Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz BogyóBP #42309 üzenetére

Okés, de attól függ mire vagy kíváncsi. :D
    BF4-et meg hasonlókat még nem akarok kipróbálni.
    Ugyanis az fps "karrierem" véget ért az MW2 időszakában. Úgyhogy a játékokat onnan fogom kezdeni szépen időrendi sorrendben végigvinni. :) Attól félek ha meglátok egy BF3-4 szintű grafikát nem lesz kedvem az MW3-hoz... :U
    Tudom idióta vagyok, de összességében azért vettem kártyát, hogy az elmúlt 3-4 év játékait bepótolhassam.

Egyébként ami a BF4-et illeti Tailor74 kollegának ugyanilyen proci alatt ugyanilyen kártyája van (Asus 270xTop) nála 1080p Ultrán 4xAA-val 40-45fps a BF4, lag meg microlag nélkül. Ha valakit épp ez érdekelne. :)

3Dmark11 már letöltve készenlétben áll. Viszont ott is leginkább a Graphic Score lesz az érdemleges, mert az összpontszámot lefogja húzni a gyenge proci.
    Persze ettől függetlenül a Graphic Score releváns összehasonlítási alapnak számít így is úgyis.

Esetleg még enyhez tuningot nézhetek, bár nem áll szándékomban húzni a kártyát, max próba erejéig.

Ami a hangját illeti szintén nem tudok majd érdemi objektív véleményt adni, ugyanis szigetelt házam van 4db házventillátorral és így is alig jön ki hang.
    De persze szubjektív véleményt majd mondok róla mindenképpen.

Esetleg ha ilyen Vally vagy Unigine-es teszt érdekelne valakit, akkor azt is szívesen felrakom.

Viszont beszerelés és tesztelés legkorábban szombaton várható. Előbb nincs rá időm, plusz asszony + gyerek otthon, nem is tudnám szétborítani a gépet... Márpedig "fúrnom-faragnom" is kell, új kábeleket behúzni stb... plusz akkor már kap egy nagytakarítást is a gép... Szóval ha nincs semmi gond, akkor szombat délután már lesznek érdemi eredményeim. Ez a terv. Aztán kitudja mi lesz belőle. :)

@mexel:

A sima 270 biztos, hogy nem gyengébb, mint az alap 7870! Már csak a nagyobb memória sávszélességből adódóan sem.

Új hozzászólás Aktív témák