- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Még mindig az 5400K-val szenvedek.
Pár napja megcsináltam [ezeket] a beállításokat és mivel gyorsult kicsit a rendszer ezért felraktam a bfbc2-őt és már az első játéknál elkezdetett sípolni,olyan mint amikor a bios nem tudja kezelni a túl sok billentyű parancsot csak valamivel hangosabb.Nem egy folytában sípol csak néha néha és teljesen változó időközönként.Először driverre gondoltam ezért felraktam a 13.02béta drivert ,de semmi változás.A hő fokkal sincs semmi gond.
Mivel régebben olvastam,hogy másnak is volt hasonló gondja és a c6 kikapcsolása megoldotta a dolgot ezért ezt én is megtettem és így már akkor is sípolt egyszer, amikor betöltötte a rendszert,szóval nulla terhelés mellett is vacakol.Mivel kikapcsoltam a virtuális memóriát ezért erre is gondoltam,vissza kapcsoltam és adtam neki 2gb-ot,de még mindig sípol.
Gigabyte AMD FM2 F2A55M-HD2,Kingston V100 64Gb,Kingston 1600MHz 2*4Gb (KHX1600C9D3B1K2/8GX)
Ha van valami ötletetek,akkor a segítséget előre is köszönöm.Üdv: Dzsabba
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest