Új hozzászólás Aktív témák

• trance89

őstag

grafkártyát készülök venni csak nem tudom melyiket vegyem a 7850-esek közül, amely márkák szóba jöhetnek: Asus, Sapphire, MSI
    jelenleg egy MSI GTX 460 Cyclone 768MB ketyeg a gépemben de a mai játékokra már nem túl kielégítő a teljesítménye, a másik gond pedig a magas fogyasztása
    naszóval legjobban örültem volna ha találok egy 7850-est Cyclone változatban mert ennél jobb gyári hűtő nemnagyon létezik, még terhelés alatt is alig hallani a kártyát és brutális jól hűt
    a kártya ventije nálam az egyik fő dolog mert elég sokat megy a gépem, sokszor heteken át nincs kikapcsolva a torrentek miatt + NAS egyben, éppen ezért ne legyen porszívó mert teljesen nyitott CM házam van így nagyon hallatszik, másik dolog meg mivel nagyon jól szellőzik a házam (szinte minden irányból venti) így minél nyitottabbb a hűtő annál jobb (mint a cyclone esetében)
    ez az egyik ami elég szimpatikus: MSI R7850-1GD5/OC
    és árban is a legolcsóbb 7850 verziók között van (cca 166€), az ár nemigen számít csak legyen megbízható és csendes hűtéssel, 190-200€-ig mennék el max ami valójában a 7850-ös kártyáknál a maximális ár
    szóval tippeket várok melyik 7850 verziót ajánlanátok nekem :)

Új hozzászólás Aktív témák