- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lendova
őstag
Van bios flashback a HERO VI, VII lapokon. Még bios update-re és használható CPU nélkül.
-
Glynch
csendes tag
válasz
subaruwrc #2697 üzenetére
Igen, de ha megnézed a linkemben a Giga adatlapját, ott Dual bios van feltüntetve. nem pedig az, hogy 1 bios, de 2x128ból tevődik össze. Ezért is írtam, fura, ha egyszer nem lehet belférni 128ba, akkor elvileg egy dual biosos deszka 2x256ból kellene, hogy álljon.
(#2698) MaxxDamage : Nekem anno egy Abit deszkám úgy halálozott el, hogy bios frissítésnél áramszünet volt. Na jah, kb a lottó ötös erre az esély.
-
-
subaruwrc
félisten
dual bios meg az hogy 2*128-ból oldják meg a 256mb helyet szerintem baromira nem ugyanaz
a dual biosnál 2db egyforma bios van a lapon és a másodlagosból helyre tudja állítani az elsőt ha azzal baj van
utóbbi meg arról szól hogy nem férnek bele a gyártók a mikrokóddal a 128mb-ba ezért 2db 128mb-os chipből fog összetevődni a lap " single " biosa.
én így értem.
ezzel kerülik el hogy mondjuk a bristol ridge supportot ejteni kelljen hogy legyen elég helyük pl új cpukat támogatni meg mikrokódot foltozni mikor kijön egy újabb spectre variáns
-
Glynch
csendes tag
válasz
MaxxDamage #2694 üzenetére
Na látod ezért kell a Dual Bios.
Az én Asrockomon még kettő van, meg is mentett már nem egyszer.
-
-
Glynch
csendes tag
válasz
S_x96x_S #2692 üzenetére
Ez akkor roppant érdekes. Tehát 128ba már nem fértek el. 256ra megemelték az Uefi méretet.
Az Asus, Asrock, MSI 1db 256os biost kínál, tehát Single Bios.A Gigabyte 2x128at kínál és oda van írva h Support for DualBIOS™.... Tehát dual. Bár 128ba elméletileg nem fér el már ennyi minden. Most akkor what?
(#2691) dubeczka : Ha véletlenül rosszul sikerül egy Bios update. Mert mondjuk rosszkor van áramszünet. Vagy user error, vagy az Asus dob ki valamit ami a te konfigodnak nem fekszik és jön a boot után a nagy feketeség....ÉS nem tudsz eljutni a biosig. Vagy mert egy OC után dob egy hátast a géped és megintcsak nem tudsz eljutni a biosig, sőt meg se nyikkan a vas (nekem már volt ilyen).. Akkor hogyan kerülöd el, hogy a 90 ezres deszkádért a méhbe egy túrórudi árát adják? A dual bios erre jó, van egy backup és tudsz switchelni ha baj van. Nálam deszkánál ez alap. Mert ugyan kicsi az esély, hogy megtörténik a baj, de ha beüt a ménkű, akkor meg nagyon kell és nem bukod a deszkád. Szal arra lennék kiváncsi, ha a te Hero-d single biosos, akkor mivel védekezik a fent említett helyzetek ellen? Érted... a Clr cmos nem sokat ér, ha a factory is kuka véletlenül. Azt vágom, hogy proci, ram nélkül is lehet updatelni a Herot, de ezzel minden helyzet ellen védve vagy?
Ha esetleg valakit érdekel.. Közben találtam egy ilyet, nem csak nekem tűnt fel a dolog.
-
S_x96x_S
addikt
> BIOS
> Viszont Asrock, MSI, Asusnál is valami oknál fogva nem 2x128 dual van, hanem 256Mb, ami elég gyanús.A 256Mb oka:
https://www.anandtech.com/show/12971/amd-bios-limitations-bristol-ridge-dropped-from-certain-motherboardsés a 2x128 már több mindent jelenthet:
"One company, Biostar, said that they were implementing motherboards with two BIOS chips in a striped configuration, giving an effective capacity of 256 Mb, in order to solve this issue. The only downside here is that the system is using two BIOS chips, effectively doubling the cost to implement a BIOS on the motherboard. For low end systems, this is an additional cost that might push the product out of a competitive price range." -
Feriboy2
aktív tag
válasz
TheGummy #2686 üzenetére
A RAM-od teljesen jó lesz, a különbség csak erősebb videókártyánál jön ki. legalább kb egy gtx 1070 kell, hogy kijöjjön a különbség és ott se minden játékban szóval teljesen jó lesz a ramod!
