Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
snots
tag
Ezért kell olyan tutorialokat nézni, amit olyan cég csinált, aki nem akkor látta először a programot. Le is lett írva, Lynda, Gnomon, stb, stb.
Én nem azt mondtam, hogy nulla értelme van a könyvnek, de ettől függetlenül továbbra is tartom, hogy túlzottan sok értelme nincs egy kb. 10 (vagy ki tudja, lehet még több) éves könyvnek a megvásárlása. Persze, hogy van benne 20-30%, ami azóta sem változott, de a többinek kibővítették a funkcióját, máshogy működik, máshová rakták, vagy egyáltalán, benne sincs ebben a könyvben, mert új dolog.
Ha mindenáron könyvet akar venni, mert nem bír magával, rendelje meg az Amazonról, vagy akárhonnan a Biblia aktuális, angol változatát, aztán tanuljon abból. Én erre csak azt tudom továbbra is mondani, hogy ha például Photoshop-ot akarnék tanulni, minden bizonnyal nem egy 10 éves könyvből kezdeném el, akkor sem, ha a mostani PS-ben is ugyanúgy kell pl. új layer-t létrehozni, mint 10 évvel ezelőtt. Ugyanúgy, mint ahogy a Windows 8 megismerését sem egy Windows 98-as könyvvel kezded el tanulni, mégha a funkciók jó része változatlan is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest