Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz
HeavyToys #1027 üzenetére
Ezt passzolom,ezek már mind csúcs lapok,szerintem nagyon nem lehet mellényúlni.Én bármelyiket azzonnal elfogadnám
De ha abból indulunk ki hogy az asus-al itt mindenki elégedett(kivétel az ára) akkor én azt venném.Ha kísérletezni akarsz akkor érdemes nézni pár külföldi tesztet,mert bizony van különbség köztük.Te tudod mire kell neked,némelyiknél a proci jobb pár %-al benchmarkba ,némelyik a játékok alatt tud több fps-t.
Számításba lehet még venni a Biostar lapokat is esetleg.Én majdnem ezt rendeltem meg,bruttó 24k,de kevés helyen van sajnos.#1028: Én valami szoftverre gyanakodnék,nekem akkor csinált ilyet az fm1 amikor jött valami kis ablak vagy figyelmeztetés.Érdemes feladatkezelőbe leállítani mindent ami nem kell és megnézni úgy.Bár a pittyenés érdekes velejáró
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged