- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
PII X4 955BE C3. Ha alapfeszes tuningot tervezek, akkor mekkora max fogyasztással számolhatok?
Pl Gondolom 3,6-3,7 körül szerencsés esetben elmegy... Ekkor a 125W TDP mennyire módosulhat? -
Beri
addikt
válasz
enginev3.0 #15097 üzenetére
Mért sajnálod tőle a levegőt?
-
oz82
senior tag
válasz
rumkola #15095 üzenetére
Kösözöm!
Jól teljesít a X2 4200 mellet most is. Idle 36-40c. Persze a szellőzést jól megcsináltam, elöl hátul 2 házventi (1 pont a proc síkjában), a proc hűtő is hátrafele tolja a meleget, meg a táp 12 cm es ventije is szíjja ki a levegőt. Uh. szerintem se lesz a hűtéssel.
-
bigdaddy3
tag
Hali!
Giga GA-MA DS3ba tettem P II X6ot és csak 1 magot használ.
Mi lehet a gond? szüks biost FDe verz feltettem. A rendszer felismeri de csak 1 mag
üzemel. -
-
oz82
senior tag
Sziasztok!
A Régi S939 rendszerem jó kis hűtője jó e az AM3 phenom II X4 955 be-re?
AC 64 Freezer pro?
-
TeeBee73
veterán
válasz
enginev3.0 #15086 üzenetére
Jó lesz az.
A fesz miatt meg ne aggódj, nálam most 1.45V-ot kap 4.25GHz-en. (Idle 28°C)
-
Cadal
őstag
válasz
enginev3.0 #15086 üzenetére
Ez így is nagyon jó! ha játékban is stabil, akkor azért nem mondanám hogy olyan rossz proci lenne ez. Legalább is a 4870-hez bőven jó.
-
enginev3.0
félisten
válasz
///Krisz\\\ #15085 üzenetére
Na jó itt a vége
20 perce ment a prime, ami rövid idő, de már meguntam, 20percig stabil volt, beállítom biosban, és majd ha játszom, vagy renderelek kiderül hogy jó lesz-e.
Eddig jónak tűnik.
Amúgy is 90%-ban csak netezek, szóval ott majd csak nem omlik össze, ha még is, még mindig van közel 1volt-nyi fesz húzási lehetőségemJa és, hamarosan jön a bulldozer, ez meg csak addig marad /remélem/
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
enginev3.0 #15084 üzenetére
Nem, nem arra gondoltam, hogy kevés ez tőle, csak ilyet még nem láttam, hogy a 3.6GHz-et viszi 1.25V-on viszont a 3.8GHz-hez már plusz 0.35V kell. De végül is az a lényeg, hogy stabil legyen.
Akkor nézd meg egy kis plusz fesszel mondjuk 1.3V-on. Gyanús volt ez nekem, hogy ilyen nagy a különbség.
-
enginev3.0
félisten
válasz
///Krisz\\\ #15083 üzenetére
Ja, főleg hogy Black edition, bár 4 magosított 2 magos proci
Prime teszt 26.6 fut
És kék halál, kb 2 perc alatt
#>&>#*****#&#>>>
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
enginev3.0 #15082 üzenetére
Én azon csodálkozom, hogy ilyen nagy különbség van feszültségben egy 200MHz-es tuningnál.
Már van 26.6-os, akkor azt érdemes letölteni.
Ja látom már szeded. -
enginev3.0
félisten
válasz
///Krisz\\\ #15081 üzenetére
1.4-en sem volt jó 3.8GHZ-n, kékhalál bejött, szóval valószínűleg "ennyit" tud a proci, de ilyen fesz mellett mit akarok jobbat?
Már csak ram tuningot kéne megpróbálni, vagy videokártya tuningot, de azokkal még sosem próbálkoztam
Lehet inkább hagyom is, 1360×768 felbontáshoz bőven elég az alap HD4870 DIRT3-at is elviszi fullon ilyen felbontás mellett (natív felbontás) GTA4 meg kapja be
prime: v25.11 build 2
Töltöm le: p64v266.zip (3.8MB), version 26.6
És megnézem azzal is -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
enginev3.0 #15080 üzenetére
Az NB feszt hagyhatod így jó az, ha lejjebb vinnéd nagyon minimálisat talán csökkenne a hőmérséklete a procinak, de szerintem jó ez így.
Értem, akkor az Overdrive-ot csak a teszteléshez használod.Jól látom, hogy a 3.8GHz-hez 1.4V kellett, a 3.6GHz-hez pedig csak 1.25V?
Nem látom a Prime-ot, hogy hányas, de érdemes a legfrissebbet használni, nekem a legújabbal már 20-30 perc után hibázott, ellentétben a régebbivel ami csak 2-3 óra után. Innen tudod leszedni a legfrissebbet, ha esetleg nem az lenne meg.
-
enginev3.0
félisten
válasz
///Krisz\\\ #15079 üzenetére
Másik topicba is leírtam, szóval csak másolom, hogy ti is lássátok
Ha ennél lejjebb veszem a voltot akkor kékhalál.
Az NB voltját nem húztam lejjebb, mit érek el vele ha lejjebb veszem? Kevesebb hőt termel a proci vagy valami? Vagy hagyjam így?
13:23 óta megy a prime, szóval 20 perce, persze még futtatom, de reménykedem hogy bírni fogja most már így
Ja és igen, ha több órán át stabil marad prime-al, akkor beállítom a biosba ahogy most van overdrive-al
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
enginev3.0 #15078 üzenetére
Ez így teljesen jó (csak a szorzót kellett állítani).
Teszteld ki prime-al is és játékokkal is és ha stabil akkor használd egészséggel.
Egy tipp: én biosz-ból tuningolnék a helyedben.
-
enginev3.0
félisten
válasz
///Krisz\\\ #15077 üzenetére
Épp most nézem
Mit állítsak, hogy állítsak még szerintetek? Eddig még csak 5 perce megy a prime, gond még nem volt
Csak egy Cooler Master Hyper TX3 hűtésem van 1500rpm ventivel Szóval feszt nem emelném
Pont most próbálom hogy mennyire mehetek le, amíg stabil
Szóval, mit húzzak lejjebb feljebb?
Szerk.: 4GHZ-n 2 maggal sem volt jó, rögtön behalt
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
enginev3.0 #15075 üzenetére
Egyértelmű, hogy 4 magosként, kisebb órajelen. De szerintem nem muszáj egyből lemenni alapórajelre. Pl.: 3.6GHz-en nem stabil?
-
krystman
őstag
válasz
enginev3.0 #15075 üzenetére
Szerintem vedd vissza 3.6Ghz-re, és használd úgy 4magosként. Többet érsz vele. Én tuti így oldanám meg, ha fel tudnám oldani a 550 Be procimba a 2magot.
-
enginev3.0
félisten
Helló
Van egy Phenom II 555 procim, 4 magosítva, 3.8GHZ-n mert Black Edition, de prime alatt instabil, és tegnap gta 4 alatt is előjött a kék halál
1.4 volton megy, 60 fok körüli terhelés alatt.
Melyiket érdemesebb?
3.2Ghz-n járatni, és akkor stabil
Vagy Megnézni melyik mag hibás, és 3magosként felhúzni 4GHZ-re ? (már ha bírja) -
sith7
félisten
Köszönöm a választ, mindkettőtöknek
-
Cadal
őstag
A 965-ös is "csak" egy Deneb maggal rendelkező proci aminek az órajelét gyárilag 3,4Ghz-re állítottak be. A lényeg a Deneb magon van. AM2+ -os lapban 800Mhz-es modulokkal tuti hogy működnie kell. Már csak azért is gondolom hogy így van, mert ha pl. 1066Mhz-es memóriákat tesz a user a gépbe, akkor alap helyzetben azt is csak 800Mhz-en működteti az alaplap. Manuálisan kell beállítani bios-ban az 1066Mhz-es órajelet. Szóval a 800Mhz holtbiztos.
ehh, megelőztek!
-
sith7
félisten
Phenom II X4 965 BE proci mellett tud működni 800 mhz - es ram ?
Vagy minimum 1333 mhz -es kell ? -
oz82
senior tag
.
-
Ger_man
senior tag
válasz
krystman #15064 üzenetére
Szia,
Nem hiszem, hogy lehet 840 esetén, gondolom ennél a példánynál valóban el van "vágva".
Néhány Athlon II-nél, amelyek Deneb magosak, megoldható, csak olyan lap kell hozzá, ami tudja az ACC-t (Advanced Clock Calibration), ezt a funkciót általában a 710/750 északi híddal rendelkező lapok tudják (gondolom az új 800as/900as chipsetűen is).
Bővebb infó itt:
AMD K10/K10.5 túlhajtási útmutató
8.oldal -
krystman
őstag
Állítólag a Phenom X4 840-be vissza lehet kapcsolni a L3-as cach-et. Tudja itt valaki, hogy miként lehetne?
-
eladtam a lapomat... amin sajnos vlaszeg a lap parameterei miatt nem igazan lehtt tuningolni... viszont ha turelmetlen modjara megrendelem a 990 lapot azon mar valszeg tudok csak jolenne tudni mennyit erhet ezert vagyok kivancsi olyanra aki mar felhuzta 4 korulire a procit hogy meseljen pl milyen valtozas volt erezheto
az jo csak mennyi volt pl elotte?
jakteban ereztel valtozast? amugy meg joval 6970 fole van huzva az orajele
szoval hasit a kartya rendesen
-
Beri
addikt
válasz
krystman #15053 üzenetére
A 840 gyakorlatilag egy athlon magasabb alapfesszel és szorzóval. Alapból 3.4GHz-en járó propus nincs, csak deneb, ami viszont többet fogyaszt az L3 miatt (965BE). A cache-t viszont nem tudod kézzel letiltani, így az egyetlen mód egy teljesértékű phenom energiaigényének csökkentésére a magfeszültség lejjebb szorítása. Ennek mértéke azonban csak a szerencséden múlik.
-
Hat ugynezki elkell koszonjek az amd platformtol 3 honapnyi egyutt eles utan kiv leszek milyen kulonbseg lesz az sb es a 965 kozott ha csak valami csoda folytan 2 heten belul nem jo. A buldozer
-
Gyuszi 78
tag
Ezt nem tudtam
Nem akartam okoskodni, csak gondoltam ha nálam bevált, talán másnak is segít.
Az viszont tény, hogy az én lapom akkori biosa nem támogatta a procit, fel sem ismerte, de elindult vele. Frissítés után helyesen jelentek meg a proci adatai, órajele is normális volt.
Elnézést kérek, ha butaságot írtam, de a tény az tény. -
Gyuszi 78
tag
válasz
Ricardo128 #15017 üzenetére
Szia!
Ugyanez volt a problémám, egy 955-el, csak 800 Mhz-en ment.
Nálam egy bios frissítés megoldotta a problémát
Lehetséges, hogy a jelenlegi bios nem támogatja a procit teljes mértékben, de valami csoda miatt mégis megy, de csak takarékon. (vészüzemben)
Egy próbát biztosan megér.Remélem tudtam segíteni.
Üdv. Gyula -
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Tudom nem ez az alaplap ajánló, de valószínűleg itt tudtok a legkönnyebben válaszolni:
Phenom II X4 955BE procihoz az alábbi lapot néztem ki: MSI 890GXM-G65
Max feszemelés nélküli tuning lesz. Min 4-5 évre tervezek. Szerintetek jó választás? Valaki használ ilyet a fenti procival?
