Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Hirdetés
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
fatal` #17495 üzenetére
Akkor az volt a helyzet, hogy azt hozták fel a Barca drukkerek, hogy ők 4 kupát nyertek, mi meg csak 1-et és akkor már jobb szezonja volt a Barcának. Na erre lehet írni, hogy nem érnek annyit a szuperkupák és nem reális az összehasonlítás. Ezzel szemben most senki nem állította, hogy "nem volt gyenge a szezon mert nyertünk egy szuperkupát", hanem csak azt, hogy azért az a 0 kupa az 1, ha keveset ér is...
Ps Vita: persze én is azért raktam OFF-ba, mert ennyit nem ér a vita
-
7600 GS
addikt
válasz
fatal` #17491 üzenetére
Késő este van, és ilyen butaságokat kell olvassak?. Ha valaki ilyet irt tavaly, hogy nem ér semmit, az nem jól tudta. Vagy gondolom egyik Barca drukker sem örült Messi góljának amivel végül megnyerték a szuperkupát, lévén úgysem számít semmit, elvégre csak a Real ellen nyerték meg...
Tehát az az állítás, hogy idén az idei szezonban nem nyert semmit a Real Madrid, nem igaz. Az viszont igen, hogy nyerhetett volna sokkal értékesebbet is.
Remélem reggel már arra kelek, hogy a Marca a címoldalán hozza le JM menesztését.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
fatal` #17491 üzenetére
Nem, azt mondom, hogy érvként nem lehet felhozni, hogy kurva jó a csapat, mert nyert szuperkupát, de ettől még fel lehet ha valaki azt mondja, hogy nem nyertünk kupát. Ennyi basszus...
KisTücsök: Most komolyan a számokba kötsz bele? Miért kell egy skálán minden számhoz valamit hozzákötni? Nincs 9-es... De besorolhatom a BL ezüstöt, ha szeretnéd: 3
-
Ijk
nagyúr
A királykupa a 2. legfontosabb a bajnokságban, a szuperkupa inkább kirakatmérkőzés.
-
Ps Vita
őstag
válasz
7600 GS #17485 üzenetére
Egyiket se kedvelem,pont ezért tudok objektívan dönteni(nem értem miért kéne egyiknek is szurkolnom,én ilyenkor a focinak drukkolok,sajnos ma nem az nyert)
A szuperkupa egy rang nélküli trófea,attól független,hogy ki ellen játszik a csapat,persze nyugtathatod magad azzal,hogy nyertetek valamit,de ezzel az erővel az Arsenal is nyert trófeát(De oké,nem a meccs, a kupa rang nélküli)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Ps Vita #17484 üzenetére
Azért egy El clásico sosem tét nélküli. De nem vitatom nem sokat ér a szuperkupa.. Számokkal skálán kifejezve, ha a BL 10 egység, a bajnokság 7 egység, a királyi kupa 4, akkor a szuperkupa 1. De 1>0 és ezt bocsi, ha szóvá tesszük. Senki nem állította, hogy nagy dolog, de tény, hogy kupa. És ezáltal az állítás, hogy a Real nem nyert semmi kupát, hamis.
-
gyuromoj
veterán
Szerencsére nem láttam a meccset mert melóztam, de ahogy olvasom lehet nem is akkora baj.
Kíváncsian várom hogy mit fognak csinálni ezzel a RM-al, mert valami nagyon nem kerek.
Yupp bácsi jöjjön egy évre, utána pedig VDB váltsa. -
7600 GS
addikt
De jó, hogy itt jósok is vannak, de komolyan. Miért ne nyerhetne jövőre? Semelyikünk sem tudja, ki hogyan fog teljesíteni a továbbiakban.
Ps Vita: Tét nélküli meccs? Ezen tényleg jót nevettem még ilyen késő este is uram. Mellesleg senki sem mondta, hogy olyan túl sokat érne. Az dobott rajta, hogy a Barca ellen nyerték meg. Az a gond, hogy te sem tudod már, hogy a Barca-t vagy a Real-t kedveld/szidd Spanyolországban. Döntsd már el végre, mert nagyon nem tetszik nekem ez a mentalitás. Az meg hogy engem mindig megtalálsz, az a másik, de ebbe inkább ne menjünk bele...
Én Perez helyében amúgy azonnali hatállyal rúgnám ki a Special One-t, aztán mehet vissza Londonba.
-
Ps Vita
őstag
válasz
fatal` #17481 üzenetére
Szuperkupa semmit se ér,ha egy csapat megnyer mindent nem hiába hívják "csak" triplázásnak(hiába nyeri meg a szuperkupát)
Mike: Egy tét nélküli meccsen
Amúgy Hunfatal jól írja,tavaly a Realosok ott mondták,hogy csak egy kupát nyert a Barca,persze idén már számít a Szuperkupa -
Ijk
nagyúr
válasz
7600 GS #17473 üzenetére
Nem a kárörvendés a lényeg, hanem az a minősíthetetlen viselkedés, ami a realt jellemzi. És ezt minden évben eljátsszák.
Jót fog tenni végre ennek a csapatnak egy nagytakarítás, én már 2 éve ezt várom.CR pedig nyilván most bukta be a jövő évi aranylabda esélyeit is, csak mellékesen.
Nem tudom Falcaoval mi lesz, de BL-ben végük lesz nélküle. -
vans?
őstag
Ez a banda szegyent hoz a klubra, a cimerre, mindenre. Eltakarodhatna vegre a bagazs nagy resze a busba, Mou-val az elen. Szanalmas fetrengesek, szineszkedesek, reklamalasok, gusztustalan belepok, evek ota. Ja, ma oriasi pechunk is volt persze, nem sok koze volt az Atleticonak a meccshez azon kivul, hogy szegenyek elszenvedtek a sok undorito szabalytalansagot. Ezt a csapatot egyszeruen nem lehet szeretni ebben a formaban, sot (a klubot persze ettol meg igen). Sajnalom azokat a jatekosokat is, akik nem illenek ebbe a kozegbe, elukon Kakaval es Casillassal, de peldaul Modric, Benzema, Essien stb. is ide tartoznak. Latszott Karim pillantasan, amikor Ronaldo ballagott nagykepuen lefele, hogy o szegyelli magat helyette.
-
szab.tam
nagyúr
mai befosásom megint megvolt.
az előbb.
retek sport, beszólás, élő, utolsó telefonáló.
enyhén tájszólásos csaj:
"én nem é'tem, ez a bekem mié' aka' visszavonú'ni?"üdítő vó't...
(ha tudná szegény szárja, hogy a mónikasó'bó' is ilyen sokan szeretik, visszatakarodna még kicsit....)
-
-
cyberkind
félisten
-
7600 GS
addikt
Az egesz meccs egy hatalmas szegyen volt. Es nem azert, mert az Atletico nyert. Kosz Jose a feszkot amit csinaltal.
-
KisTücsök
addikt
Sok meccses eltiltás cének. A csapatnak meg pénzbüntetés.
-
Ps Vita
őstag
Ez a meccs az egész szezonját jellemezte a Real-nak
Nagy szar
CR meg szánalom
-
IreN!CuS
őstag
A királyi csapat....ennek mi értelme volt...
-
Ijk
nagyúr
Mi van itt.
-
fatal`
titán
Gyönyörű. Curtoist meg fejbedobják, úgylátszik a stadionban lévő szurkolóknak semmivel nincs több agyuk, mint a csapat edzőjének és Ronaldonak.
-
cyberkind
félisten
És igen Mou jól megcsinálta ezt is !
-
kukinyo
addikt
Már épp ideje.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez hihetetlen 3 kapufa és még ugyanennyi 100%-os ziccer kimarad.
Egyedüli dolog, ami az Atletico mellett szól az az, hogy higgadtabbak maradtak. Ez döntött -
IreN!CuS
őstag
Ez mi volt mi maradt ki....
Mekkora védés....
-
Ijk
nagyúr
Hülye matrac inkább megállt szabit rúgni.
-
NyxNyxNyx
addikt
Bejött Arbeloa, az egész védelem szarabb lett...
-
kukinyo
addikt
Ez már érett.
-
KisTücsök
addikt
Remélem most is megmutatják Pepet.
-
IreN!CuS
őstag
Ennyi 1:2
-
NyxNyxNyx
addikt
Ha ez tizikig fajul erősem kétlem, hogy van olyan forgatókönyv melyben nyerne a Real.
Hármas csere
Azt hittem ilyet csak én szoktam Fifában
-
KisTücsök
addikt
Pff... Egész meccsen ezt csinálta, amit az elmúlt 5 percben?
-
Ijk
nagyúr
Roncinak elgurult?
-
-
Ps Vita
őstag
Ronaldo...pfej,hát ez kb. egy szinten volt azzal amit Suarez csinált,sőt...
-
fatal`
titán
Ez sima piros kellett volna, hogy legyen. Ráadásul még sérülést is okozott.
Úgylátom Ronaldo helyettesíti ma Pepét.
-
KisTücsök
addikt
lol. pirosat neki.
-
kukinyo
addikt
Real sportágat váltott?
-
Ijk
nagyúr
Ezt a hisztis realt. Murinnyó tökéletesen tükröződik a csapaton.
-
IreN!CuS
őstag
Háháááá elment a kispadról az kisördög végre....
-
NyxNyxNyx
addikt
Stresszesek a fiúk rendesen
-
IreN!CuS
őstag
Gyááááá mik maradnak ki.....
-
pohár
félisten
ööööö de ezt ööööööööö hogy öööööö
-
NyxNyxNyx
addikt
Beszarok, oroszéknál Concentrau kapott sárgát
-
7600 GS
addikt
Azt ott Falcao picit skillesen csinálta meg két ember között. Özil meg ha így tud lőni (mert tudjuk, hogy így tud lőni), akkor miért nem lő többet? Sosem fogom megérteni.
Olyan szar, hogy nincsen TV adás, és streamet kellett vadásznom, brrr...
-
NyxNyxNyx
addikt
Essiennek volt eddig jó megmozdulása?
Na mindegy inkább ő bénázzon, mint Arbeloa.
Szép kapufát lőtt Zözi
-
NyxNyxNyx
addikt
Az a vicc, hogy alkatilag Ronaldo is lehetne ilyen elnyűhetetlen. Minden tiszteletem Falcao-nak.
-
Ps Vita
őstag
Atyagatya,mekkoragóóól,Falcao zseniális
-
cyberkind
félisten
Na 1-1 !
Nem is olyan sima ez !
Falcao nem volt semmi megint csak ! -
IreN!CuS
őstag
Miért kell így rázni a rongyot Ronci ?
-
cyberkind
félisten
De jó hogy elment a Full HD kép és visszajött 576i-ben !
-
Integra
titán
na, ez elég sima lesz így..
-
cyberkind
félisten
CR7 megint villant 1-0 nekünk !
-
Integra
titán
real stadionban van a meccs?
-
cyberkind
félisten
Ma este is mint mindig HALA MADRID !
(#17415) Ps Vita
Azért mutattam ! -
Tibiajax
nagyúr
madrid kezdő
-
fatal`
titán
Hajrá Atletico Madrid!
Úgy se nyerik meg sajnos..
-
wmarci
senior tag
Valaki nem tud esetleg egy jobb streamet a kupa dontore?
-
7600 GS
addikt
-
IreN!CuS
őstag
Hosszú,érdekes elemzés Cesc Fàbregas-ról. ,ritka az ilyen...
-
gyuromoj
veterán
A Punto Pelota megbízható forrásokra hivatkozva állítja hogy nem Carlo Ancelotti lesz a Királyi Gárda edzője. A forrás szerint aki leülhet a Blancók kispadjára, egy évre fog aláírni és Németországból fog érkezni, a neve pedig egy bizonyos Jupp Heynckes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Óra topik
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron