Hirdetés
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- SSD kibeszélő
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
Új hozzászólás Aktív témák
-
adm
őstag
nem elvenni akartam a kedvetek, csak tisztázni hogyan működik.
a diplománál még mérnök infón sem esik ki automatikusan a látványtervezés. a kijelölt vagy választható diplomatémáktól is függ persze, de ha van közte olyan ami 1-1 program elsajátításának módszerét (tanfolyamok, könyvek, tutorialok) dolgozza fel vagy olyan ami egy munkakör szoftverkörnyezetének kialakítását (pl építész), akkor képbe kerülhet ez is. mindkettőre láttam már példát.
elkezdtem, de nem fejeztem be az 5 perces képek gondolatmenetet... szóval ez munka közben messze nem ilyen. nem mindig lehet szép képet csinálni és nyilvánvalóan buta csalásokat nem is érdemes. sokszor a határidő határozza meg a minőséget és főleg a kidolgozottságot.
azért javasoltam a tanfolyamokat mert ott az alapprogram ismertetése után témakörönként lehet haladni. a modellezés, textúrázás, fény és render részek után már látványtervezéssel lehet foglalkozni, de utána jöhet pl karakter, animáció, kompozit stb részek, ami meg már egy teljesen munka is lehet. ezeket persze magadtól is elkezdheted, de arra éveket kell rászánni.
alapvető építészeti ismereteket pedig okj-s tanfolyamokkal is lehet szerezni. (pl: magasépítő technikus, esetleg lakberendező)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1 humoros
- HBO Max
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Nikon D800 full-frame szett
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest