Új hozzászólás Aktív témák

• Kroni1

veterán

válasz Gainka #13020 üzenetére

Röviden összefoglalom, mert sok idő mire el szokták ezeket fogadni a logouton:

Ha játszani szeretnél komolyabban és az ár/érték arány is fontos én most az FX-et ajánlom azok közül is a 6300-ast. (közel azonos teljesítmény a 83xx-ashoz képest a legtöbb játékban, mindezt 2/3 fogyasztással, és jó eséllyel alacsonyabb fesszel eléri ugyanazt a GHz-et..) Intelből meg csak 4 magos i5, és csak ha van pénz rá bőven, mert nem jobb szerintem igazából annyival amennyivel drágább, sőt.. Én ha választhatnék most akkor is az FX mellett döntenék.

Ha meg inkább csak kocajátékos vagy és nem a legujabb játékok pl. a BF4 érdekel, akkor elég lehet egy A8-A10 is, alacsonyabb fogyasztás, fullHD-ban 10-20% hátrány a 6300-hoz képest, de jól megirt játékoknál, vagy ahol VGA limit van ott akár ugyanazt is tudja.. És ugyanannyival kerül kevesebbe a 6600k az FX-nél mint amennyivel gyengébb is átlagban. Ugyanakkor ez egy 7850-el volt tesztelve nálam, a 7790-est jobban kihajtja a 6600k is, ergo ott kevesebb lesz vszleg a különbség az FX javára..

Új hozzászólás Aktív témák