- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
#40731136 #5188 üzenetére
nem mond már tényleg az is cincogott?
pont most fogom lecserélni az asrock fm2a85x extreme4-m -re az fm2a75m-dgs lapomat és nézegettem azt a gigabyte -ot is ami neked van, meg az olcsóbb tesóját a hd3-at bár az 4+1 -es ezért, meg a 2 ram foglalat miatt tuti nem (nem fér el a ramom a cpu hűtőtől csak ha leveszem a ramról a bordát a 4 -es ram foglalatnál meg átrakhatom a 2-4 be vagy a 3-4 -be még utána kell olvasnom, hogy fogja szeretni a rendszer )
akkor lehet jobb, hogy nem őket választottam
mindenesetre próbáld ki az újabb biossal is a cicergést hátha megszűnik
többek között pont a cincogás miatt cserélek igaz, hogy kikapcsoltam a c6 -tot és megszűnt de tuningolni nem mertem a gyenge vrm áramkör miatt
meg hosszú távra szeretném a lapot (bízom benne, hogy a kaveri bele fog menni) és az fm2a75m-dgs -ben viszont nem bízom hosszú távon, elég kis nyomi szegénybár nálam sosem tudni, lehet kijön a crysis 3 és annyira megtetszik, hogy kidobom az 5800k -t is és belerakok egy 750k -t egy 7770 -el
kicsit eltértem a tárgytól bocs
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest