- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Amazon Kindle
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- TCL LCD és LED TV-k
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
sg22
senior tag
(#13942) patomi
Ahogy mar irtam teljes terheles alatt erdekel nem idle vagy filmnezes kozben. CPU hutot nem az alapjan valaszt az ember hogy filmnezes kozben mennyit fogyaszt a gep
(#13943) GeneraL_XTX
Ebben igazad van, az iGP-vel egyutt mernek mindenhol fogyasztast (furmark+linx).
De ha jol tudom pont ez lesz a kaveri ertelme, hogy a CPUtol vesz at feladatot az IGP. Szoval ugyanott vagyunnk
Sehol nem talalom a 760knak a tesztjet, kivancsi vagyok mennyit eszk OC-zva. Mintha nem is letezne ez a CPU.Nem akarom tuningolni pont amiatt h keves maradjon a fogyasztasa a procinak. a 7850k-t is csak azert tuningolnam hogy utolerje egy szalon a 4570-et. (mar ha kelleni fog). de ha ennyit fog fogyasztani melle mint a teszteken akkor felejtos.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest