- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- RAM topik
- Androidos fejegységek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kroni1 #15525 üzenetére
Tridef-et nem próbáltam, arról nem tudok nyilatkozni. Én még az első generációs vision-el egy ócska Tn paneles monitoron játszottam. Nyilván egy tv (gondolom ips) sokkal jobb élményt ad.
Azt aláírom, hogy meg lehet szokni, sőt tényleg valakinek hosszú távon is bejön, de szerintem még mindig nem az igazi... (a metro amúgy már akkor is gyönyörű volt 3D-ben, csak kicsit diavetítés volt maxon FHD-ben)Abu: Értem. Magyarul ez egy lehetőség a gyártóknak, de nem automatikus. Ergo azért mert win8-am van, nem tudok minden játékot 3D-ben futtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest