Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Yllgrim
üzenetére
Remélhetőleg marad.

(#2405) Pepeeeee: Miért? Mondtam én már egy ideje, hogy komolyan gondolkodom benne...

Nem sok időm volt ma rá, de az unlock volt az első amit kipróbáltam
Nálam marad "csak" Fury Pro, fullos biosszal hibázott már windowsban is, a köztes megoldásokat meg inkább hanyagolom egyelőre...
Amúgy dual bios van rajta, szóval ha egyszer sikerül is elrontani még van egy esélyed + ha van IGP a prociban akkor arról is tudsz flashelni (ezt ajánlom inkább mert nálam is elszállt...). A ledsort kikapcsoltam, borzasztóan idegesítő sötétben.
Én MSI AB-t használom, de egyelőre nem fogom húzni, most csináltam egy desktop, meg egy 3D profilt CCC-ben és ezeket + a CPU profilt váltogatom egy kis progival, a 260X-nél is így megy jelenleg és bevált (nem ugrál feleslegesen az órajel, de ha teljesítmény kell akkor egy kattintás vagy bill. kombináció és kész is).
Csak 1080p-n játszom, de mivel kellett egy másik kártya így most inkább bevállaltam ezt a 980 Ti helyett, főleg a Freesync miatt meg igazából bár a 970 továbbra is nagyon jó kártya és másik gépben majd váltja is a 260X-et, de nekem az a specifikációs hazudozás marhára nem jött be és ez is szerepet játszott a mostani vételnél...
Alzáról rendeltem egyébként csüt. délután, péntek este már MO-n volt, ma délben pedig a kezemben
Unlockot ha csinálod amúgy alap biost mentsd le atiflashel - GPU-z csak 128 kb-t ment le, a teljes bios 256 kb.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen alaplapot vegyek?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TP-LINK routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nálam marad "csak" Fury Pro, fullos biosszal hibázott már windowsban is, a köztes megoldásokat meg inkább hanyagolom egyelőre...