- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
Ezt a kitartást,és elkötelezettséget nagyon becsülöm ebben a topikban.
Mindenféle rosszindulat nélkül kérdezem,hogy meddíg lehet még ezt elviselni,és eggyüttélni ezekkel a problémákkal.
Ezt úgy kérdem,hogy sokáig voltam én is Amd felhasználó,csak már elég volt,és nem bírtam tovább.
Minden tiszteletem a tiétek.
Nem szeretném ha le ordítanátok,nem a hangulat keltés vezérelt,csak szeretném megérteni a helyzetet.
Lehet még ebből kiút,lehet "normálisan" felhasználóként problémamentesen használni az amd termékeit? Köszönöm. -
monosz
őstag
Én nagyon szerettem az Amd kártyáit,csak sajnos betelt a pohár. [link]
Valamilyen szinten,én is "fanboy" voltam,csak elegem lett a kínlódásból.2011-ig birtam cérnával,és már akkor sem volt "olcsó" mulatság.
-AMD hívők biztosan vannak,csak nem merik bevállalni.Valami oka csak van?
Miért vesznek az emberek túlnyomó részben 980ti-t? Árban majdnem egál.Lehet hogy sok volt a "pofon" erről az oldalról?(#714) Pepeeeee :A VR és a DirectX 12 igények majd csak lesznek,az emberek többsége,meg a jelenben szeretné nasználni a Vga-ját.Az hogy mi lesz majd,az senkit nem érdekel jelenleg.Ha szükség lesz rá,úgy is váltani fog a többség.
Bocsánat az OFF-ért.
-
monosz
őstag
"Egyéb esetben meg csak akkor tévednek PH-ra drága kártyás tulajok, ha valami gondjuk van."
Ok. én ezt értem,de akkor mi a fenének okítanak,és beszélik a nagy semmit.Tesztek itt-ott azután jön a magyarázkodás.Ha valaki betéved a "másik" oldalról,akkor az meg már troll.
Hát sajnos a magyar fizuk tényleg nem a leg acélosabbak,de azért néhányan megtehetik a hasonló kártyák birtoklását.Gondoltam,itt is lesz pár emberke aki használja a Fury (X)-et.
Speciális igény nincs,csak kíváncsi lettem volna vga upgrade utáni teljesítmény/fogyasztás növekedésre-különbségre,az előző szériákhoz mérten. -
monosz
őstag
válasz
#35434496 #708 üzenetére
Akkor miről folyik a vita,és az eszmecsere.
Egy 980 ti-t szeretnék fury-ra (X) cserélni,de érdemben senki nem nyilatkozik.
Én már azt hittem,hogy van egy pár itteni felhasználó,aki érdemben leírja a tapasztalatait.
Akkor ezek csak "neten" található "mesék"??Tényleg? Nem is hittem volna.
Szomorú vagyok.
-
monosz
őstag
Kedves Fury tulajok,kérnékszépen egy 3Dmark Fs tesztet.(alap beállítason)
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- RTX 3080 10Gb GDDR6X Manli (Beszámítás)
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest