Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
Najo mutatok enis vmit, bar nem nagy elorelepes elozo verziohoz kepest, meg nem is annyira friss mint szeretnem, de azert nincs eltemetve proddzzssekt.
[link]
Talaj ilyesmi lesz, mondjuk itt meg nincs jelenethez szabva textura
[link]
no, itt mar fel uton jar dolog, csak fu lemaradt renderrol.
Csatornafedel repulni fog, meg jo hogy kezzel festettem meg displace-t hulye japan girbegurba indasagasmintas fedohoz, rament vagy egy delutan
Jameg gazos meg a fal melletti kockako sor, fal feloli oldal csak le van vagva.
Picit monoton igy igazabol textura, szal teszek egy kiserletet egy kozepen vegigfuto kis vizelvezeto medrecskevel, ami talan egy kis lefolyoba fog futni kabe ott ahol most a csatornafedel van.
Szerintem jobbra bukik kep azert szeretnek bal oldalra beeroszakolni vmi reszletet.
Masik terulet ami nem tetszik a fuggofolyoso (vagy hogyhijjak) pereme, igazabol rohadt nehez jo referenciat talalni hozza, siman elment ra 1 ora mig kideritettem egyaltalan mi a neve
Szoval ha vkinek lenne esetleg kozeli kepe egy szazadfordulos fuggofolyoso peremrol, ne kimeljen 
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Milyen videókártyát?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szoval ha vkinek lenne esetleg kozeli kepe egy szazadfordulos fuggofolyoso peremrol, ne kimeljen