Hirdetés
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Curse
tag
Alapból a 2 távolabbi slotban van, azokat írja alapból a lap papírja elsődlegesnek.
Channel A2-B2, esetleg meg fogom próbálni A1-B1-ben.FeriBoy2: Be sem bootol, hanem párelindulás-leállás után vissza állítja magát 2133mhz-re.(oc nem sikerült üzenettel)
2666mhz-en meg elindult, aztán kifagyott fél óra után memória hibával, amikor stabil 1.25-re raktam a dramvoltage-t. (Gondoltam annyi elég ha a 3ghz-hez kell 1.35) aztán felidegesített hogy nehogymá 2666mhz-hez is kelljen 1.3 és visszaraktam 2133mhz-re. -
Albigator
őstag
Az Asus Prime B450 Pluson?
De amúgy akik konkrétan tuning célra vesznek, vettek lapot akkor az egyértelműen X470/370 .
Én nem tervezek OC-t, ahogy a kérdező se olyat keresett ezért írtam neki a B450-et.
Az hogy a 450-eseken belül melyiknek jobb kicsit a VRM-je más kérdés, de azért nem hiszem h megközelítené bármelyik is egy X470esét. .. -
Albigator
őstag
Hello!
Szép, gratula.
Látom te is Samu M.2-es SSD-t vettél, csak a 970-eset. Én is azon gondolkodtam de maradtam 960 mellett a + 2 év gari miatt. Írták többen is nekem hogy Satás is elég lett volna (mondjuk később még vehetek azt is még1et
), de majd valószínű h a leendő hely hiány miatt a házban és a jobb szellőzés érdekében a 3 db 2,5"-os rekeszeket kiszedem, így csak jól jön az M.2.
+ Talán még jobb lesz (ace)streamet nézni, ugyebár a cash fileok sokkal gyorsabban íródnak/olvasódnak. Nem tudom a gyakorlatban ez számít-e mondjuk.Az durva ha már az X470-en sincs normális VRM egyébként.
OFF: de mindenkinek szól aki kicsit komolyabban ott van a windows vásárlás világában.
Ezekre a kérdésekre várok még válaszokat (minél hamarabb)
:
[link]
[link]
A lényeg nekem minél olcsóbban win10 64 bit, nem muszáj Pro bár ha 20k környékén van akkor jöhet.
Nem valószínű de ha később mégis újítanék későbbi ryzen generációra, akkor nem árt ha tudnám költöztetni a win-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Politika
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest