- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Videós, mozgóképes topik
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#45185024 #4145 üzenetére
Nem tudom milyen "vitát" látsz ott, egy sima kérdés volt amire később meg is kaptam a választ. Marhára nincs még VR szempontjából egyik gyártónak sem tökéletes megoldása, szóval nem lehet mire verni a mellüket egyiknek sem, mert ha több százezret költ valaki a gépre a kártyára meg a headsetre akkor jó lenne valami biztosat és kiváló minőségűt kapni...
Az nV részéről is kapott választ, hogy lehetne azon még mit faragni, de a kiadó szerint (!) nem éri meg vele foglalkozni, mert addigra ott lesz a Pascal... - és ez (is) a piac véleményeHa meg feltétlen flamet szeretnél generálni egy másik topicban legközelebb írd be a saját véleményed és azt linkelkgesd/büszkélkedj vele... Bár az én hszem még erre sem volt jó, vannak ott "durvábbak" is ha ez lenne a cél
-
törölt tag
válasz
#45185024 #4145 üzenetére
"A Szaby59 VS Sayinpety vita" szedjuk szet a hozzaszolasokat csoportonkent, hogy lassuk a megkozeliteset a szereplok szemszogebol.
Itt elvalasztom a ket reszt mielott valaki(k) beleszaladn(k) valamibe amirol azt hiszik hogy..., kozben meg ki tudja.
Igen, eleg nehez am ervelni olyanoknak barmelyik topikban akiknek az elektrolitok szintjen megy az erveles ugy szep nagy altalanossagban ertve a "kedves forum tarsak alatt". Minden "szakmai" topikban ez megy lenyegeben, megy az okoskodas meg duma, amikor meg olyan valaki irja le aki ezzel foglalkozik napi szinten, fejleszt azokra a hardverekre es leirja a tapasztalatat az mar nem erdekes, meg nem ugy van, meg "o nem ugy tapasztalta"... Hagyjuk mar
Az a szerencsenk hogy az a par igazan hozzaerto ember meg mindig beir ide, kulonben eleg mely lenne a szinvonal.
Attol hogy ugyanaz a csapat tobbszor egymasra rakontrazva mondja a butasagait attol az meg nem igaz (ha egy mondat 20 szobol all, abban egy szo igaz, attol az meg santit), vagy az ertelmi kepessegeikkel van gond, vagy nem tudom, nem is erdekel, a premium funkcionak igy vegre ertelme van. Egy kezemen meg tudom szamolni hany olyan ember van itt a forumon aki nem csak ert hozza de el is tudja magyarazni ertelmesen mit szeretne, nekik koszi
. En pont a sok retardalt miatt kuldtem vissza a Ti-met es hoztam el a Fury-t is meg a Nano-t is. a 7870-meg a mai napig szepen muzsikal a 6300 mellett.
Hosszabban es szokimondobban inkabb nem ecsetelnem a temat, jo paran tudjak mirol is van szo, a par normalis es ertelmes arc miatt erdemes jarni a topikokba, lehet tanulni jo dolgokat, a tobbire meg ott a "Rejt".
Hogy picit ON is legyen, a DK2-n nalam az FX-el meg 0.6-os SDK-val (oculus) voltak emelygeseim, a 0.7-el hoztak be sok funkciot meg drivert amik ezt ugy majdnem teljesen megszuntettek nalam, az ocsemnek semmi gondja nem volt. Hozza kell tennem hogy en siman tudok tengeribeteg lenni (mondjuk azota az egyik Royal Navy-s oreg kitanitott a mult heten ahol most dolgozom hogy lehet lekuzdeni, nemsokara kiprobalom, 18 ev alatt tokelyre fejlesztette
) en a hintan is szedultem, teriszonyom is van, a nagyja lekuzdve, szemuveges is vagyok es az egyik szemem a dominans szoval terlatas is reszleges
Majd ha lesz rendesen elerheto Rift akkor huzok egyet es megnezem az FX-Nano parossal, de a VR topikokban hamarabb lehet tapasztalatokat olvasni e teren. Ez a resze erdekel elsosorban, ha rendbe lehet tenni vele a szememet, akkor szemelyesen megyek Carmack-ekhoz es viszek nekik egy hordo Aszut, Zuckenbergnek meg egy masik Pulit.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4060TI (Garanciás)
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- NVIDIA Founders Edition GeForce RTX 3080 Ti 12GB w/ 12 Pin Cable
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest