- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
kovsol #11999 üzenetére
Kicsit mondjuk szíven ütött ez, hogy PC-re nem jelent meg normális változatban az AC3, mert meg akartam venni, de így lemondok róla, lehet megveszem ezek után PS3-ra.
Ezen kívül sajnos igazad van, csak nem szeretem, ha valaki egy rossz következtetés vesz le valamiről, ami lehet hogy nem is igaz, csak bizonyos esetekben.
Emellett ha a PC-s játékokkal foglalkozók kicsit jobban is kiállnának a véleményük mellett, akkor lehet változna a dolog, de szerintem ez fogja leborítani az asztalról a PC-t, mert egyszerűen kiadják konzolra a játékot, és még azok is konzolra veszik meg a játékot, akik amúgy megtehetnék, hogy PC-n játszhassanak vele.
Még az is felháborító, hogy egy AAA címet hogyan adhatnak így ki ? Minimum egy meghurcolás járna ezért.
Mindegy, túl bonyolítom ezt az egészet, ebben az esetben igen, jobb egy intel CPU, de attól még a játék ugyan úgy hulladék.(#12001) seederking : Én szeretném PC-re megvenni, mert iszonyatosan jó a történet, na de ezek után ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Külpolitika
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Villanyszerelés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Politika
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Jövedelem
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest