Hirdetés
- ASRock lapok általában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPad topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
én az előző, 8600GT-met nem emlékszem már, hogy softmoddoltam-e, de mintha az rémlene, hogy arról még akkor (!) azt mondták nem lehet (az azelőtti Radeon 9600XT-m tuti softmoddolva volt, és nem is volt gondja). De lehet, hogy keverem azzal, hogy a radeon x1-2 esetleg 3-as szériát nem lehetett softmoddolni. Mindegy, a jelenlegi feladataimra bőven elég a 4670 is (játékokról nem is beszélve
). Egy négymagos procit kéne már venni, de a tandíjam elviszi a fizumat :S Hosszú a renderidő a már vételkor is belépőkategóriás 2magosnak árult, akkor 20k-s procimmal 
Furkó úr: azért a "kezdőt" én is úgy értettem, hogy a látványtervekben kezdő
mutattak képeket, hogy milyet tudnak, mondtam, hogy ennél jobbat tudok... ennyi kb... azért bennem van már vagy 5-6 év rutin, bár 90%-ka főként modellezés téren... Kereslet meg azért volt, mert pont szerencsém volt egy céggel, és ők kerestek meg... ők keresik a munkát is, én csak végrehajtottam az ottani szoftverekkel a kívánt feladatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Egy négymagos procit kéne már venni, de a tandíjam elviszi a fizumat :S Hosszú a renderidő a már vételkor is belépőkategóriás 2magosnak árult, akkor 20k-s procimmal
mutattak képeket, hogy milyet tudnak, mondtam, hogy ennél jobbat tudok... ennyi kb... azért bennem van már vagy 5-6 év rutin, bár 90%-ka főként modellezés téren... Kereslet meg azért volt, mert pont szerencsém volt egy céggel, és ők kerestek meg... ők keresik a munkát is, én csak végrehajtottam az ottani szoftverekkel a kívánt feladatot.