Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csuszi

aktív tag

nem szeretnék egy kihunyt vitát felszítani, de biztos nagyon zavaró (nekem halálom, biztos mert szökőévente hamukázok:) ) amikor valakit hazugsággal vádolnak és igazat mond... na szal más info miatt olvastam visszafelé jó sokat a topicban, amikor a giga w3-as hűtéséről esett szó.
    előrevetíteném, sose, egyetlen műszaki cikknél sincs érzelmi döntésem, ha szart veszek akkor szart veszek (bár ritkán, mivel sokat olvasok előtte:) ) és beismerem, ha jót, akkor pedig örvendés. tehát nem vagyok elfogult, pláne nem füllentek egy topicban 34 évesen egy vga-ról.
    a vga annyira csöndben van ha 2d, hogy a corsair vx450-es a leghangosabb komponens.
    terhelve van hangja, ezért is fogom lecserélni egy combos alpen peterre. nem zavaró, nem nagyon hangos, de szeretnék halkabbat. plusz szerintem hozzászoktam a jóhoz amikor passzívban ilyen csöndes, és üti a fülem amikor beindul a móka :)
    de a hűtése az valami nagyon csuda :)
    kértetek darkytól furmarkot, cirka 15 perc után meguntam, amikor az 59 és a 61 között táncolt már sac 10 perce. gondolom azért ott, mert 60nál fentebb ment az rpm pár százalékot, visszadobta, ott megint esett az rpm, vissza 60 stb
    játékban szinte sose megy 50 felé, inkább 45 körül (cod2 és sc2 ultrán).
    de ezek nem combos játékok, ezeket szeretem, ez van :)
    a hardverteszt során, illetve gyönyörködés miatt felraktam far cry-t, crysist, snipert, black opst.
    egyik se ment 55 felé, inkább 50 körül voltak. mind ultra, full hd.
    mivel ezek a játékok nem tetszettek, leszedtem őket, erre bizonyíték nincs, vissza nem rakom, meg kedvem sincs velük ezért játszani 30 percet, amikor hót unalmasak számomra... sry fanoktól :)
    de a furt most csináltam, azt nem nagy kaland visszarakni.
    erről toltam képet.

egyrészt hogy darky kolléga elnyerje a támogatást, másrészt hogy mások ez alapján döntsenek egy esetleges vásárlás előtt.
    nem vita szítása.
    kérdésekre válaszolok, ha tudok, segítek a kérdésben.
    ui.: ha esetleg valamit félreolvastam a vita kapcsán, akkor sry :)
    hm a képet miért nem rakta be?
    na akkor linkelem:
    és képként se engedi linkelni... :B

Új hozzászólás Aktív témák