Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
élóbéló
no...csináltam bögrét.igen.jól vettétek észre..bonyolult modell lehet meg ilyenek
mindegy..a lényeg,hogy csináltam valamit DE azért nem látjátok mert ezen próbálnék júvídábüljú meping meg júví ánrep dolgokat tanulni..fogtam face subobj módban unwrapnél kijelöltem mindent és flattent toltam rá,jól. megcsinálta,hepi voltam.ami kell a modellhez és ami nem lesz egyszínű azt összekötögettem szépen és rendereltem egyet belőle jó kölökhöz híven...igen ám DE ps-ben miután megcsináltam a kívánt textúrát és kimentettem...hiába húztam be diffuse slotba mert renderkor valahogy visszaugranak az unwrappelt dolgok és kicsit nem értem miért
tudom érthetetlen voltam megint és azt is,hogy kevés vagyok a 3dhez mint lekvárban a dió..de léccilécci ha valaki megértette miért sírok és tud rá gyógyipuszit adni akkor ne kíméljen
köszke 
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Diablo IV
- Nioh 3 teszt
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindegy..a lényeg,hogy csináltam valamit DE azért nem látjátok mert ezen próbálnék júvídábüljú meping meg júví ánrep dolgokat tanulni..fogtam face subobj módban unwrapnél kijelöltem mindent és flattent toltam rá,jól. megcsinálta,hepi voltam.ami kell a modellhez és ami nem lesz egyszínű azt összekötögettem szépen és rendereltem egyet belőle jó kölökhöz híven...igen ám DE ps-ben miután megcsináltam a kívánt textúrát és kimentettem...hiába húztam be diffuse slotba mert renderkor valahogy visszaugranak az unwrappelt dolgok és kicsit nem értem miért
tudom érthetetlen voltam megint és azt is,hogy kevés vagyok a 3dhez mint lekvárban a dió..de léccilécci ha valaki megértette miért sírok és tud rá gyógyipuszit adni akkor ne kíméljen
köszke