Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ha Asus már nem - ami nagyon sajnálatos  - akkor Sapphire. Szerintem a két legjobb konstrukció. Asus hűtés / minőség / teljesítmény, a Sapphire pedig hűtés / ár / teljesítmény arányban. - akkor Sapphire. Szerintem a két legjobb konstrukció. Asus hűtés / minőség / teljesítmény, a Sapphire pedig hűtés / ár / teljesítmény arányban.Asus egy teljesen egyedi nyák - tudtommal minden esetben, ami erősebb mint a ref. mobal, 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

- akkor Sapphire. Szerintem a két legjobb konstrukció. Asus hűtés / minőség / teljesítmény, a Sapphire pedig hűtés / ár / teljesítmény arányban.
 - akkor Sapphire. Szerintem a két legjobb konstrukció. Asus hűtés / minőség / teljesítmény, a Sapphire pedig hűtés / ár / teljesítmény arányban.