Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
Hirdetés
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
az mekkora gól volt
-
giigz
veterán
válasz
Sztbeni #16590 üzenetére
Pont a meccs tétnélkülisége miatt lehet ezeket nyugodtan befújni, és lappal jutalmazni. Idáig semmi olyat nem csinált a bíró, ami szerintem valamelyik oldalnak aránytalanul kedvezne, jól vezeti a meccset.
Ha pedig azt mondod, hogy az nem volt büntető (persze láttunk már ennél sokkal egyértelműbbet is), akkor szerintem gondolkozz el mégegyszer rajta, vagy nézd vissza, mert annyira egyértelmű, a játékos szándéka is...
-
Integra
titán
ramires is levette arccal.. a földet
-
baluka26
veterán
Hazard, te jó ég micsoda játékos vagy!
Szegény Rami
-
baluka26
veterán
60. perc első Chelsea fault.
-
cyberkind
félisten
CR7 200. gólja a Madridban, ezzel 2-1 az állás !
-
Sztbeni
őstag
Szánalom hogy megint mennyire kedvez a realnak a bíró
-
salival
aktív tag
Amúgy nagyon jó lenne ez a T'ham, ha lenne egy értelmes csatáruk (mondjuk most Ade klassszis gólt lőtt), Assou-Ekotto helyére igazolnának valakit és a közép középpályájuk felépülne.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nagyon érződik a Sandro-Dembelé középpálya hiánya. Amúgy nincs nagy gond, csak töketlen a csapat. Hazard jól nyomja.
De aki rakta amit mondtam, nyert.
-
KisTücsök
addikt
Torresnek felesleges előrevagdosni a labdákat, de erre a félidő felére a csapat is rájött. Ilyen gólt meg még mennyit fog kapni Cech? Bár a védelem is ludas.
Amúgy most mindenki milyen jól játszik. Még a maszktalan Torres is.
-
Boxer001
veterán
Még élek.
Tényleg nagyon jó most a Chelsea. -
baluka26
veterán
Nagyon jó ez a Chelsea most.
-
Boxer001
veterán
De jó ez a Chelsea-Tottenham meccs.
-
Tibiajax
nagyúr
Ramirez -->> Köszi.
-
baluka26
veterán
Ramiro!
-
Integra
titán
pfejjj, 2:1
-
Tibiajax
nagyúr
fizikai fájdalom az Inter meccset nézni
...már annak, aki a milánóiaknak szurkol
-
baluka26
veterán
Nagyon szép volt Adebayor!
Mellesleg védelmi hiba.
-
Napfénysüti
nagyúr
Hoppá bazmeg Adebayor!
-
cyberkind
félisten
Adebayor 1-1
Gyerünk Spurs kell a BL ! -
Integra
titán
dawson levette arccal
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólllll
-
Ps Vita
őstag
Na,jól kezdődik
-
Integra
titán
na, nem tartott ki sokáig a spurs
azért van itt chelsea tikitaka kérem -
fatal`
titán
Hajrá Chelsea, az Arsenalt akarom látni a BL-ben
-
baluka26
veterán
Osi!
-
cyberkind
félisten
Na megy a Chelsea 1-el !
-
Integra
titán
walkerrel mi történt? találkozott hannibal lecter-rel?!
-
Integra
titán
ha ma nyer is a spurs, akkor sem előzi meg a gólkülönbség miatt a chelsea-t de legalább cl selejtező helyen lesz
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KisTücsök #16551 üzenetére
Ezért klasszis.
Tényleg egész S'oton elleni meccsen annyit csinált, hogy lőtt egy gólt... ( ja meg megrúgták 16-oson belül, ami tizit ért volna, dehát neki nem adnak
)
Más: Amúgy án a Mata - Hazard párosból a spanyolt tartom jobbnak, de mégis jobban félek Edentől. Vannak váratlan villanásai neki is. Nagy játékos lesz még belőle.
7600 Gs : Te meg akkor szurkolj az 1X-nek, ha azt csúnyaságot szeretnéd BL helyen látni... Chelsea már nem fog lemaradni szerintem.
-
szentes711
tag
A logikus gondolkodás Moyse-ra enged következtetni és sztem olyan 70% az esélye annak hogy ő lesz,de sztem Mourinho is szóba jöhet,de azt kétlem hogy a Unitednek egy olyan edzőre lenne szüksége mint a portugál nem sok csapatánál maradt 3 évnél tovább!
Moyse-al nagyot húzna a Manchester az tény! -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Ps Vita #16547 üzenetére
Mindkét csapat lő gólt mondanék, vagy 2.5 overt.
Szerintem hamar lesz gól, azt nem tudom kinek. Ha Tottenham hamar lő, akkor élőben lehet rakni a Chelsea-t.
Ha a Chelsea lő hamar, akkor a sok gólt (3.5 over) élőben.Aztán lehet egy jó nagy 0-0 lesz.
nem fogadnék a meccsre, max a Spurs-re mert nekik szurkolok és ad neki egy pikantériát. Esetleg Bale gól. De Chelsea siker várható.
-
Integra
titán
válasz
homeless09 #16525 üzenetére
én csak azt olvasom, hogy moyes a favorit az utódjaként, de hivatalos megerősítést sehol sem olvastam még.
a puma összesen 200 millát fizet az arsenal-nak, hogy ők adják a sportfelszerelést, 2019-ig
draxler hosszabbítás előtt
a bayern 35 milliót ajánl rooney-ért a mirror szerint
marc-andré ter stegen megállapodás előtt a barcával
kacar megállapodás előtt a hannoverrel (halleluja!!!)
-
KisTücsök
addikt
válasz
littlelion21 #16539 üzenetére
Már választottam. Nottingham. A Porsmouthot is nézegettem, kedvelem őket, de akkora az adóssága, meg annyira leszálló ágban van, hogy még én sem tudnám megmenteni őket.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
csabamolnar #16542 üzenetére
Tuti pletyka
-
csabamolnar
csendes tag
válasz
csabamolnar #16542 üzenetére
pletyka*
-
7600 GS
addikt
válasz
csabamolnar #16540 üzenetére
Tényleg?
-
csabamolnar
csendes tag
-
littlelion21
addikt
válasz
KisTücsök #16537 üzenetére
Akkor a Portsmouth F.C. Igaz nincs akkora múltjuk, de egészen az elmúlt pár évig egész tűrhető kis csapatuk volt. Idén meg kiestek a harmadosztályból is...
-
KisTücsök
addikt
válasz
littlelion21 #16534 üzenetére
Na, így lenne ötösöm a lottón.
Amikor rám jött ez a "valami régen jó, most szar angol klubot kéne irányítani" feeling, mindig azzal voltam. Majdnem.
(#16535) 7600 GS: De hisz az most is ott van, az első osztályban.
Minimum másodligás klub kellene.
-
KisTücsök
addikt
Most, hogy kb a 70. cikket olvastam el Fergie hosszú pályafutásáról, kedvet kaptam egy kis fm-hez. De nagy csapattal lenni már unalmas. Valami jó kis tradicionális angol klubbot kéne eljuttatni a csúcsra. Ötletek? Olyan sok van.
-
salival
aktív tag
válasz
Viszlát #16528 üzenetére
Sky, Times is lehozta. A Timesnál azért mindig van elég sok alapja a "focipletykáknak". Nem mellesleg elég nagy jelzésértéke van annak is hogy a fogadóirodák 1,1szeres pénzt adnak csak Moyes érkezésére.
(Abba ne menjünk bele hogy pl a Skysports mennyire tudja befolyásolni a SkyBet fogadóit találgatásaival)Ezenkívül elég megbízható források vannak twitteren is akiknek biztos Moyes érkezése.
-
szentes711
tag
Mourinho!!!!!!!!!!!!!!!!
Mekkora lenne! -
Viszlát
addikt
válasz
homeless09 #16525 üzenetére
Honnan vetted az infót?
-
szentes711
tag
Amikor megláttam a cikket miszerint befejezi nekem egyből 2 név ugrott be: Sam Allardyce és Martin Jol
Mind kettejüknek nagy nevük van Angliában és utóbbi nagy szép sikereket ért a Tottenhem-mel!
Izgatottan várom a híreket de azon is el kellene gondolkodni,hogy ki MERI majd elvállalni ezt a posztot! -
homeless09
őstag
David Moyes lesz Sir Alex utódja.
-
Ps Vita
őstag
-
Integra
titán
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
7600 GS #16477 üzenetére
Inkább csak átnézés volt az
Töri volt, jó volt. Volt egy hosszú esszé a cigányokról, szerintem nagy botrány lesz belőle. Nem fértem ki a vonalazott részre, még tudtam volna írni a helyzetről 1-2 oldalt
Én annyira nem bánom Fergie visszavonulását. Tisztelem, de nem kedvelem
-
7600 GS
addikt
válasz
venember83 #16513 üzenetére
Persze, elragadtattam magamat, csak kicsit nagy volt a sokk. De amit ő elért, azt finoman szólva is nehéz lesz megközelíteni.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83 #16513 üzenetére
Egyébként ha valaki meccset nézett azért olyan baromi sokat nem is kellett őt látni mert a kamera a játékot veszi 95%-ban.
-
ronson
őstag
Szerintem Mourinho vagy Klopp lenne a legmegfelelőbb a MU kispadjára. Bár szerintem ínségesebb idők jönnek Ferguson után, de remélem az a rengeteg Manchester szurkoló akik vannak nálunk is, bebizonyítják hogy nem divatszurkolók és a rosszabb időkben is a csapatuk mellé állnak.
-
nextman
aktív tag
Klopp most nem fog menni sehova.
Par ev mulva talan. -
cyberkind
félisten
Ez most tényleg komoly hogy visszavonul az öreg ?
Ja és így valóra válhat Mou álma, hiszen mindig is az MU-ban akart edzősködni ! -
KisTücsök
addikt
Azért beszarnék, ha Mou oda menne. Mikor már mindenki azt hiszi, hogy a Chelseahez megy. Kloppot nem hiszem. Moyes inkább.
-
gyuromoj
veterán
-
salival
aktív tag
Sky szerint 48 órán belül bejelentik az utódját. Moyes, Klopp és Mourinho a legesélyesebb.
-
homeless09
őstag
Köszönünk mindent Sir Alex, nagyon fog hiányozni.
-
7600 GS
addikt
Ferguson.
Visszavonul a legnagyobb király Angliából, nem tudom, lesz-e így még értelme néznem a PL-t.
-
salival
aktív tag
"In honour of Sir Alex Ferguson retiring, all Premier League clubs will play an additional 5 minutes of added time this weekend."
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honda topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!