És hogy kicsit ON is legyek: ilyen lap esetén a fenti procival, tuning esetén milyen értékekre számíthatok? -
Beri
addikt
válasz
krystman #15045 üzenetére
Igen, négy mag 3.2GHz-en gyorsabb lesz, mint kettő 3.6-on (persze akkor, ha olyan alkalmazásokat futtatsz, amelyek használnak is négy magot). Viszont egy processzor nem azért fogyaszt x wattot, mert az van a dobozára írva, hogy 95W TDP. Ha te bármilyen AMD processzort pl. a 955BE beállításain futtatsz (feszültség-órajel-L3), akkor az a 125W-os kategóriába tartozik.
-
krystman
őstag
Sziasztok! Hamarosan szeretnék váltani egy X4-re, és az lenne a kérdésem, hogy van nekem egy Phenom II X2 550 BE proci, ami most 3.6GHz-en megy, és váltanék egy X4 840-re ami 3.2Ghz-en megy, igaz tudom hogy ez nem teljesértékű Phenom, de ez 95W-os és max 95-ös procit tud fogadni. Szerintetek játékok és programok alatt jobb lenne, attól függetlenül, mint a X2 ami 3.6-on megy még ez 3.2-őn? Meg az érdekelne, hogy ebbe a 840be, állítólag fel lehet oldani a L3-at, ez hogyan lehet? Köszi.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
kucseranor #15043 üzenetére
Olyat még nem láttam, de lehet.
-
kucseranor
tag
válasz
///Krisz\\\ #15041 üzenetére
Frissítés meg volt, igaz márciusi a legújabb. Remélem én is hogy egy bug. De úgy látom hogy a ramok feszültségét is megjeleníti. Lehetséges, hogy a modulok hőmérsékletét is méri lap?
-
na ugynezki a procit is viszik 23k ba... mostmar csak tudnom kene mit vegyek helyette
vagy hagyom a 6950 kicsit parlagon es varok 2-3 hetet hatha lesz valami erdemi valtozas
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
kucseranor #15026 üzenetére
Én is biosfrissítést javaslok illetve ha az már megvolt akkor egy Cmos-clear-t.
(most nézem, hogy ez egy AM3+-os lap, ami még elég új tehát lehet, hogy ez csak egy bug ami később javítva lesz biosfrissítéssel) -
válasz
Gerisz #15039 üzenetére
13k eladom holnap a lapom... azt tudom.. szerintem megrendelem a az 990 lapot megveszem a 212 hutt es caspatom neki 3,9 es akkor el leszek ezzel nem?
csak ha az sb szintet hozna a bull akkor mar oclsobban meglesz a valtas. viszont felek kesobb mar cask nagyon huyer szaert tudnam eladni a procit lapot ezert nem akarok varni megjobban.
-
Gerisz
addikt
válasz
Fail3D! #15038 üzenetére
Én biztosra nem mennék. Ha nem lesz olyan jó a bull mint az SB akkor ezt is cserélem SB-re.
Azért teszteket is nézz mielőt az azt mondtákra hagyatkozol. Erősebb az SB. Az más kérdés, hogy ehhez nem jó egy nagyon olcsó H-s lap, de az Asrock-nak van nagyon jó és "olcsó" lapja amivel szépen lehet tuningolni. -
-
-
válasz
Gerisz #15034 üzenetére
hat talan volt reset lapon de visszalittam mindet de amugy resettel is mutatta regen a hofokot szoval nem ertem mitol szallt el.. vissza raktem gyari hutot es azzal se mutatja... viszont assu eladom es kov heten veszem cm 212 kiv vagyok mennyivel lesz jobb.. 1 k-t mar nyerek igy az uzleten
-
válasz
Gerisz #15034 üzenetére
igen, oks csak 1 kerdes mar vannak magosok amik 4 magosithatok es meg talan jobban is huzhatok az itt latottak alapjan...
es olcsobban kijovok ha olyat veszek es eladom az enyemet
de ez csak 1 kusza kerdes volt, az a baj annyira nemtudom mit tudhat majd az uj bulldozer hogy ha lapot cserelek annak a ktg radobok 1 picit kb 4k es tudnek venni i 7 870-t... holnap megveszik a lapomat mert midnkeppen valtani akartam... viszont ha a lapomat elviszik akkor elkene donteni uj lap vagy valtas mert nem kerulne sokkal tobbe az intel viszont lehet az uj bulldozerrel sokkal jobban janrke vagy meg roszabbul...
-
Gerisz
addikt
válasz
Fail3D! #15032 üzenetére
Egy forintot nem költenék már erre. Mindjárt itt az új generáció. Ha nem is váltasz akkor tuti olcsóbban kapsz majd Phenomot. A mostani C3-as?
Ha eddig mutatta akkor mi történt azóta? Bios frissítés vagy reset esetleg?
Ricardo128: Ez speciel hülyeség, mert ha C2-es a procija akkor eleve többet eszik és kevésbé húzható. Ha meg ugyan akkora sebességen megy ugyan azzal a fesszel akkor mitől ennek kevesebbet vagy többet a másik?
Miért dobott ki 23ezret? Nyilván eladja a mostanit és csak a különbséget "bukja".Ennek ellenére én sem látom most értelmét bármire is cserélni.
-
Ricardo128
senior tag
válasz
Fail3D! #15032 üzenetére
Miért cserélnéd kisebbre??? A 965 3,40Ghz-n pörög a 955 pedig 3,20-n. Ha megveszed a 955-öt, akkor már 23ezer forintot kidobtál az ablakon. Ha húzol rajta 400Mhz-t, 965-n pedig 200Mhz-t, ugyan ott vagy, csak a 965-ös nem lett annyira húzva és nem fog annyi hőt termelni. Ilyen kérdést én még nem sasoltam.
Akkor én veszek majd egy HD6790 32ezerért, mert annak 20Mhz-el nagyobb a GPU-ja, mint a mostani 6850-esemnek. És csak 10ezerrel olcsóbb, mint ami most van nekem.
-
Gerisz
addikt
válasz
Fail3D! #15028 üzenetére
Milyen képet kapsz mondjuk a HW monitorral? Ahogy most nézem, nem csak neked nem mutatja ez a lap. Akkor valószínű nincs benne érzékelő. (Ha tévedek gyorsan javítsatok)
A hűtő cserére neked azt tudom mondani, hogy 6-8°C-t tudsz nyerni a 212+-al a silent knight-hoz képest. Hogy megéri-e neked azt te tudod. Alacsony fordulaton tuti rommá kell verje a 212 az Asus-t, magasabb fordulaton csökken a különbség.
-
Gerisz
addikt
válasz
kucseranor #15026 üzenetére
Szerintem csak szarul mér a lap. Esetleg ha van Biosfrissítés, vagy a lap topikjában rákérdezni, hogy miért van a 10°C eltérés a CPU és a magok között. Nekem majdnem azonos az érték.
-
kucseranor
tag
válasz
///Krisz\\\ #15025 üzenetére
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
kucseranor #15021 üzenetére
Nem csak arról van szó, hogy több feszt ad az új lap?
-
hmm, valtas elott allok es meg mielott biztosra megtennem asus silent knight 2 valtanek cm hyper 212 re megeri v felesleges?
-
Lacpac
őstag
válasz
kucseranor #15021 üzenetére
Szerintem nézd meg, hogy jól tetted e föl a hűtőt, megfelelő mennyiségű e a paszta.
Ezt nézd meg első körben. -
kucseranor
tag
Üdv Urak!
Elég nagy gondban vagyok. Lapot cseréltem, és félelmetesen megnőtt a 955-ös hőmérséklete. Eddig M4A78-E lapban volt, most egy Giga 870A-USB3L-ot vettem. Alapjáraton volt 32-33 fok, most 47 körül mozog. Terhelés alatt bőven 50 felett van. Más nem volt cserélve. Mit lehetne tenni?
-
rumkola
nagyúr
válasz
az nem a procid miatt van, hanem a vinyóid miatt szerintem
amikor kell a cpu erő, akkor az felkapcsol magától -
Vladi
nagyúr
válasz
szvsz felesleges, mert ha terhelést kap a proci, automatikusan megemeli maximumra az órajelét. Vagy valami rosszul van beállítva nálad.
-
Gerisz
addikt
válasz
Szerintem az azért van, mert a winyók vannak teljesen terhelve nem?
Egyébként a C&Q opciót megkeresed a manual-ban vagy a Bios-ban és kikapcsolod.
De ha windows-ban, az energiagazdálkodásnál állítod be azt, hogy ne vehesse le a processzor órajelét akkor az is jó!Azt hűteni kell az a helyzet, mert állandóan csutkán fog menni a fesz és az órajel is.
-
Ricardo128
senior tag
Sziasztok,
Van egy Phenom 965 BE-m, és alapon 800 Mhz-n fut. Már régebben kaptam választ, hogy takarékossági módra van kapcsolva, amit a BIOS-ban lehet átállítani. Azt szeretném megkérdezni, hogy pontosan hol tudom átállítani, és hogy mennyit rombol ez az élettartamából?
Mert, ha mondjuk másolok egy nagy méretű fájlt vinyóról-vinyóra (vagy akárhova), akkor lomhán kezeli a többi dolgot, alig bír megnyitni dolgokat stb. Ezért szeretném átállítani. Remélem nem kell hozzá nagy tudásElőre is köszönöm,
Üdv, Richárd -
-
-
7600 GS
addikt
válasz
///Krisz\\\ #15001 üzenetére
Köszi!
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Robert1987 #15004 üzenetére
Szerencsésebb lenne BIOS-ból tuningolni. Ha valami nem világos akkor ez még jól jöhet: [link]
Nem ismerem az Overdrive-ot, de biztos, hogy beállítottad a 18-as szorzót (elmentetted a beállítást)? CPU-Z hányas szorzót mutat terhelés alatt? -
Gerisz
addikt
válasz
Fail3D! #15003 üzenetére
Ismerem azt a hűtőt. Az árához képest sajnos sz*r.
Nekem is volt és a hyper 212 simán verte. Még a 6000+-on volt mind a kettő.
Haverod meg sok feszt adott a 750-nek vagy nem tudom, de én a 2500K-t soha nem engedném 70°C közelébe se, a Z600 azért kapott egy ventit és 4,5Ghz-en megy most. -
Robert1987
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget egy PhenomII X4 955 proci tuningjához. Pár napja raktam össze a gépet egy Giga GA-990XA-UD3-as lappal. Megpróbálkoztam egy kis tuningal, az Amd Overdrive-al a szorzót átállítottam 18-ra, így kijött a 3600Mhz. De nehány Aida 64 tesztben gyengébb eredményt kapok mint alapon:S A 3Dmark Vantageban és a 3Dmark11-ben is nagyon minimális a többletpont. Milyen beállítás kerülte el a figyelmemet? Mit kellene még állítgatni?
Bocsánat ha nagyon alap dolgot kérdezek, de két előző gépen is Inteles volt, az Amd-t pedig nem követtem figyelemmel tuning téren eddig. -
válasz
Gerisz #15002 üzenetére
silnet knight2 xar? lattal mar rola teszteket? mert ne az art nezd az nem bizonyitek semmire de azert a tesztek mar csak megyoznek teged is... bar amd eseten annyira megsem tuti... viszont haverom 15k nocutaja felhuzta az i 750 3.6 ra es 70 fok folott van prime alatt igy mar megnyugtatobb hogy nalam is ennyi... viszont akkor semertem masnak hogy lehet hogy ilyen jol lehuti a procit...
-
Gerisz
addikt
válasz
Fail3D! #14994 üzenetére
A B55 egy altatott 955. Az hol jóval gyengébb mint a 965?
Neked a legnagyobb "baj" a Silent Knight 2. Ott van a kutya elásva, hogy az kevés de nagyon!
A Cadal eredményére még a magokhoz 4-5°C-t rá lehet számolni, kitűnő eredmény a True-nak köszönhetően. (meg a két ventinek rajta)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest