Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Zirowe #14192 üzenetére

Most nézem neked az iponon, ami állítólag elég drága hely.
    No, A8-5600k van 23.600-ért. Viszont 24.500-ért már van A8-6600k. Én inkább azt venném. Ezer forint nem tétel érte.

A gyári hűtőt egyből cserélni kéne. Nekem egy 3k-s Alpine 64plus volt erre a célra. Nem igazán hatékonyabb, mint a gyári hűtő, de szintekkel halkabb. Össze se hasonlítható.

Alaplapot majd ajánl valaki más. :) 10k-ért van a legolcsóbb Asrock, de én személy szerint akkor se venném, ha ingyen adnák. Egyébként egy kiváló márka.
    Viszont 16k-ért már van Asus A55-ös chipsettel. No erről nem tudok semmit. Mármint a chipsetről. Én mindig úgy veszek alaplapot, hogy a legdrágábbakban lévő chipsetet nézem ki valami olcsóbb márkás gyártónál. HDMI DVI és D-sub is van rajta.

Hoppá most látom, hogy ITX-es kell. No. Abból hirtelen csak Asrock-ot találtam 20k környékén.

2x2GB DDR3 kéne bele, lehetőleg 1866-os. Bár igazából ha valódi 3D-s játék nem lesz, akkor teljesen mindegy. Lehet az 1600-as is, az olcsóbb valamivel.

Amúgy ha tényleg semmi 3D-s játék nem lesz benne, akkor bizony kár volt várni a Kaverire. Ha meg eddig vártál, akkor lehet érdemes még a megjelenést kivárni, hátha lenyomja a többi árát.

Új hozzászólás Aktív témák