- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Oliverda #13108 üzenetére
Pont a legjobb referencia, amely az alapvető számítási képességeket méri, és nem befolyásolja más (minden más program saját preferenciái szerint használja az erőforrásokat), ráadásul az AMD saját programja, ha tehát valahol ki kellene jönni az AMD szolgáltatásainak, az ez.
Ha nem tudod, hogyan kell kikapcsolni a turbót (bármely lapon), asszem fölösleges a további társalgás.Kroni1: Ez a lap bőven meghajtja a procit, a "CPU-throttling"-ot pedig MINDEN konfignál a legelső dolgom kikapcsolni.
Mint említettem, lehet olyan alkalmazás, amely kihasználja a turbót (de elméletileg az is kisebb hatásfokkal), de ha alapból a proci teljesítményét nézem, nálam lassított.
Igen, van aki pusztán azért kapcsolja ki. Elég sok emberrel beszéltem friss re-AMD-izált koromban, éppen a turbo miatt, és magam sem akartam hinni, hogy ki KELL kapcsolni (hosszú Inteles évek után), de beláttam, mert leteszteltem mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- iOS alkalmazások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest