Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
"A PH-n már nem igazán vannak AMD hívők, legalább is olyanok, akik megtudnak fizetni egy Fury-X-et, ezért nincs egy tulaj sem még mindíg."
Ez azért élénk tévedés, nagyon is vannak és meg is tudják fizetni csak éppen nem lehet kapni a kártyát kb sehol, talán most a napokban javul az ellátottság.
Ha meglesz szívesen csináltatok pár tesztet Achill3us-szal.
Pepeeee #709: "Innen még mennyibe kerül ha megveszi valaki ezt a harmincezres vízhűtést?
Keringető szivattyú meg csövek meg mittudomén..."Sajnos elég sokba, persze attól függ, hogy milyen minőségű ill. új vagy használtból építkezik az ember. Ha csak VGA-t akarsz így hűteni akkor azért 40k körül megállnak a maradék alkatrészek (persze nem márkás és nem minden új). Igazából azoknak éri meg akiknek már megvan a teljes "ökoszisztéma", azt meg fel lehet építeni apróbb lépésekben is aztán modernizálgatni (jómagam is úgy csináltam). De mondjuk egy fullos rendszerre nyugodtan lehet 250-300k-t számolni, mármint csak a vízhűtés és komponenseire (ebben ondjuk akkor már benne van a VGA blokk is.
-
monosz
őstag
Én nagyon szerettem az Amd kártyáit,csak sajnos betelt a pohár. [link]
Valamilyen szinten,én is "fanboy" voltam,csak elegem lett a kínlódásból.2011-ig birtam cérnával,és már akkor sem volt "olcsó" mulatság.
-AMD hívők biztosan vannak,csak nem merik bevállalni.Valami oka csak van?
Miért vesznek az emberek túlnyomó részben 980ti-t? Árban majdnem egál.Lehet hogy sok volt a "pofon" erről az oldalról?
(#714) Pepeeeee :A VR és a DirectX 12 igények majd csak lesznek,az emberek többsége,meg a jelenben szeretné nasználni a Vga-ját.Az hogy mi lesz majd,az senkit nem érdekel jelenleg.Ha szükség lesz rá,úgy is váltani fog a többség.
Bocsánat az OFF-ért.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest