Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pehi
senior tag
Szevasztok. Tegnap dobtam össze egy masinát,RYZEN 2600 procival. Gondoltam megnézem a hőfokokat,ahogy végeztem a telepítéssel. Aida 64 szerintetek hülyeségeket mérhet? Alapon minden ok. 34 fokos a proci,de stressz alatt felment 80 fokra.
Gyári hűtőt használom,jól szellőző házban van. Biosba auton van a venti. Ahogy melegszik,szépen emeli a fordulatot. Csináltam már RYZEN 5 1400 2-t is ott max 55 fok volt. Mi lehet a gond? Köszi előre is.
-
zzola
titán
Ryzen 2600 alá ha nem B450-et tesz az ember, hanem egy jobb X370-et, akkor mi van? Lesz valami hátránya? Köszönöm.
-
Avicularia
veterán
válasz
MaxxDamage #4992 üzenetére
Ashes of the Singularity-t próbáld ki. Az nálam fullhd-n és 2k-n is 100% ra pörgeti a 2700x-et.
-
válasz
micafighter #4991 üzenetére
De nem ám! FHD/120Hz-n mennie kell maxon mindennek (kivétel ami nem) -
micafighter
nagyúr
válasz
MaxxDamage #4983 üzenetére
Unigine heaven pl, legkisebb felbontáson, legkisebb graf beállításokkal. Ott jobban kijön a proci különbség.
De gyakorlati értelme szerintem azoknak amiket csináltál több van. Legalábbis ha a játék teljesítmény érdekel. Gondolom játékban se veszed le a felbontást.
-
-
Szinyák
őstag
válasz
MaxxDamage #4981 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #4983 üzenetére
Fogalmam sincs
Valamit kis felbontásban, emlékszem tolták ezeket a teszteket amikor kijött az első ryzen.
Nézd meg itt de bármelyik tesztben FullHD még csak csak van valami különbség de QHD-ban már alig 4k ami nincs ott semmi nem lenne bármilyen provi van alatta, GPU limit.
-
-
válasz
MaxxDamage #4978 üzenetére
Ezekben az extrem GPU tesztekben nem fogsz egetverő különbséget látni, valami olyannal tesztelj ami kis felbontásban sok FPs-el fut.
MEgnézed a 4k teszteket pl az adott VGA-n és lényegében mindegy hogy egy 8400-et vagy egy 2700x-et vagy i9-9900-et raksz alá. -
-
Szinyák
őstag
Sziasztok,
Asrock új 4.90 biosában van most már Cpu SoC (1.55 a max) és VDDCR SoC volt is (Offsetelni lehet ).
Kérdésem melyik kell a ram stabilitáshoz kicsit belekavarodtam.Köszi a válaszokat..
Üdv
-
Volt ma kis időm és csináltam pár tesztet (összehasonlítás) Default (3.7GHz XFR2 AB, stb..) és "OC" 4.0GHz meg 4.2GHz -n (VGA az minden esetben Default értéken volt és minden más is)
Erre tessék (mindenki vonja le a következtetést)
Vélemény? -
csul1
tag
Olvasgatom kinek milyen tapasztalatai vannak a ramokkal. Gondoltam leírom nekem, hogy sikerült belőnöm. Cl14en, 3200 mhzen mennek asrock fatality b450 lappal a 3000es hyperx predator memóriák, 2x8 giga (xmp-vel). Húztam feljebb is, de szinte semmit nem nyertem vele, szóval így maradt. (persze magasabb mhzen időzítést is emelnem kellett)
-
dudu5130
őstag
Ezek ilyen 1 napos emelések. Vagyis eddig már volt párszor. Végül mindig vissza megy 50 közepére az áruk
-
micafighter
nagyúr
Nem néztem most az árakat, de nem lepődnék meg, ha az AMD árát is emelnék a kiskerek. A kereskedők is a profitért dolgoznak. Intelből nincs készlet, azt a keveset meg drágán is elviszik. De mivel nem nagyon van ezért választék, így AMD-nél is tudnak némi árat emelni.
Előbb-utóbb sajnos várható volt ez szerintem az Intelnél kialakult helyzet miatt.
-
hokuszpk
nagyúr
G-Skill Aegis 3000 kit teljesen jo, perpill talan a legolcsobb 3000 -es cucc.
-
csiga8
senior tag
Üdv!
Tudom, nem (teljesen) ide tartozik, de milyen memóriát vegyek topikban ajánlották, hogy itt kérdezzek.
1., A gyerekeknek raknék össze egy gépet, kezd alakulni az összkép.
Az alaplap egy MSI B450 Gaming plus lenne, hozzá egy Ryzen 2600X processzor.
16Gb memóriát vennék bele, de nem tudom melyik a népszerű ( ajánlott) mostanság. -
palfitom
félisten
-
zzola
titán
válasz
SECTORnooB #4961 üzenetére
2 napja iway-nél még 52470 volt, most meg 67980.
Pcland-nál ~53k volt, most meg ~68k. -
zzola
titán
Mi történt, hogy 1-2 nap alatt a Ryzen 2600 ára 5xk-ról 6xk-ra emelkedett? Követik a zintelt?
-
R3laX
addikt
válasz
micafighter #4958 üzenetére
Vagy még1 lehetőség a tridentz cl16 gtzb 3200, ez vszeg samsung már csak e-die. Az előző hozzászólásban lévő teszten viszont a predator veri ryzennel. Meg game fps-ben is
. Hmhm
-
R3laX
addikt
válasz
Walter_White #4955 üzenetére
Aha, predi lesz. Ez a teszt szerint meggyőző. [link]
Micafighter: Természetesen nem cl19-en menne. Olvasgattam, van akinek szépen ment 3466-on cl16-tal. Igazából a micron jobb kompatibilitása végett választanám.
Szerk.: egyébként igen, van különbség hynix m és hynix m között. Nekem az 5.39-es fehér 3000-es corsair jobb írást olvasást stb.. produkált 2933-on, mint a legutóbbi ripjaws gvkb 3066-on, mind2 cl14 15 15 15-ön.
-
micafighter
nagyúr
3200 cl16 mindenképp. Alapból is jobb érték, mint a 3466@cl19. Plusz nem tudom milyen deszkád van, a 3466ot amúgy se biztos hogy vinné (xmp profiltol függetlenül), de a cl19 az nagyon sok. Több százat kéne húzni a sebessegen hogy a CL19 elfogadható legyen, vagy timingbol kéne faragni, és mivel alapvetően egyik se garantált, így eléggé rizikós szvsz a 3466.
Plusz a 2xxxnél nem tudom mennyire szempont, de a ryzen jobban csípi a páros értékű timingot.
Akárhogy nézem, nem nagyon találok érvet a 3466 mellett.
-
-
-
Albigator
őstag
válasz
Albigator #4946 üzenetére
Most itt nézegetve ezt a DRAM calcot, vettem észre hogy a Hynix CFR-nél dob ki safebe CL 17-et 3400-ra, MFR és AFR-nél CL16. Lehet így még kipróbálom, mivel én a CFR-t használtam, mert az tűnt közelebbinek a CJR-hez.
Persze gondolom ez nettó hülyeség volt, de valamit választanom kellett.
-
Albigator
őstag
válasz
Walter_White #4944 üzenetére
Ja értem.
Én se tudtam használni ezeket a progikat az elején, de már nagyjából vágom.
Először is kell a Thaiphoon Burner, ami kiolvassa az adatokat a memória modulokból. Ilyenkor érdemes először visszaállítani alapértelmezettre a RAM beállításokat a BIOS-ban . Legalábbis nekem ezt tanácsolta valaki.
1. Lépés a TB-n belül:
Read, utána Report, majd legörgetni a legaljára és rákattintani arra, hogy "Show delays in nanoseconds"
2. Export/ Complete HTML Report és lemented valahova.
3. DRAM Calculatorban már:
Import XMP és betallózod az előbb lementett html fájlt.
4. Átállítod a Memory Type-nál, hogy milyen modulod van. Ezt láthatod a lementett html fájlban, a DRAM Manufacturer résznél és a DRAM Components kódszámának a kötőjel előtti részéből következtetve. (Nem minden féle modul szerepel a calculátorban, pl nekem Hynix CJR-em van de a 3 másik féle Hynix is majdnem ugyanolyan beállításokat számol ki.)
5. Calculate Safe (/Calculate Fast) és meg is vannak azok az értékek amiket be kell állítani.
Ha állítasz a frekin, akkor megint kalkulálsz egy újat.A középső oszloptól kezdve szépen mindent be kell pötyögni a BIOS-ban. tFAWDLR és tFAWSLR lehet hogy nincs, pl nálam sem szerepel. Vmint a tRFC altok sincsenek. Jobb oldalt is mindent be kell állítani. Alt értékek azok ilyen alternatívák, ha nem menne rendesen a sima értékekkel.
1.4 V fölé nem ajánlatos menni DRAM Voltageben.
(Mondjuk én egyedül a SOC Voltaget nem állítottam, hagytam auton, mivel a DRAM Voltagen se emeltem az XMP-s profilhoz képest. )(#4945) MaxxDamage
Az mit jelent hogy nem atomstabil? Milyen progiban bukott meg az XMP-s profil?
-
-
Walter_White
senior tag
válasz
Albigator #4943 üzenetére
Letöltöttem a kalkulátort, hogy 3600-hoz hátha kidob valamit (Intelnél 3700-as órajelet is bírja, itt pedig mivel elindul a win, csak a ramteszt 15 perc után eldobja magát), de hogy én azon nem tudok kiigazodni az is biztos
.... Semmit nem finomhangoltam, benyomtam XMP-t beálította 3200-hoz az értékeket - majd kiválasztottam a listából a 3466mhz-t és kész. + Soc Voltage 1.068
-
Albigator
őstag
válasz
Walter_White #4942 üzenetére
Mármint akkor manuálisan csak átállítottad a frekit és nem finomhangoltál? És így is jó?
Mert 3200-as RAM-nál nincs 3466-os XMP profil, ugye? Ezt én ki se próbáltam, csak egyből bepötyögtem mindent amit kidobott a kalkulátor safebe a 3266/3333-hoz. Nekem a 3400-hoz már CL17 kéne elvileg ezért azt ki se próbáltam. -
Albigator
őstag
válasz
Walter_White #4940 üzenetére
a 3466 MHz is XMP-vel megy? 1.35 V CL16?
Le is tesztelted?
-
Walter_White
senior tag
Na hat az 1800X ota rengeteget fejlodott az IMC es a Biosok.
Emlekszem X370 Prof Gamingen Hynix M-die memoriáimat, 2666mhz fole nem lehetett vinni... de még ahoz is allitgatni kellett a Biost....
Ugyhogy elegge felve vagtam bele az AMD-be ujra. (Intel volt tervben a forrasztas miatt - 9900k, de mivel az arak elszalltak, es a a felelmem es az ar/ertek arany + penztarcam allt harcban egymassal. Dontottem: Belevalasztok, visszaterek a Ryzenhez, hatha nem fogok vele szivni mint anno regen.
Corsair Memoriaimat csereltek gariba, amit elpasszoltam, es helyere jott egy G.Skill Ripjaws V 3200-as memoria, de szintugy SK Hynix M-Die volt... na ebbol mi lesz..
Ideiglenesen 2200g-vel probaltam XMP-vel 1.35V biosban 1.4V Winben, rogton bootolt, stabil maradt. Aztan jott a 2700X szintugy poccre 3466. (3600-on is elindul, de szerintem oda joval nagyobb fesz kell+extra finomhangolas.)
3466 bőven elég nekem. Proci 4.15ghz-n is. Ugyhogy eddig pozitiv nagyon a Ryzenkarrierem masodik szakasza -
SECTORnooB
addikt
válasz
Albigator #4938 üzenetére
Fentebb leírtam kábé milyen feszültség mellé ajánlott a gyári hűtő, emelet szubjektív ki milyen órajelen szeretné használni a kockát,nem feltétlen szeretné mindenki ki kormolni.Az evidencia részét képezi az,hogy aki a maximumra törekedik az ki sem bontja a gyári hűtőt.
-
Albigator
őstag
válasz
SECTORnooB #4936 üzenetére
Az előbb írtam, nálam a gyári alapból kuka volt kb. Itt a fórumon biztattak miért nem veszek egy normálisat. Tudom h X-es procim van ami úgy mond magát tuningolja de a PBO nem is volt bekapcsolva, csak az XFR....
Nálam a 4 GHz is több feszt igényelt (pontosabban offsettel szerencsétlenkedést) mint amit te írtál és így is 68 max fok és 63 átlag temp mellett ment le egy IBT Very High. Prime 95 Small FFT 2.5 óra pedig 66 fokos átlag és 67 fokos max-al futott, le a normális új hűtőmmel. A gyári mellé hozzá lehet adni még 15-20 fokot nyugodtan az én esetemben.
Ez már szerintem rég messze lenne az ideálistól, legalábbis a hőfokokat tekintve. (Nálad 65 fok volt a fölső határ amit megtűrsz ha jól emlékszem
)
De persze lehet igazad van, kis tuninghoz talán elég lehet. Csak itt a sok fórumozó között nem is rémlik olyan aki a 2600 mellé a gyárit coolert hagyta meg tuningra. Direkt szeretik felhúzni 4-4.1 GHz környékére normális hűtéssel ahogy látom.
-
TRitON
aktív tag
válasz
starius #4931 üzenetére
Én is hanyagolnám azt a gyári hűtőt, arra pont jó, hogy az abszolút maximum alatt tartsa a proci hőmérsékletét. Vegyél valami jó toronyhűtőt, az Urak majd ajánlanak.
Az alaplapról: HWiNFO-val figyeld a fogyasztást a Vddcore ágon. Ránézésre 120W még biztonságos lehet 24/7, rövid távon 140-150. Nem túl acélos a VRM hűtése ezen a lapon. -
Albigator
őstag
válasz
starius #4931 üzenetére
Gyári hűtő és a tuning nem barátok.
2600X a gyári coolerrel (Wraith Spire) nálam is volt majdnem 75 fok tuning és PBO nélkül, csak XFR-el proci gyilkos játékban.
Stressz tesztekben pedig a 90-be is belenyalt vmikor.Tuning nélkül az új hűtőmmel ~15-20 fokot nyertem ezen a téren.
Játékokban kevesebbet de ott is van több mint 10 fok difi kb. De már a PBO-t is használom mellette. (2600-nál nincs PBO de ha tuningolsz mindegy is)Az alaplapról majd nyilatkoznak a profibbak.
-
starius
tag
Sziasztok! MSI B450M Bazooka lappal tuningolhato egy Ryzen 5 2600, gyári hűtővel? Ha igen, kb meddig? Tud valaki egy részletes guideot küldeni? Köszi
-
apa111
aktív tag
válasz
shapphire #4893 üzenetére
Nézd olyan nem történik ,hogy nem látja a ramot esetleg akkor ha hibás
még akkor lehet probléma ha nem megfelelő slottba rakod / A2 B2 ezek a megfelelő ram slottok/ 2db memória esetén.Viszont ahogy a kolega is irta ha még ennek ellenére sem stimmel és mondjuk nem vagy meg elégedve akkor 14 napos el állási lehetőséggel élhetsz ha neten rendeled meg.
itt vannak a képek a ram dobozáról ,itt egyértelműen ajánlott AMD mellé is.
-
AAAgold
senior tag
válasz
Tomko78 #4918 üzenetére
én eredetileg erre próbáltam reagálni a válaszommal:
"nagyon bánt hogy egy 50 ezres lapból kimarad , lassan már az amd is kezd intel lenni , hogy vedd a 110 ezres lapot mert egy középkategóriásból kihagy alapvető dolgot"
nem az AMD veszi ki a lehetőséget a lapból, az alaplapgyártók próbálnak minél szélesebb kínálatot kialakítani és külön "felsőkategóriát" létrehozni a funkciók limitálásával
-
válasz
MaxxDamage #4926 üzenetére
Biztosan de ha megnézed a rankot a VGA adja a 95% az eredménynek, ez egy VGA teszt
Persze egy P4 Northwoodal be esne az eredmény
-
-
válasz
MaxxDamage #4903 üzenetére
Superpositionsban nem igazán számít a cpu egyébként.
-
Albigator
őstag
Asus Pirme B450 Plusom van, amit én tuningra nem is ajánlanék. XFR+PBO-val el van viszont, ez is "túlfeszeli magát" néha mert előfordulnak 1.53V pillanatnyi értékek. De ez elvileg nem gáz.
Manuál fesz egyébként nincs, csak offset amivel én 4.05 GHz-et értem csak el (nem túl jó házhűtés és közepesen jó CPU hűtővel) 4.1 GHz már nem volt stabil az IBT Max szerint.
Negatívba is próbáltam offsetelni pont tegnap aminek az volt a következménye, h nem bootolt be a gép. Pedig csak 2 lépcsőnyi - offsetet állítottam be. Így én is inkább hagyom az XFR+PBO-t dolgozni auto fesszel és kész.A RAM amit használok 2* 8 GB HyperX Predator 3200Hz (HX432C16PB3K2/16) az alaplapi QVL-ben benne van. Így a 3200 MHz garantált ezzel a kittel és lappal.
Nekem Hynix C-die jutott ami nem egy Samsung B-die pedig az a legjobb egyébként. (Ezt tudtam is kb előre, de nem akartam túl drága memóriát venni)Nálam most CL16 3266 MHz-en megy, safe beállításokkal (Thaiphoon Burner + Dram Calculator segítségével), de próbáltam a CL16 3333 MHz-et is egy kis fesz emeléssel viszont nem nagyon volt különbség és így maradtam a kisebb frekin inkább, az alap 1.35 V fesz mellett.
-
hokuszpk
nagyúr
ez a tul magasra veszi a feszultseget egyaltalan nem problema, annyit ad a lap a procinak, amennyit az ker.
-- legalabbis tobbnyire. --
ez annak problema, aki fel, hogy emiatt megsul a procija ( nemfog, nalam siman lekapcsolta a hovedelem, amikor tultoltam. ) vagy nemszeretik az eros ventillatorzajt, merugye a fesz az eros hotermelessel ennek folyomanyakent meg a hutes felporgesevel jar. -
Trist
csendes tag
Sziasztok!
Új gépet szeretnék összerakni ehhez kellene egy kis információ.
2600x menne bele viszont csak xfr+pbo-t szeretnék használni kezdésnek, lehetőleg 3200as ram mellett.
(Főleg játékra.) Viszont nincs tapasztalatom semmilyen tuninggal.Ehhez egy B450-es lapra gondoltam, de nem tudom mi az amivel nem lenne gond. Olvastam már mindenfélét, pl hogy az MSI lapokkal nem jó a PBO mivel nem lehet offsetet állítani emiatt túl magasra veszi a feszültséget.
Fel tudnátok homályosítani, hogy melyik lenne az ideális lap erre a célra?
Feature set alapján tetszene a B450 aorus pro, de nem tudom, hogy mennyire megbízható, illetve mennyire megy vele a PBO.
Az összefoglalóban láttam hogy az ASUS B450 Prime ajánlott, viszont az alaplap topicban meg volt csillagozva.Esetleg ha tudtok mondhatnátok egy 2x(GB 3200as ram kitet mellé ami az adott lapban tud is annyin múködni.
A segítségeteket előre is köszönöm.
-
hokuszpk
nagyúr
ha ez a buvos 5.20 -as LPX, akkor keresd meg a cldo_vddp allitas lehetoseget a lapon, nalam az sokat segitett stabilizalni az elatkozott corsairt. 1.05 - 1.055V korul volt beallitva. ( mondjuk azota is
) )
nekem valami fura cucc jutott, mert csak 1.24 - 1.25V -ra allitva mukodott hibatlanul xmp2 3000 profil 2666 -ra allitva. Idozites babusgatasok utan 2800 es a vegen mar 2933 is.
De mar eladtam, es vettem v5.39 -et, az matek nelkul hibatlan.
Amikor nezegettem, hogy miket allitott be az alaplap, kb. semmi nem hasonlitott az xmp profilban talalhato ertekekre, Msi bios xmp kiolvasos / idozites szamolgatos resze valoszinuleg nincs a helyzet magaslatan. -
Feriboy2
aktív tag
ne sajnáld a feszt, próbáld ki 2666mhz-et 1,35 volttal. (akár 1,5 voltig is el lehet menni mindennapi használatban.)
illetve érdemes lenne megpróbálni a thaiphoon burner + ryzen dram calculator kombót: [link]
ez kiszámolja neked, hogy a te ramodhoz milyen beállítások kellenek a biosban. van ott egy angol videó ami megmutatja mit kell csinálni pontosan. -
Curse
tag
válasz
Feriboy2 #4910 üzenetére
1.35-öt adtam alapból a 3ghz-hez aztán lépkedtem felfelé hátha... de nem akarta sehogyse.
A 2666mhz-hez sajnáltam 1.27-nél többet adni.Ott 1.2-ről lépkedtem felfelé lépésenként és 1.25-el elindult de az nem volt stabil, aztán 1.27-el sem a 2666mhz.
Jeni: Ezt nem mondod komolyan?!
Akkor az 5.2 verziómmal mehetek a levesbe? -
Curse
tag
Pedig ez a corsair LPX rajta van a támogatott memóriák listán csak 3.6 verzió utáni kell hogy legyen, az enyémek 5.2 verzió.
-
Curse
tag
Alapból a 2 távolabbi slotban van, azokat írja alapból a lap papírja elsődlegesnek.
Channel A2-B2, esetleg meg fogom próbálni A1-B1-ben.FeriBoy2: Be sem bootol, hanem párelindulás-leállás után vissza állítja magát 2133mhz-re.(oc nem sikerült üzenettel)
2666mhz-en meg elindult, aztán kifagyott fél óra után memória hibával, amikor stabil 1.25-re raktam a dramvoltage-t. (Gondoltam annyi elég ha a 3ghz-hez kell 1.35) aztán felidegesített hogy nehogymá 2666mhz-hez is kelljen 1.3 és visszaraktam 2133mhz-re. -
Feriboy2
aktív tag
válasz
shapphire #4904 üzenetére
Magasabb órajelűt kell venni mindenképpen.
Te kérdezted, hogy mi történik, hogy ha nem kompatibilis a ram, csak arra válaszoltam.
Szerintem nyugodtan megveheted azt a ramot, 2933MHz-en tuti menni fog, legfeljebb állítgatni kell egy kicsit a biosban. Ha neten rendeled meg, akkor van 2 hét elállási idő, annyi idő alatt kiderül, hogy jó-e ha nem akkor visszaviszed és kész. -
shapphire
aktív tag
válasz
Feriboy2 #4900 üzenetére
dudu5130@: ezzel csak az a bajom, hogy nem kicsit drágább lap a MSI X470. Nem erőművet szeretnék, csak egy jó ár/érték arányú lapot kompatibilis memóriával.
@Feriboy2:
Ok, de akkor meg minek magasabb órajelű RAM, akkor inkább alacsonyabb órajelű és olcsóbb. (csak ha minden igaz akkor a 2600-os natívan 2933 MHz-et támogat. -
Kis érdekesség [link] R7 2700X Default és OC (végeredmény számomra nem meglepő...)
-
Doink
aktív tag
Ha esetleg nem próbáltad volna akkor nézd meg a másik dimm-ben. Nekem teljesen új volt hogy 2 ram esetén a távolabbi DIMM-ekbe kell rakni a ramot aztán utána egyből ment is 3200-on úgy, hogy nem szerepel se qlv-n se sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Kuponkunyeráló
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- macOS PC-re
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Core i7 9700K - 3 hó gari - hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 14600KF - 14mag/20szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest