Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjokai
senior tag
Hi all!
Kérdésem lenne a következő:
A gépemben van egy ATI 5770 1gb / ASUS M2N68-SE2 AM2 AM2+ / 1TB WD 7200rpm 64MB / Deer 500W / 2*2gb Kingmax DDR2 800Mhz / AMD Athlon64 X2 7750+ / alkatrészek!
A VGA-t most szereztem be, és szeretnék nagyobb procit is csak nem tudom h érdemes-e nagyobbra váltanom (AMD Phenom 9850 X4 a kiszemelt), nem tudom kihasználná-e a gép és játékok terén lenne-e némi javulás tőle vagy elég ekkora gépbe ez a proci is, nem húzza vissza a gép teljesítményét?!
Esetleg milyen processzort ajánlanátok 15k körül?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Sandrew
őstag
válasz
Mr.Csizmás #14389 üzenetére
Szerintem alapfeszen (1.4V) vinné sima szorzó emeléssel. Legalábbis enyém alulfeszelve 1.25V-al ment 3.4Ghz-et. (965)
1920*1080-ban meg X4 965-is elég alapon.
-
sith7
félisten
válasz
csokad #14391 üzenetére
Ha hardverhiba lenne, akkor lefagyna, vagy újraindulna
Oprendszer milyen régi ? Lehet nem ártana egy win reinstall, ha minden ok, és mégsem csinálja azt , amit szeretnél
Vga driver a legfrissebb catalyst. dirtect x-ről meg annyit, hogy a kártyám nem támogatja a 11est mégis azt írja a gép, hogy az van fent.
Mert a win7 alapból azt teszi fel, de ha régebbi programmal is akarsz játszani, akkor fel kell tenni a dx9 - et, vagy dx10 - et.
-
csokad
senior tag
válasz
jones965 #14378 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy a CPU-val van a gond, azért kérdeztem, hogy mi lehet. Szóval lehet a VGA-val is van valami.
Nem főként játékra használom sőt, nem is játszom nagyon, de ez a probléma a HD-videók lejátszása alatt is megjelenik néha!westcoastog: nemrég raktam újra a win-t és azon nem állítottam semmit, most is megnéztem és kiegyensúlyozotton van és a gond nem szűnt meg.
sith7: futtatam kb fél órán keresztül a FurMarkot xtrem is be volt kapcsolva, de nem írt ki semmit. Vagy meg kell várni míg végez? Mert nem volt semmi arra utaló jelenség. -
jones965
Modder
válasz
Mr.Csizmás #14385 üzenetére
C2-es steppingeset szerintem már régen kifuttatták.
Javaslom a 965BE verziót. -
Sandrew
őstag
válasz
Mr.Csizmás #14286 üzenetére
965 C3. Mivel a C2-es nagyon melegedős 140+Watt. Nekem X4 965-amíg volt 1.38V-al 4Ghz-et vitte stabilan. (Válogatott proci vóót)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #14286 üzenetére
ha befejeztétek, kérhetek szépen egy választ?
-
-
westcoastog
veterán
válasz
jones965 #14378 üzenetére
Elég kiegyensúlyozottra állítani a windows energiagazdálkodást, nem kell azt kikapcsolni.
Nekem is ez volt a bajom régen, energiatakarékosra volt állítva a win, így sokkal kisebb teljesítményt kaptam mindenhol mivel visszavette azt, nálam is cs source alatt látszott legjobban. -
csokad
senior tag
A FurMarkot meddig kell futtatni? Hogy derül ki hogy van-e gond?
-
csokad
senior tag
Az a baj, hogy ha Prime-ot elindítom (bármelyiket a 3 közül) úgy írja hogy elindult, de nem tesztel, nemterhel se procit se ramot semmi. Csak áll 1 helyben és olyan mintha mérne de nem.
Vga driver a legfrissebb catalyst. dirtect x-ről meg annyit, hogy a kártyám nem támogatja a 11est mégis azt írja a gép, hogy az van fent. -
csokad
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy Phenom II X4 955 BE, procim alapon megy és egy 4850 1GB-om, és az lenne a problémám, hogy egyes játékokban kevesellem az fps-t, és pl COD2 szaggat, és CS:S-ben olyan 300FPSnek kellene lennie de alig van meg néha a100, nem is full grafon. Van egy ismerősöm Akinek egy 2magos Phenommal és egy 4830-al megvan 300FPS full grafon és ez fura nekem, hogy nekem a közelében sincs, a videókártyával lehet a gond? Vagy van valakinek valami ötlete? Mert kicsit idegesít is mert lehet hogy gond van a procival vagy a karival, olyan problémám is volt mostanában, hogy laggoltak a fullhd videók, kikapcsoltam a C'n'Q-t és megszűnt a lagg, szóval azzal lehet valami probléma. Akinek lenne ötlete mi lehet a gond az írjon legyen szíves, vagy érdemes lenne elvinni szaküzletbe megnézetni van-e valami gondja? -
bul07
nagyúr
Phenom II X4 9xx & 8xx jöttem olvasni ere tele van off -olva az egész
Az utolsó nem is tudom hány hozzászólás nem is ide való hanem, a Intel vagy AMD? fórumrészbe meg Milyen videókártyát ? fórumrészbe -
válasz
Tökmindegy #14367 üzenetére
hat nemtudom minnel tobbet olvaslak titieket annal bizonytalanabb leszek
nagyon varom mar a vid karim hogy kiprobalhassam i750 kepes milyen ez a vas... de ha csak es kizarolag jatekrol beszelunk nem letezik hogy ilyen elonyben reszesuljon az intel...minden masban ok hogy oda bassza de ha tenyleg full hdban latok 15% lemaradast azonnal felkotom magam!
pl bf2 ben vagy crysis2ben... de maj kov hetvege fele tenyleg tobbet tudok mondani konfig kb ugyan az csak mas marka saphir vs gigabyt gail vs kingstone hyperx es AMD vs INTEL!!!
-
sith7
félisten
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
LTwinHU #14366 üzenetére
A tesztek maximum kiindulási alapnak jók.
Pl engem mellbe vágott amit tapasztaltam,és tesztekben sehol sem láttam ezt a különbséget.
De jobbat mondok.
Van egy szimulátor.
Hardverek ,mármint videó kártya ,memória,vinyó stb azonosak.
Proci egyik gépbe X6 os black 3,8ghz másikba I52500K 4ghz.
Mondom minden azonos,de az AMD procival szerelt gépben nem fut a program maxon.
Mi az oka azt ne kérdezd,nem tudom,nem is igazán érdekel,de ez tény.
Lehet ,nagyon kevés az az alkalmazás ahol kijön egy ilyen különbség,de ahol van ott nincs mit tenni. Zsebbe kell nyúlni. Pedig én is el tudnám költeni a pénzt másra is. -
LTwinHU
tag
Itt egy teszt: http://prohardver.hu/teszt/core_i5_i7_lynnfield_processzorok/jatekok.html
Számolásban gyorsabb az i5 de játékba már nem annyira! -
LTwinHU
tag
Igazatok van! Ha csak netezgeti kell a gép akkor mindegy hogy Intel vagy AMD
ha már kicsit jászani is akarsz akkor egy olcsobb AMD(pl.: Athlon II 245)
ha már közepes grafikával akarsz játszani stabil FPS-esl akkor AMD mert olcsobban kijössz
ha meg nagyon nagy FPS számot akarsz vagy pl.: PhotoShopot használsz akkor mindenkép Intel!
Mért tény és való hogy az Intel gyorsabb de drágább és ez az árkülönbség nem nagyon jön ki a játékokban pl.: Phenom II x4 955BE vs. i5 750 BFC2-ben nem sok különbség van közöttük FPS számban!
-
Borokafa
őstag
válasz
Tökmindegy #14358 üzenetére
Nálam általában az AMD-k is jól mentek
[link]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Borokafa #14357 üzenetére
Majd kiderül
Jelen pillanatban ez a 2500K teljes mértékben kielégít,pláne ,hogy 4.5 ig lazán ,faszán megy ,fesz emelés nélkül. Asszem hosszú távra elég ez. Aztán majd meglássuk melyik mutat többet talajon
Én úgy vagyok vele,hogy ha Vargáné és társa csinál jó procit akkor azt veszem meg -
Borokafa
őstag
válasz
Tökmindegy #14355 üzenetére
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Tökmindegy #14355 üzenetére
az a gáz,hogy azt olvasom ,hogy az új AMD procik 6 meg 8 magosak lesznek míg sandyból 4-eseket adott ki az intel....Ha én vezetném az Intelt én is ezt tettem volna mert megvárom míg kijönnek az új 6-8 magos amd procik és akkor adom ki az én 6-8 magos cuccom
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Borokafa #14353 üzenetére
Inkább úgy fogalmaznék,hogy ez a sandy most nem jött jól nekik. Nem gondolnám,hogy nagyon le voltak maradva,sőt. De most boldog boldogtalan(én is) rohant sandy 2500K-t venni,és mivel nem volt alternatíva így nem is töprengtek a dolgon. A Buldózer az még talány,lehet jobb lesz ,lehet nem,az se biztos mikor jelenik meg pontosan,akinek most kellet gép az majdnem mind intelt vett.
No de majd meglátjuk mit hoz a jövő,én szurkolok ,hogy sikerüljön ez a Buldózer. -
Borokafa
őstag
Sajnos kicsit megcsúszott a fejlesztésekkel az AMD, így bizony elég jól lemaradt az inteltől. Ezt a kedvező árakkal próbálta kompenzálni.
De szerintem most behozza, sőt az első teszteket nézve akár meg is előzheti.
Alaplappal én már fel is készültem rá -
Tökmindegy
senior tag
válasz
LTwinHU #14351 üzenetére
"Az AMD a legjobb "
Az hogy olcsó rendben van
De a fenti kijelentés azért valljuk be egy pöppet túlzás
Mondom ezt úgy ,hogy 10 en éve AMD procim volt csak.
Én úgy fogalmaznék,hogy abszolút korrekt procikat miegyebeket csinál korrekt áron,de ha kell a kraft akkor bizony zsebbe nyúlni és körülnézni a kékeknél.
Én speciel csak egy bizonyos program miatt vettem másik gépet ,eddig egy X4 esem volt 3,5 ghz en ,és kénytelen kelletlen be kell látnom,hogy biza kellett a csere. Másban nem is érdekel mi a különbség ,de ebben a sim ben bizony van. Jó nagy. -
LTwinHU
tag
Ahogy mondod! Az AMD a legjobb és az olcsóbb is!
A Bulldozer meg csak hab a 4. magon!
-
az express gate felinstallalasa miert jo? alaplapnhoz van de fogalmam sincs mit csinal.
-
hat 1-2 heten belul megyek ismihez majd ott leteszteljuk a kicsiket milyen 1 i5 750 hez kepest... mostmar nagyon kivancsivagyok, ha tenyleg ekkora kulonbsegek vannak akkor 2 honapon belul valoszinuleg rekord gyorsasaggal valtok
-
Tökmindegy
senior tag
Én ezeknek a teszteknek nem nagyon hiszek már. Amit látok,az az ,hogy a sandy val ugyan az a játék ugyanazon videó kártyával ,ugyanannyi rammal jobban megy. Nekem aztán mutogathatnak táblázatot,amíg nem tapasztaltam addig én se hittem el.
De még egyszer mondom ,nekem aztán mindegyDe te fordítva nézted
A legmagasabb felbontásban bekapcsolt AA val kb egyforma.
Már a teszt szerint. -
LTwinHU
tag
Én is nézelődtem hát nem nagyon akarok lapot cserélni ezért pls valaki mondjon pontos adatokat hogy tényleg műxik majd a 955 az AM2+os foglalatba vagy nem?
Bővebben a (#14326) hozzászolásba! -
sg22
senior tag
válasz
Fail3D! #14325 üzenetére
itt egy jatek teszt. olvasgass utana eloszor, mielott kommentelsz szvsz...60-70%al jobb full hdban a sandy hid. enis vakarom a fejem, mer nekem is phenomon van 955, azon gondolkodok hogy tudnek a legjobban kiszallni belole mer nagyon gyenge...
van egy uj jatek, a rift. ugyanolyan video kartyank van a spanommal, csak neki ujabb gepe van, 2500k, es neki nemakad a jatek full hdban, maxon, nekem meg igen. 3200-ről 3800ra valo huzas utan jobb a helyzet, demég mindig gyenge.
-
válasz
Tökmindegy #14338 üzenetére
de megy 1600 on tuti tegap ment csak mivel reseteltem igy a bealitas is resetelodott amin ment
de majd holnap hazamegyek munkabol felhivom akitol vettem es beallitom csak van 1-2 dolog ami idegesit mar most ezzel a konfiggal de majd ha meglesz aakrtya meg belesz allitva minden akkor kiderul.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Fail3D! #14337 üzenetére
Ezt találtam neked,egy párbeszéd ,lehet segít.
Kérdés.
"Sziasztok kinéztem magamnak 1 alaplapot meg 1 procit de nem tudom hogy hány Mhz-s merória kéne bele.
Ha valaki tud ja lécci írja le előre is kösz!
alaplap: ASUS M4A87TD EVO
proci: AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition"Válasz.
"a Kingmax 2x2GB DDR3 1333Mhz az bőven elég és 100% működni fog belea 1600Mhz DDR3 ramokat meg az AMD nem fogja garantálni hivatalosan mivel a saját proci memória vezérlője csak 1333Mhz garantált,lehet,hogy hibátlanul megy a lapodban de erre nem ad garanciát így ezért érdemesebb a Kingmax 2x2GB DDR3 1333Mhz ramot megvenned"
Jól van
Legyen 1 fps:XD Nekem aztán mindegy.
-
válasz
Tökmindegy #14336 üzenetére
lehet de nem talaltam amugy a legegyszerubb ha felhviom a sracot akitol vettem tegnap...
a legegyszerubb megoldasok jutnak utoljara az eszembe mindig...
thx.
elobbneztem kulfoldi honalpot i7 sel volt tesztelve es 1 fps volt jobb full hd felbontasban
-
válasz
Tökmindegy #14333 üzenetére
asus 785 m evo ennyi remlik belole melohelyen vagyok igy pontosan nemtudom leirni
ASUS M4A785TD-V EVO google jo baratom -
válasz
Tökmindegy #14333 üzenetére
en ertem hogy bivaly de neztem en tesztet ahol 1 ghz felhuzas fullhdban jelenett szinten kb 2-3 fps-t na mind1 szerintem bf2 full hdban 6950 siman kell vinnie aztan ha latok valami olyan tesztet ami ennek ellent mond majd valtok, hakla az egnek viszonylag olcson juotttam ehez a konfighoz ugyhogy szerintem akar 0 ft be kerul hogy tuladjak rajta.
-
válasz
Tökmindegy #14328 üzenetére
hat ez tok jo csak sehol nem talaltam milyen neven van a ram ahol belehetne allitani 1333-1600 ra, csak procis bealitast lattam... csak ameg nem hoztam haza a lapot nem reseteltem 1600 kent latta szoval tuti belehet allitani csak meg nemtudom hol... de majd holnap felhivom a volt tulajt es megkerdezem. mindenesetre kicsit elronottad a kedvem ezzel hogy aztmondod a kozelebe sem er a proci... bar en tesztek alapjan jatekban full hd ban meg nem talkoztam olyannal ahol sandrit megerne venni... de gondolom 1-2 honap mulva ha nagyon gaznak itelem meg 40k csak eltudom adni procit plusz lapot.
-
válasz
Tökmindegy #14328 üzenetére
beszarok... hat akkor atvertek
aztmondtak hogy kb ugyan az ha jatekokat jatszunk full hdban... amugy mennyiert vetetek a 6950-t? na majd letezsltem haveromnak i5 750 van megnezuk mi a kulonbseg.
(#14329) LTwinHU fogalmam sincs intelrol valottam erre de kezdem banni
amugy nezd en azert valtotam hogy ne ddr2 legyen hanem 3 ne 30k kartyam legyen hanem 50k szoval ha engem kerdezel eladod a ddr2 veszel 20k folotti lapot 4 giga ddr3-t es mind 5850 es akkor 1 evig meg talan jo lesz a geped.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Fail3D! #14325 üzenetére
Haverokkal szimhez most vettünk egy raklap 6950 est ,mind 70 esként üzemel.
Többünknek I5 van másoknak 6 magos AMD.
Mi full grafikán játszunk, AMD -s cimbik kissé butítottan
De ezzel én nem akarom kisebbíteni a procid teljesítményét. Nekem is volt,jó kis rendszer az.A biosban lennie kell egy állítási lehetőségnek a memória beállításoknál, ha autón van akkor valószínű csak 1333 nak állítja be. Tedd manuálra akkor biztos meg lehet adni neki az 1600 as értéket is.
-
válasz
Tökmindegy #14324 üzenetére
inkabb segits hogy tudom atallitani 1600 mhz ra a ramot..
de mind1 kb annyiert el is tudom adni az egeszet amenyiert vettem ha nem jonne be esetleg az elvarasoknak es veszek sandrit...)
(#14326) LTwinHU vga bol az 5850 eppen eleg ha nem akarsz mindent maxra allitani full hdben... procit nemtudom de szerintem 955 ala ne adjad
-
LTwinHU
tag
Császtok!
Az lenne a kérdésem hogy egy AMD Phenom II x4 840-et vagy egy AMD Phenom II x4 955BE-t vegyek?
Sokat számít-e játékban az a +4mb cache?Gondolok itt: BFC2 és majd a BF3-ra
És milyen VGA-t ajánlana hozzá/hozzájuk kb 30e-ig?
És hogy nem lenne-e baj hogy egy Gigabyte MA78GPM-DS2H(http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2859#ov) lapba raknám ami AM2/AM2+os de elvileg támogatja a 840-et és a 955-öt is!(http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2859)
És aztán a Ramokkal nem lenne-e gond mert azok csak DDR2-ek!Válaszotokat előre is kösz:LTwinHU
-
válasz
Tökmindegy #14324 üzenetére
nezzel meg full hd ban teszteket tuti hogy 2 fps nel nem lehet tobb akar 6950 sem.. az hogy tomortesben stb jobb pont nem erdekel csak a jatek amugy meg legyen jobb jatekban is.. en 5850 helyett igy tudok venni 6950 amivel mar csak jobb... amugy i5 750 hez kepest a 965 azonos teljesitmenyben?
-
kene segtseg, 1333 rol hogy tudom bealitani a ramot 1600 ra? mert nagyon uj dolog nekem az amd
965 bem van.
full hd ban ha i5 2500k d van vagy ilyened mint az enyem akkor csak a vga szamit... szoval nem eri meg a 30k kulonbseget ha pedig nem igy van akkor merges leszek hgy nem az i5 vettem tegnap hanem ezt...
-
sg22
senior tag
válasz
TeeBee73 #14316 üzenetére
"Ezt cáfojla a PH! teszt."
itt a ph teszt amirol beszélsz
van olyan jatek, ahol 60 %al is tobbet tud a sandy bridges proci. nemkell 30 kval tobbet fizetni érte, van hozzá olcsó alaplap mint az am3 hoz is, a proci drágább kicsit, de simán megéri a felárat. azmeg hogy az 5770 elég full hdre, azt nemtudom honnan vetted, ugyanis amikor kijott, már akkor sem volt elég full hdre.
nekem 5850-em van, 15% tuninggal, és még ez sem elég full hdre
-
TeeBee73
veterán
"en inkabb i5on gondolkodnek, sokkal jobb mint a phenom"...
Ezt cáfojla a PH! teszt. Ár/érték arányban még mindig a Phenom2 viszi a pálmát.
Játékok alatt meg jóformán csak a VGA teljesítménye számít.
MOD: Nem vitatom, hogy egy i5 gyorsabb, de ha 2FPS-el tud többet játékok alatt, viszont +~30k-t kell kifizetni alaplap/proci-ra, akkor miért is jobb? -
TeeBee73
veterán
válasz
maxcooper #14312 üzenetére
Bocs az új hsz-ért, lejárt a limit.
Az előző konfigomban egy HD4830/512 ketyegett, néhány kivétellel FullHD-ra is elég volt (minimális kompromisszumokkal). Az 5750/70 jóval erősebb nála, pláne, ha egy 4 magos procival is megtámogatod.
Ergo: javaslatom: Phenom II x4+HD5750/70/1GB, elég lesz egy időre. -
maxcooper
tag
Köszönöm a tanácsokat, de nem azzal van gond hogy nincs pénzem nagyobbra, hanem hogy nem akarok többet költeni rá.
Az integrált VGA-s megoldásokkal annyi a gond, hogy én most akarok játszani (fogalmazzunk inkább úgy hogy épp akkor amikor időm van) és nem akkor amikor majd veszek bele kártyát
Szóval beérem kisebb felbontással is, de nem adok 40k-t VGA-ért, nálam a 30k volt mindig az eszmei határ és megvoltam így is
Az a gond hogy mindig van olyan hogy "de még plusz 5k-ért még jobb" csak ezekkel simán meg lehet duplázni a rászánni kívánt összeget, így is az alap koncepciótól már majd egy 20-assal bentebb vagyok -
sg22
senior tag
válasz
maxcooper #14310 üzenetére
alap, de en inkabb i5on gondolkodnek, sokkal jobb mint a phenom, nekem is 955om van es eleg gyenge, ugyis hogy huztam rajta. vegyel egy i5os rendszert, sandy bridgeset, azt majd ha lesz penzed veszel bele egy videokartyad, addig ott az integralt
szerk: ha 19es monitorod van, akkor eleg az 5770, ha nagyobb, full hd, akkor legalább gtx 460ban gondolkodj, de 40k alatt mar van ujonnan 5850 is, ha a hasznalt nemjo neked
-
maxcooper
tag
3 év garis, hol?!
Nyilván csak utópia ez a ne egyen, de mennye' mint állat dolog.
Csak most megint nem tudok dönteni.
A lényeg 25 fölé nem nagyon akarok már menni árban :Ssith7:
...de melyik?
Maradjon az első elképzelés és az 5750 vagy megéri azt a kis pluszt és inkább 5770? -
-
maxcooper
tag
válasz
Mr.Csizmás #14301 üzenetére
A fontos hogy jó vétel legyen és ne mondhassam azt hogy miért ezt vettem és ennyiért.
Az lenne a legjobb ha olcsó lenne, keveset fogyasztana és nagyon menne, jah és hogy ne legyen gond a garival, ne romoljon el (bár húzni nem szoktam VGA-kat, így még nem döglött meg nálam egy sem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Elektromos cigaretta 🔞
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest