ha léghűtés. 1x kell megvenni utána 20 évig kiszolgál (noctua d 15 vagy ilyesmi
)
-
Milka 78
nagyúr
válasz
A 120-asok max bohóckodni jók. Kivétel ez alól a Corsair H80 és az Ac Liquid Freezer 120, de ezket is üti egy normális 240-es.
-
szuk_jozsef
tag
Ha stabil vcore-ra állitok egy 2700x-et és belövok egy fix órajelet akkor nem fog ugrálni nagyon a hőmérséklet?mert az xfr szépen teszi a dolgát bf1 alatt felturbózik 4.3 ghz-re de mikor látom hogy az afterburner 90 fokot mutat abból inkább nem kérek mindezt gyári hütő mellet.milyen fesz értéknél kezdjek el keresgélni monjuk ha stabil 3.9-4ghz-szeretnél elérni?egy kis off.Hütőcsere mindenképp lesz csak 2 hűtő között nem tudok dönteni az egyik egy közel 1.2 kg-os bestia scytche ninja 5 a másik egy 120-as cooler master liquid lite amire azt irják hoy 180 wattig hűt mert terhelés alatt simán eléri a 135 wattot a proci.Ti melyiket ajánljátok egy belépő kompaktot vagy egy komolyabb léghűtést?
-
jeni
félisten
válasz
kago akira #3489 üzenetére
Be Quitlet Rock Pro 3 és elforgatható és az alulról a memória felől vagyis nem a VGA felől szívja a levegőt.
-
TRitON
aktív tag
Nakérem. Ez meglepően fájdalommentesen sikerült.
Régi lap ki, új lap be, a vízhűtéshez kaptam AM4 adaptert 1300Ft-ért, minden passzolt, bekapcs, elsőre működik. Annyi hátrány említendő, hogy a memória foglalatok magasabban vannak, mint a régin, úgyhogy nem fért be rendesen a radiátor, de ezzel korábban is volt szívás.
A legtovább (kb. 20 perc) az tartott, mire rájöttem, hogyan kell ebben a csilivili BIOS-nak csúfolt valamiben Legacy módba állítani a HDD boot-ot.
XMP tökéletesen működik, memóriák 3200-on.
Windows rögtön elindult, telepített némi drivert, azóta látszólag tökéletesen működik.
Most nekiállok óverklokkolni. Eredmények később... -
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Kinek van ilyen memóriája? CMK16GX4M2B3000C15 Corsair ver5.31 SKHinyx-es?
Nagyon gondolkodok gépügyben, Asrock X470 Taichi(a sima) lenne a kiszemelt, 2700x társaságában, anno volt 1800X-em, és ezt a fajta memóriát az X370 Prof Gaming még 3000-ren se vitte... csak 2666-on...
És félek belevágni ismét a Ryzen vonalba...mert ilyen memó árak mellett nemigen szeretnék dobálózni a ramokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest