Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
chesteramd
csendes tag
Sziasztok!
Mostanára jutottam el odáig, hogy videókártyát kell cserélnem. A 4850-esem (Palit) jó kártya, meg hűvös is, de Fullhd-ban már nagyon szenved játékoknál, iszonyatosan sok kompromisszumot kell kötnöm.
Ezért gondolkodom most egy 7870-ben, méghozzá egy ilyen példányban: Powercolor 7870 2GB DDR5 AX7870 2GBD5-2DH. Először 7850-ben gondolkodtam de aztán úgy gondoltam, hogy ez időt állóbb megoldás lesz.
A procim i5-2500K szóval nem hinném, hogy ne tudná kihajtani annyira a kártyát, amennyire kell. A tápegységemben viszont nem vagyok már annyira biztos. Jelenleg egy 450 wattos Chieftec-em van, és a gépben 2 1TB-os merevlemez duruzsol, vajon elég lenne ez a táp a kártyának? Mert ha nem, akkor egy ilyen tápra gondoltam: Chieftec CTG-600-80P 600W. Szerintetek jó választás lenne, már ha tényleg szükséges lenne? És valóban érezhető és látványos teljesítménybeli javulást fogok tapasztalni a 4850-hez képest? Tudom nem túl értelmes kérdés, de úgy mégis...
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest