Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz
baluka26 #20024 üzenetére
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy most egyelőre csak utcai cipőt szeretnék, focisat csak később.
Nézelődtem már az Adidas honlapján, találtam nagyon jóféle cipőket. A Superstar élvez nálam prioritást, mert ilyenből már kettő is volt nekem és maximálisan meg voltam velük elégedve, most is valószínűleg ilyen lesz. Ha tényleg ez a modell lesz, akkor ezt online is meg merem rendelni, mert a méretezés gondolom nem változott. Bár őszintén szólva én úgy emlékeztem, hogy több színkombinációban is lehet kapni, mint amennyit itt az Adidas honlapján látok.
Akkor szerintem valamelyik nap ellátogatot a Váci utcai üzletbe, hátha lesz ott olyan ami tetszik és van is méretben. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Elite: Dangerous
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest