- RAM topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- A szamurájoknak kedvez az új AMD Software
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
őstag
Az elsö negyedórában konkrétan három dolgot fedeztem fel:
1. Semmi extra közlekedési szitu nincs, amire annyira fel kéne vágni, egyetlen összefonódás ami kicsit kalandosabb.
2. Borzalmasan szarul van az autó összerakva.
3. Az utak állapota a legszarabba magyar utakéval vetekszik.Ja, bocs, még valami. Behajt a keresztezödésbe akkor is, amikor nem tud kihajtani belöle. Remek.
-
Isats
csendes tag
Meglepődtem, hogy ennyire negatívak itt a vélemények. Néztetek már videókat, hogy hol tart valójában? Nagy forgalom New York, Manhattan : https://youtu.be/3cpzW-fgHQc
-
Alusky
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Azért az még messze van, hogy a piros led érzékelőivel több Km távolságba ellásson hegyek, épületek mögé és onnan rendes képet adjon a monitorra.
Még nagyon sok ketamint el kell fogyasztania Elonnak, hogy a Tesla ilyet tudjon.
-
Alaaf Pi
őstag
Akkor a controllert áttették a követö autóba?
-
Ennek inkább a felhasználói szám az előfeltétele, amit pl intuitív alapszoftverrel, szép nagy ígéretekkel
FSDazért igyekeztek megszerezni. Ha azt veszed a gyár ontja a terméket, a tömegek vásárolják a modern technológiát eredeti terv szerint. Azóta már biztos akad fejlettebb entertainment/pilot funckiók másnál... nem igazán követem, de itt ph! -n rémlik, hogy még külön rovat is foglalkozott ezekkel, mert a user majd másképp fogja használni stb. Többiek majd kijavítanak, amit én próbáltam baráti körben tsla az elég fluid volt sw szempontból, bármihez hasonlítvaRészemről évekkel ezelőtt vettem egy toyot ezzel együtt elengedtem a szépújvilág, napelem, feltöltés reményét a közeli tervek közül. Ezután ütött be a szaldó mutatvány.
-
-
bollokcs80
Korrektor
KITT lassan valósággá válik - kérdés, hogy jó lesz-e ez nekünk.

-
Chiller
őstag
-
Simán bevezetnek majd egy
újszofisztikáltabb release, ring és channel megnevezést álá' insiders. A fogalmak a verzió érettségét és célközönségét írják le. Nyilván fut egy beta szakasz, akad majd Dev Channel saját verziókkal, RPC, Official RTM, Last Stable RTM és persze lesznek LTS és további trükkök, mint pl a Safeguard Hold.Szóval erre már van egy nagyon jó rendszer, várható bloatware és további modellek, majd szép lassan belendül az enshittification.
1.0
-
Engem az érdekel, hogy a Full Self-Driving meg az Unsupervised Full Self-Driving után mi lesz a következő? A This Is Really Unsupervised Full Self-Driving?

-
zooly
aktív tag
Az a legvaloszinubb, hogy HW3 es HW4 kap majd "Lite" verzio frissiteseket amik maradnak supervised modban, HW5 retrofitekre gyakorlatilag nincs esely, akik megvettek az FSD-t azok pedig esetleg atvihetik majd 1 alkalommal uj jarmure. Onnantol kikopik a megvarasolt FSD (csak elofizetes marad) es cserelheted az autot X evente mint egy telefont, ha a legujabb rendszerrel szeretnel onvezetni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Autós topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- RAM topik
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- További aktív témák...
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még nagyon sok ketamint el kell fogyasztania Elonnak, hogy a Tesla ilyet tudjon.