- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS notebook topic
- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bisiz
tag
Megnézem, ha hazaértem.
Trial verzió is elég hozzá? Most így gyorsba csak annyit láttam, hogy nekem nem volt "clocks" fül, csak temperatures,cooling fan,voltages,power.ASUS ROG B660-F GAMING WIFI, I5 14600KF, 4, Kingston 2x16gb ddr5-6000, ASUS TUF RTX 3080, Corsair rm650x
-
bisiz
tag
Akkor most lapot is kellene vennem? Ne már..komolyan inkább akkor kellett volna többet költenem tápra,lapra mint most megint venni, mert kiderül, hogy fejlesztés után nem elég...
Először kicserélem a tápot egy FSP raiden 650W-ra és ha úgysem jó, akkor a laopt is
ffodi: Akkor a magfeszültséggel ne is babráljak?
Egyébként a proci miért lenne gyenge a játékhoz? 3,1ghz-ről 3,9-re húztam és 1fps-el nem lett jobb..:S
[ Módosította: radi8tor ]
ASUS ROG B660-F GAMING WIFI, I5 14600KF, 4, Kingston 2x16gb ddr5-6000, ASUS TUF RTX 3080, Corsair rm650x
-
gyuszaa
őstag
"AVX (Advanced Vector Extensions) SIMD-utasításkészlet miatt volt szükség, amely 256-bit széles utasítások feldolgozását teszi lehetővé. Az AVX alapvetően a lebegőpontos feldolgozás gyorsítására lett kitalálva, és az egyik legérdekesebb újítása, hogy lehetővé teszi a háromoperandusos műveletvégzést." via [link]
Pildriver v1, v2 is támogatja, itt a gridben minimális az eltérés fps-ben.
[ Szerkesztve ]
-
pityu8611
tag
-
TTomax
félisten
Akkor veszek egy...... nagy levegöt...jaaa AA-t nem lehet maxra rakni 12.10-el szétesik a kép AC3-ban...
Szerk: De hát ba... ez WHQL... ehh komolyan mondom... megértem azokat akik konzolon játszanak inkább...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Nem,hiszem nekem volt lagom üres szerveren is... próbálgattam még azt is,hogy nem nyulok az egérhez csak a billhez... akkor is megmaradt,de jellemzöen ha több billt nyomtam,ekkor vettem le a gépröl a Corsair K90-et és raktam vissza egy SteelSeries Merc-et,ezzel javult de nem mult el... szerintem ez egy összetett probléma,és nem is vagyok benne biztos hogy játékspecifikus,mert eddig soha nem tapasztaltam...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EA Sports WRC '23
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS notebook topic
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Apple notebookok
- Akvarisztika
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya!
- NVidia Quadro 600-1GB DDR3 128bit PCI.E videokártya
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra Gaming 8GB VGA eladó (2025. 02. 18-ig garanciális) Keddig jegelve!
- ASUS Turbo 1080 TI 11GB / BESZÁMÍTÁS
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G VENTUS 3X OC - 2 év garancia