Ja még annyi, hogy lehet, hogy húzni is tudod a ramokat, nekem ryzen 7 1700-am van 2400mhz CL17-es ramokkal, de 2933 mhz CL16-on járnak stabilan.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
TheGummy #2686 üzenetére
majd a tobbiek mondjak a nagyonokosat, mert en olyan nagyon nemjatszom, szoval BF -re kifejezetten jo a Ryzen, a PUBG -re meg nemannyira, mert erosen egyszalon fut, abban meg az Inetl 8xxxK viszi a primet foleg ha 4.5 fole tudod huzni.
az i5 7500 -nal azert biztos jobb lesz a 2600X. -
Glynch
csendes tag
Azt tudja valaki, hogy miért nem divat Ryzen alá dual bios? Intel Z lapoknál alap, nézem az x470es deszkákat és csak a Gigabyte kínál hozzájuk dual biosos deszkát. Viszont Asrock, MSI, Asusnál is valami oknál fogva nem 2x128 dual van, hanem 256Mb, ami elég gyanús.
dubeczka : Nálad hogy van, van a Heroban valami letéglázás elleni védelem? Egyszerűen nem találok semmi kézzelfogható infót a neten, de egy top deszkáról csak nem sprólnak le alapvető, jól bevált biztonsági funkciókat remélem. Inkább azt előlegezem meg elsőre, hogy azért hagyták el a a dualt, mert közben kitaláltak valami okosságot. Csak hát tények kellenének.
-
TheGummy
csendes tag
Helló!
Ha volt már hasonló kérdés akkor elnézést, de az első pár oldalon nem találtam.
Nem rég eladtam az i5-7500-mat, mert nem éreztem elég erősnek akkor amikor néha rendereltem (After Effect,Premiere Pro(nagy ritkán Sony Vegas)),de általában gamingre használom a gépet, és most szemezgettem egy Ryzen 5 2600X-szel. A kérdése(i)m hogy: Mennyire ajánljátok gamingre (BF1,CS:GO,GTA V,Rainbow Six Siege,PUBG,stb)? Milyen alaplapot ajánlotok hozzá? Jelenleg van 16GB DDR4-es RAM-om 2400Mhz-es és olvastam több helyen, hogy jobban szereti a több Mhz-es RAM-okat, de nem szeretném leváltani ezeket a ramokat. Szóval ha megtartanám ezeket a ramokat akkor nem baj?
Ezek az alkatrészek mellé venném: GTX 1050Ti, 16GB RAM, Corsair VS450
Az alaplapra és a processzorra összesen: 100-110k Ft-ot szánok.
A válaszokat előre is köszönöm.
További szép napot!
-
dubeczka
csendes újonc
válasz
Szeszkazán #2684 üzenetére
1,41V - et
-
Lokids
addikt
válasz
Beretvás #2681 üzenetére
+1.
Ha befér előre a 2x 14, akkor mindenképpen azokat oda. Mert jelenleg hiába fújod be a friss levegőt elől, ha kicsit arrébb jóval nagyobb teljesítményű ventik fújják kifele, még mielőtt az lehűtené a procit. A leírás alapján a proci jelenleg a saját és a videókártya felmelegített levegőjét keringeti magának. -
Beretvás
veterán
válasz
Avicularia #2680 üzenetére
Pont , hogy az lesz a baj. Összevissza kavarog a levegő. Előre tedd a 2x 14est az oldalsó felesleges és a két felső is elhúzza a levegőt a cpu hűtőtől. Próbáld ki csak ez első kettő befele hátul kifele verziót.
-
Avicularia
veterán
válasz
kago akira #2678 üzenetére
MX4 paszta van rajta, azon kívül nincs mit rajta rosszul felrakni, 2 csavar tartja, de már le lett véve többször is.
Persze mellette fűt egy 1080Ti, ha az nem megy akkor alacsonyabbak a hőfokok. Mondjuk inkább a 80-83 a jellemző, pár pillanatra felmegy néha 90-re is.
A ház egy FD define R5. Az elejében 2x 12cm-es noctua befelé fúj, a tetején 2x14cm-es Be Quiet! Pure Wings 2 fúj kifelé, az alján befelé és hátul fent kifelé fúj 2db a házhoz adott 14-es venti. És még az oldalán befelé fúj a vga-ra egy 14 centis Aerocool DS. Szóval nem mondanám rossznak a szellőzést.
És igen a t-die-t nézem, illetve a ryzen master is ennyit mutat. -
válasz
Avicularia #2675 üzenetére
(Nekem S24 van, es kiraly, de szerintem a D15 is eleg kene, h legyen.)
-
kago akira
tag
válasz
Avicularia #2675 üzenetére
Pasztát tettél alá?
Viccet félretéve annak a hütőnek röhögve 65 alatt kell tartania a ptocit. Vagy a pasztázás szar vagy a paszta, hütő nincs jol felrakva vagy a ház szellözése pocsék, esetleg a proci nincs jol forrasztva, eltoládi erteket kivontad a homersekletbol?
-
Molyzsa
aktív tag
Ha valakit érdekel:
[link]
Threadripper 2990WX & 2950X Benchmark -
jeni
félisten
válasz
mediakonig #2672 üzenetére
ez biztosan jó lesz 3400 3200 3600 ez a márka is megbízható Corsair 3466Mhz
persze az árat nem írtad meg mi a felső határ?viszont valaki írta korábban,hogy 3000 felett már nincs akkor különbség a 3200,a 3400 és a 36000 között mint a 2400 és a 3000 MHz között.
-
Avicularia
veterán
Mondjuk ez a kérdés nem tudom, hogy itt vagy inkább az AIO vízhűtéses topikban van jobb helyen.
Szerintetek egy 2700x-en lévő Noctua NH-D15 hűtőt érdemes lecserélni egy FD Celsius s24 vagy s36-ra?
Proci elég meleg, ha a vga is pörög mellette akkor belenyal akár a 90 fokba is. Autón van minden, csak a ramok vannak 3200ra állítva, proci 4200-ra megy fel 1.5 feletti volttal. -
SECTORnooB
addikt
válasz
g.skill FlareX
-
jeni
félisten
válasz
-
mediakonig
újonc
Segítsetek kérlek, milyen RAM-ot vegyek Ryzen 7 2700x, X470 AORUS GAMING 7 WIFI kombóhoz? a QVL-t megnéztem, de amit kiválasztottam még nem kapható itthon ( F4-3600C18Q-16GTZRX )
Pénz nem számít (egyelőre 16GB RAM-ot szeretnék hozzá). Köszi a segítséget! -
Naturalist
tag
válasz
Albigator #2616 üzenetére
A gumitalpakat vissza kell pattintani, mert valószínűleg a gumitalpakra kell helyezni a HDD-t pontosan a HDD-n lévő csavarokhoz való nyílások mentén és a házhoz kapott megfelelő csavarokkal a gumitalpak nyílásain keresztül rögzíteni.
Legalábbis az én házamnál így volt.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
szuk_jozsef #2668 üzenetére
hasznald nyugodtan az xfr tuninggal, ha jolemlexem 3.9 kore all core ugy is fel fog menni, de lehet tovabb, is.
-
szuk_jozsef
tag
Egy kis i7 6700 kitérő után visszatértem egy 2700x-el az amd táborba.Holnap jön le a proci az alaplappal ami egy giga auros x470 ultra gaming.Egyenlőre gyári hűtővel fogom használni és az a kérdésem hogy mit érdemesebb használni a gyári xfr tuningot vagy mondjuk all core 4ghz-et egy kis alulfeszeléssel ha lehet mert rengeteget renderelek ami szépen meghajtja az összes szálat és nem szeretném megfőzni a procit.
-
válasz
ScomComputer #2666 üzenetére
Csak váltás volt, de kösz!
Csak azért vagyok kicsit dühös, mert most Laptopra vagyok kényszerülve meg okos telefonra és hiányzik a PC is a mindennapokból...ezért most beszerzek egy "másodlagos" VGA-t is...MD
L -
ScomComputer
veterán
válasz
MaxxDamage #2665 üzenetére
Látom be is vörösödtél a dühtől...ijesztő...áááááá
-
-
Xelo
addikt
üdv! nincs kedve valamelyikőtöknek procit csereberélni? 2700x-em van és nem igazán használom ki az extra magokat, egy 2600 vagy 2600x érdekelne helyette. ha valakit érdekel privátban jelezze.
-
Albigator
őstag
válasz
MaxxDamage #2662 üzenetére
Nézd meg ezt
Puma K írta ezt nekem, ott van az alján a letöltési linkje az Aidának. -
-
Albigator
őstag
válasz
MaxxDamage #2660 üzenetére
Attól függ h abból is melyiket használod.
5.97-es ből a "Business" (kék ikonos) bolond nálam is 100 fok fölötti CPU diódát érzékel.
De ugyanez a verziószámú 5.97-es csak az "Extreme" (piros ikonos) változat már jó értékeket mutat szerintem legalábbis. -
-
Albigator
őstag
Csak szólok, hogy szerintem a Hw info (5.86) se teljesen megbízható legalábbis az alaplapi hőmérsékleteket nézve....
Nem csak az én alaplapomnál...
Tuti nem érte el a deszkám a 70 fokot (nálam a temperature 1, másnál a temp4 volt 100 fok alapból...), amit korábban említettem.
Az aida se az Al suite 3 nem mért még csak hasonló hőmérsékletet sem.... -
blackmacs
senior tag
-
ScomComputer
veterán
Aki aggódik a magas fesz miatt...itt az AMD egyik mérnökének válasza...
és egy videó...... -
Simi37
őstag
válasz
S_x96x_S #2655 üzenetére
Vagy itt a kész iso, még a hwbot fórumból.
-
S_x96x_S
addikt
válasz
hellboy #2648 üzenetére
> windows 7 + ryzen ..
már a Ryzen 1- nél is körülményes volt a Win7 telepítés.
biztonsági frissítés a Win7-re már csak ~ 1,5 évig lesz, utánna úgyis váltanod kell. ( Win10 vagy Linux vagy ... )"How To Get Ryzen Working on Windows 7 x64" ( 1 éves cikk, Ryzen1-el kapcsolatos )
https://www.anandtech.com/show/11182/how-to-get-ryzen-working-on-windows-7-x64A reddit-en érdemes megkérdezned,
pl https://www.reddit.com/r/Amd/comments/8fqf4c/win7_vs_win10_on_ryzen/ -
Lendova
őstag
Ivánék tudnak tesztelni...nagyon informatív benchmark videó ram sebességről és időzítésekről.
Orosz tudás nem szükséges.
A 3600MHz-es teszteknél amit látni kell, hogy mennyire számít a többi időzítés, ha be van állítva manuálisan vagy nincs. AT:autómata időzítések, MT: kézzel beállított
Memory speed&timingsszerk: 3.35-től jönnek a benchek.
-
Albigator
őstag
Hali!
Az normális ha csak netezés közben is (chrome) 1.494 V körüli maximum értékeim vannak?
(((Jobb gomb, kép megnyitása új lapon, úgy látszik rendesen)))Bekapcsolás után, mikor még csak a BIOS-ban vagyok már akkor is 1.406 a VDDCR CPU Voltage....
-
guftabi96
addikt
válasz
hellboy #2648 üzenetére
Saját vélemény:
Szerintem 2018--ban ne az alapján rakj össze egy új, modern gépet, hogy arra valahogy Win7-et, egy közel 10 éves oprendszert lehessen rakni. Én is utálom a 10-et a Microsoft hülyeségei miatt, de sajnos tovább kell lépni.
Elvileg idén is jön egy LTSB verzió, az gyárilag mentes majdnem mindenféle Micros bloatware-től. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
SECTORnooB #2649 üzenetére
helyesebben: a Windows 7 nem supportalja a Ryzent.
szoval wufucra szukseged lesz.
-
hellboy
csendes tag
Sziasztok!
Tervzem egy AMD platform összerakását, de még szeretném a windows 7-et használni.
Sok böngészés után úgy döntöttem hogy ASRock X370 Taichi lenne az alaplap.
A döntés okai:
1. legyen hozzá win7 driver
2. maximum 60eFt körüli ár fogadható el számomra
(azért vicces, hogy szinte azonos alkatrészekkel az X470 Taichi 15eFt-al drágább,
de nincs is win7 driver hozzá az alaplap oldalán)
3. oc-t nem tervezek, de a vrm melegedés miatt időtálló lapot szeretnék
(nem tervezek új alkatrész, pláne gép vásárlását 4-5 éven belül)CPU-t még nem döntöttem el: 1600X vagy 2600 lesz.
Mivel nincs am4-s procim, így a bios update-et még meg kell oldani valahogy a 2600-hoz.Kérdések:
Hogy működik a Ryzen Pinnacle Ridge a Windows 7 alatt ?
Használ valaki X470-s alaplappal Windows 7-et?
Milyen frissítések szükségesek (kell egyáltalán) windows update-en, hogy a cpu működjön?válaszokért előre is köszönet
-
blackmacs
senior tag
Ha esetleg valaki [Tomahawkot]szeretne...
-
-
S_x96x_S
addikt
"ASUS B450 Prime Plus" - mintha nem teljesítene túl jól ( a többi B450 laphoz képest ) a Cinebench tesztekben. ( az x265 Benchmarkja pedig rémes ... )
Aki ilyet nézett ki, nem árt utánnanézni, hogy fixálták-e ezt egy BIOS frissítéssel, vagy már tervezésileg is ilyen.
Cinebench R15 -
https://www.overclock3d.net/reviews/cpu_mainboard/asus_b450_prime_plus_review/9x265 Benchmark -
https://www.overclock3d.net/reviews/cpu_mainboard/asus_b450_prime_plus_review/6 -
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Devid_81
félisten
válasz
SECTORnooB #2636 üzenetére
Onnan mar nem lesz messze a 4.5GHz
Nyilvan 16 magon ha kell neki extra feszultseg (99% hogy igen) akkor mar lesz fogyasztas es melegedes is.
De beszelunk itt egy fel ping pong asztal meretu chiprol, azt meg a felulete+a forrasztott kupak miatt lehet majd azert huteni
Az elso generacios Threadripperek is jobban mentek picit mint az AM4-es kistesok, szoval van remeny -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Devid_81 #2634 üzenetére
Nekem is van egy kósza sejtésem erről, hogy lehet így lesz, de majd meglátjuk.
Mondjuk ez így nagy lépés, hogy élhető feszen lehet menni 3.9-4GHz körül, minden extra nélkül. Ez is nagyon jó. Csak most megnézegettem a 6700K-s 5GHz-s eredményeimet, arra ráver a 2600 4GHz-n ~20%-ot. Persze, több szál, de akkor is 1GHz-vel lassabban megy.
-
Devid_81
félisten
válasz
hackeeeee #2633 üzenetére
Sztem nem kell ra sokat varni es meglatjuk
Valami azt sugja latunk mi meg 2800X-et
Bar nem szeretnek nagyot almodni, majd megnezzuk, hogy jovoheten amikor az NDA mar engedi a Threadripper teszteket akkor majd a 16 magos hogy megy azokkal a binned CCX-ekkel.
Mert ha valaha lesz 2800X, akkor azok 99%, hogy ugyan arra a binned cuccokra epulnek majd "csak" 8 maggal. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
SECTORnooB #2632 üzenetére
Az árához képest bőven jó.
Próbáltam felmenni 4.1-re, de 1.37V-n is fagyott, így nem mentem tovább. Szerintem ez lesz majd a 24/7, ha stabil marad.
Vajon mit tudnának ezek a procik reális körülmények között 4.5 körül? Elég jó lenne..
-
Albigator
őstag
Egy kis GTA V első küldi, Very high grafikán, HW infon.
(Közben ment az MSI Afterburner és a Riva tuner is hogy élőben is lássak pár értéket. )
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MaxxDamage #2621 üzenetére
Jó hát, nem tudom meddig lehet elmenni ezzel a procival. Beállításokkal..
Amúgy ha esetelgesen hibásnak tűnik a ram, min érdemes lazítani? Ugye Nekem a memory type alatti oszlop része lényegében nem opciós, mert azokat nem tudom állítani.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MaxxDamage #2617 üzenetére
Cél az 1400.
Grat az uj archoz!
-
Albigator
őstag
válasz
MaxxDamage #2618 üzenetére
Ez a rajz a User guideből van, itt van papír alapon nekem. Elvileg csak fölülről be kell rakni de még most se sikerült
. Majd lehet benézek a házas topicba de így most telóról nem olyan jó keresgélni. Mind2 gép most üzemen kivűl van.
-
-
Albigator
őstag
válasz
MaxxDamage #2612 üzenetére
Heavent javasolták nekem, Riva tuner és MSI afterburner kíséretében.
Ez a kép nem sokat segít, tudom melyik a 3.5"-os rekesz, a 2.5"-osat ki is szedtem már amúgy is.
A google meg annyira mégse volt eddig a barátom....
A gond a kis műanyag, gumis anyagú "lengéscsillapítókkal van" hiába próbálom berakni nem fér tőlük, kipotyognak. Ha kiszedem azokat a kis mütyüröket, akkor persze belebírom pakolni a HDD-t.... -
Albigator
őstag
válasz
SECTORnooB #2611 üzenetére
HX432C16PB3K2/16
Azért ezt választottam mert 3200 MHz-es és páros időzítésű (CL16) QVL listás kit viszonylag tűrhető áron... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MaxxDamage #2609 üzenetére
Asszem rémlik, hogy valamit exportálni kell, aztán utána mehet a móka..
-
válasz
Albigator #2610 üzenetére
Gyári hűtővel lehet nem kellene (Maximumon járatni, max. Very High-on)
CPU + VGA és komplett gép tesztre pl. 3DMark(ok) a jók, de élesbe konkrét Gamekkal is próbálkozhatsz.
Nekem DeepCool Tesseract SW házam volt és abba is ugyanez a HDD keret volt (csak más helyen)
Egyszerű mint az 1x1 kb.. meg van a helye és nem lehet el rontani, de egy kép kis segítség - amúgy a GooGle a barátod)MD
L -
Albigator
őstag
válasz
MaxxDamage #2608 üzenetére
Intel Burn Testet?? Nem próbáltam. Szabad azt a gyári hűtővel?
Egyébként nekem is inkább már a VGA-t kéne teszteljem már úgy érzem.
HDD-t még nem tudom h kell berakni a gyári rekeszbe
(Deepcool Kendomen ház)
Utána ha sikerül átköltöztetni az egyik HDD-met, aminél lehet bekavar h 2 külön patrició van és persze kell az összes adat róla, akkor jöhet a másik SSD-m és ezután az "éles" game tesztek -
válasz
hackeeeee #2607 üzenetére
Ryzen DRAM Calculator + Taiphoon Burner (kombó) és problem solved (nálam 3600+ is ment ezzel a segítséggel - 3800+ -t (még) nem próbáltam...)
Használathoz segítséget korábbi H.Sz.-ben találsz, de szerintem tudod mi a használat menete.
MD
L -
válasz
Albigator #2606 üzenetére
IBT-t próbáltad?
(Very High és Maximum test , 10 run pl. - közben érdemes figyelni a CPU tempet...)
Nekem a HWiNFo a főképernyőm szokott futni, hogy lássam a hőfokot...IBT-vel együtt, de ha gond lenne, a hővédelem bekapcsol és gép kikapcsol(így még nem jártam)
Más / Többiek:
Amúgy nekem a gépem most pihenőn van... VGA RMA-n van és az épített víz szettre vár(ok) , hogy érkezzen... (bár a VGA-ra is van külön arra gyártott Blokk (980 Ti Matrix Platinum.... (alapba nem könnyű rá találni ilyet és nem is olcsó) aztán remélem vissza kapom, vagy megint cserélik...mert ha nem, akkor bukok sok lóvétMD
L -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MaxxDamage #2604 üzenetére
El is forrt a gyári hűtő alatt XFR-rel úgy mint a huzat.. Persze manual fesszel már rendben volt, XFR nélkül, de akkor is..
Nekem a ramokat kéne rendbe tenni, egyszer, hátha mennének 3200-at.
-
Albigator
őstag
válasz
MaxxDamage #2605 üzenetére
Köszi
Még valami teszt, amit még szeret a gyári hűtő?
-
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MaxxDamage #2601 üzenetére
2700x-nél láttam X470-ben 1.6V körül is.. Mondom WTF? !
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 3 3200G processzor
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest