- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóhifi
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
RPZ
tag
válasz
raubisoda #54658 üzenetére
Hú, gyorsan jött a válaszod, láttam, h itt lassabban pörögnek a hsz-ek, így el is felejtettem ide visszanézni.
Igen, unlockos. Tetszik az ötleted, én is ebben reménykedtem még, h esetleg vmi cpu, v ram összeférhetetlenségről van szó. Persze nem értek hozzá, csak fantáziálok
.
Érdekes módon kb. egy hete raktam fel először az amd overdriveot, és akkor meg is próbáltam kicsit húzogatni (pedig már kb 5 éve megvan a proci, aztán az első fagyás után visszaállítottam mindent eredetire. A biosban is tettem egy próbát, és emlékszem, h 110-re nőtt a pcie, de nem tudtam, h az most jó, vagy rossz. Viszont akkor mindent vissza is lőttem eredetire:
[link]Tehát elvileg ez most nem okozhatta a gondot. VISZONT: most eszembe jutott, hogy van ez az "Enhanced Halt State" feature (ami ugye mindig a terhelésnek megfelelően változtatja a szorzót és a feszültséget) a biosban, és ez be van kapcsolva. Emellé az is oda van írva, h stabilitási és kompatibilitási problémákat is okozhat. Persze 5 évig nem okozott problémát, bár ez most új hardverelem.
Lehet esetleg ez a ludas?? Most kikapcsolom, és tesztelgetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Haditechnika, harcászat
- Dell notebook topic
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 17 - alap
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch
- Óra topik
- További aktív témák...
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest