- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
banderasz77 #35692 üzenetére
az elég kell hogy legyen totál relatív, mindig az a kérdés milyen kompromisszumokra hajlandó az ember,
mert szerintem még a jelenlegi HD7790em is elég lesz FullHD low-hoz, mert most high/mediumon van 90-100FPS-em, szóval elég lesz az biztos a kérdés milyen részletességre, de 2hét múlva béta akkor minden kiderül
én hd7870-et fogok venni több okból:
1., 50eFt-ért ár/érték bajnok most
2., nagyobb kártyát nem bírna el a tápom és a házamba sem férne be
3., a next gen a bf4-el együtt jelenik meg és megjelenéskor tuti nem lesz még jó az ár/érték pláne, én szeretnék 0.naptól játszani
4., ha egy hd7870-en sem fut rendesen akkor elég komoly bajban lesznek, mert a jelenlegi bf3 játékosoknak kb az 5-10 %-a szerintem akinek ilyen vagy ettől erősebb karija lenne szóval....
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF GAMING 3060TI OC
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bontatlan 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest